|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 26 лют, 2023 11:30
flyman написав: vitaliian написав: beee написав:Франт, кстати, написал очень мудрую вещь о связи КРЖН и теневой экономики. Без ипотечной политики, рынок рос только благодаря чёрному налу. Когда гетьманцев закрутит гайки полностью, а ипотеки не будет, застройщики посыпятся, как банки при гонтаревой
прикалываетесь? крутить гайки нужны ресурсы, скоро самому Гетманцеву жрать не за что будет. В войну как раз процветают все виды финансовых преступлений, потому что нет ресурсов чтобы одновременно и воевать и держать всех гражданских в кулаке.
РН у нас виконує одночасно роль біржі цінних паперів, прачєчну, ще й рішає іногда квартірний вопрос
Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Представляете уровень жадности? Кстати из-за этого долго не хотелось покупать. Французский квартал 2018 год вроде. КГС. 50 куе по договору, 40 налом директору. И позиция такая: все, все об этом знают и загадочно улыбаются. Мол, так нужно. Не хочешь, не покупай
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 лют, 2023 11:42
beee написав:flyman написав:РН у нас виконує одночасно роль біржі цінних паперів, прачєчну, ще й рішає іногда квартірний вопрос
Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Ну і навіщо в такому імні приймати участь, хіба нема в місті інших будинків? А потім дивуємося, чому в бюджеті грошей не вистачає на найнеобхідніше(про "яку країну просрали" то з тієї ж опери), в той час як київські ресторани переповнені. Знаю чимало людей  , котрі після озвучення подібної схеми оплати розверталися і йшли геть.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лют, 2023 11:46
Investor_K написав: cherchiltank написав:https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/diamond-hill-ul-mazepy-11a-grushevkogo-9a-luchshaya-tsena-IDPY1b7.html Даймонд хіл по 3000 баксів за метр - це вже дно чи почекати?)
Ні ремонту, ні мебелі. Має бути дешевше
Це найкращий будинок в Києві - нагадаю в 2021 за таку ціну без ремонту новопечерські Липки продавалися)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лют, 2023 11:57
beee написав:Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки.
а какие гарантии, завтра он скажет что вас видит первый раз, будете на него в полицию жаловаться, или бандитов нанимать? Я когда покупаю недвижимость деньги отдаю после того как нотарь оформит все документы. Был один случай квартира была на бабушке продавца, сидим у нотариуса, пересчитали деньги, упаковались, потом продавец говорит мне надо срочно уехать, типа бабушка остается, она собственник, что надо подпишет, я вам тут зачем, развлекайтесь. А ей под 80.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 26 лют, 2023 12:12
drevlyanin написав: beee написав:flyman написав:РН у нас виконує одночасно роль біржі цінних паперів, прачєчну, ще й рішає іногда квартірний вопрос
Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Ну і навіщо в такому імні приймати участь, хіба нема в місті інших будинків? А потім дивуємося, чому в бюджеті грошей не вистачає на найнеобхідніше(про "яку країну просрали" то з тієї ж опери), в той час як київські ресторани переповнені. Знаю чимало людей  , котрі після озвучення подібної схеми оплати розверталися і йшли геть.
Да? А есть другие варианты в нашей стране? Я бы очень хотел их почитать. Не я придумал правила, а те, кого вибрали на выборах, большинство навязало свои правила насильно. Все переуступки, точно так же оплачиваются налом Vitaliian, никаких гарантий. Ну в договоре пишут по максимуму. Но и случаев возврата бабок нет. В судах это всё секут
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 лют, 2023 12:41
beee написав:drevlyanin написав: beee написав:Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Да? А есть другие варианты в нашей стране? Я бы очень хотел их почитать. Не я придумал правила, а те, кого вибрали на выборах, большинство навязало свои правила насильно. Все переуступки, точно так же оплачиваются налом Vitaliian, никаких гарантий. Ну в договоре пишут по максимуму. Но и случаев возврата бабок нет. В судах это всё секут
на эту тему куча схем. Типа продавец отменяет сделку и возвращает только сумму прописанную в договоре. А если пытаетесь сбить остальное, оформляет вымогательство. Порошенко тоже если что выбирали на выборах.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 26 лют, 2023 13:04
drevlyanin написав: beee написав:Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Я интересовался ЯГ но после озвученной схемы оплаты забил. а КГС как правило все проводит через кассу, в ФК они были просто "вывеской" на начальной стадии если не ошибаюсь.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 лют, 2023 13:06
beee написав:drevlyanin написав: beee написав:Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Купляв не одну квартиру  в Києві і жодного разу в таку схему не ліз. Варіанти завжди були- з 300+ новобудов на моменті в Києві завжди можна було щось вибрати і не обгидитися(ІМХО) при цьому. Колись при обговоренні ЯГ задавав, серед інших, це ж питання Ейру, так він зробив вигляд що "не почув". Поки ми самі підтримуємо грошами таку ерню, вона в в Україні не припиниться.
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лют, 2023 13:14
Прохожий написав: drevlyanin написав: beee написав:Я платил застройщику по договору в гривнах эквивалент 85куе. Остальное 160 куе налом директору в руки. Так рождается з.п.в конвертике.
Ну і навіщо в такому імні приймати участь, хіба нема в місті інших будинків? А потім дивуємося, чому в бюджеті грошей не вистачає на найнеобхідніше(про "яку країну просрали" то з тієї ж опери), в той час як київські ресторани переповнені. Знаю чимало людей  , котрі після озвучення подібної схеми оплати розверталися і йшли геть. Я интересовался ЯГ но после озвученной схемы оплаты забил. а КГС как правило все проводит через кассу, в ФК они были просто "вывеской" на начальной стадии если не ошибаюсь.
Так отож! Я вчинив аналогічно, хоча на той час і ціни і вибір квартир були непогані.
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лют, 2023 14:22
drevlyanin написав:Купляв не одну квартиру  в Києві і жодного разу в таку схему не ліз. Варіанти завжди були- з 300+ новобудов на моменті в Києві завжди можна було щось вибрати і не обгидитися(ІМХО) при цьому. Колись при обговоренні ЯГ задавав, серед інших, це ж питання Ейру, так він зробив вигляд що "не почув". Поки ми самі підтримуємо грошами таку ерню, вона в в Україні не припиниться.
дійсно, вибір ЖК більш чим достатній
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-