Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
beee писал(а):Какая-то программа для военных есть, вроде, по которой они скупили квартиры в варшавском. Ограничение по площади и цене м2 есть. Кто знает, что за программа?
Є-Оселя. Просто Варшавский - один из немногих киевских новостроев, квартиры в котором пролезают в программу по цене.
А какие там ограничения? Конечная сумма и минимальный метраж? Просто тут один собиратель тучи плюсов продавал пулы квартир бизнес класса в прицентралье по цене Варшавского на котловане, ему бы остальное нарезать на кавалирки - и родина утопила б его в кэше
beee писал(а):Какая-то программа для военных есть, вроде, по которой они скупили квартиры в варшавском. Ограничение по площади и цене м2 есть. Кто знает, что за программа?
количество квартир 516
"єОселя": українцям видали майже 800 кредитів на понад 1 мільярд
На Варшавський-2 і навіть на частину Варшавський+ вистачить кредитів зі всієї країни.
fler писал(а):Я в шоці. Придбати квартиру біля великого міського кладовища, аби "пролізти по ціні" Ну невже у військових все так погано?
Аби що. Є конкретні умови, по яких пролазить Варшавський. До чого тут цвинтар. З А136, Володимирського і ще багатьох, Рівердейлу того ж, вид на Байківське з крематорієм. У людей, що купили там теж все погано?
Я можу зрозуміти, якщо таке житло дісталося у спадок чи у подарунок, або якась інша ситуація, коли немає іншого вибору, але не тоді, коли людина свідомо обрала та придбала за чималі кошти. Хіба в Києві немає іншого вибору? Особливо зараз. Для мене дуже принциповим є view. У Мико мій будинок - на березі річки, всі вікна на річку, приємно дивитися. У батьків - панорамний вигляд на місто, теж нічого. Але бачити щодня з вікна цвинтар з крематорієм - ну, вибачте, вам що мало в житті горя?
fler писал(а):Я в шоці. Придбати квартиру біля великого міського кладовища, аби "пролізти по ціні" Ну невже у військових все так погано?
Аби що. Є конкретні умови, по яких пролазить Варшавський. До чого тут цвинтар. З А136, Володимирського і ще багатьох, Рівердейлу того ж, вид на Байківське з крематорієм. У людей, що купили там теж все погано?
Я можу зрозуміти, якщо таке житло дісталося у спадок чи у подарунок, або якась інша ситуація, коли немає іншого вибору, але не тоді, коли людина свідомо обрала та придбала за чималі кошти. Хіба в Києві немає іншого вибору? Особливо зараз. Для мене дуже принциповим є view. У Мико мій будинок - на березі річки, всі вікна на річку, приємно дивитися. У батьків - панорамний вигляд на місто, теж нічого. Але бачити щодня з вікна цвинтар з крематорієм - ну, вибачте, вам що мало в житті горя?
До чого тут я? У мене теж з вікнами на Дніпро є) Ми говоримо про людей обмежених певними умовами.
А чого ви вирішили, що ви звідти побачите те кладовище?
Купил. -45% от 2021 года. Бизнес сегмент. Центр. Срочная продажа. Продал бизнесмен, который не верит ЗСУ, а я верю в нашу победу, поэтому купил. Больше никаких подробностей не скажу. От своего прогноза не отказываюсь. Купил на 5% дороже, чем планировал. Считаю, что риски огромные, но покупал не за последние деньги.
количество квартир 516
"єОселя": українцям видали майже 800 кредитів на понад 1 мільярд
На Варшавський-2 і навіть на частину Варшавський+ вистачить кредитів зі всієї країни.
Так а в країні зараз, за великим рахунком, три великих ринка нерухомості залишилось: Львів, Київ та Чабани. При цьому Київ з цих трьох не найпривабливійший.
reus писал(а):Купил. -45% от 2021 года. Бизнес сегмент. Центр. Срочная продажа. Продал бизнесмен, который не верит ЗСУ, а я верю в нашу победу, поэтому купил. Больше никаких подробностей не скажу. От своего прогноза не отказываюсь. Купил на 5% дороже, чем планировал. Считаю, что риски огромные, но покупал не за последние деньги.
О как. А как дышал-то, как дышал: еще падать и падать... Но все-таки жк нужно было бы назвать. PS Бизнесмену, который не верит в ЗСУ - так и надо, длббу.
Последний раз редактировалось airmax78 Пн 27 фев, 2023 20:37, всего редактировалось 1 раз.
reus писал(а):Купил. -45% от 2021 года. Бизнес сегмент. Центр. Срочная продажа. Продал бизнесмен, который не верит ЗСУ, а я верю в нашу победу, поэтому купил. Больше никаких подробностей не скажу. От своего прогноза не отказываюсь. Купил на 5% дороже, чем планировал. Считаю, что риски огромные, но покупал не за последние деньги.
Вітаю,але,мені здається,що Ви не втримаєте це в собі дуже довго...
Вітаю,але,мені здається,що Ви не втримаєте це в собі дуже довго...