Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
moveton Не можу сказати, що скарг було критично багато, але вони були: нашим клієнтам було не зручно чекати 10 робочих днів, щоб отримати свої власні кошти, тому ми змогли зменшити цей термін на більш приємний
З приводу термінових депозитів - ми могли бронювати кошти до їх зарахування на ваш рахунок, але це на даний момент це не можливо, так як у довоєнний час це було не правило, ми просто йшли на зустріч. Зараз поки що не можемо собі такого дозволити
Alien Я не казала, що ми отримували негатив з вини клієнтів: ми просто його отримували та брали до уваги, щоб у майбутньому поліпшити умови. Не буду відстоювати, що 10 днів це чудовий термін, і звичайно всі ми розуміємо, що кожен банк може встановлювати термін в залежності від своїх можливостей. На даний момент зменшити до 5 календарних днів для валюти - це вже щось, і я особисто сподіваюсь, що далі більше. І що у майбутньому ми повернемось і до бронювання до закриття, але поки що просто не можемо((
З приводу "ми будемо притримуватись правила "не пізніше 5 календарних днів"" - те ж саме бронювання (до початку повномасштабного вторгнення) до закриття депозиту також не прописано в ДКБО, і робилось виключно у якості "йти на зустріч", то в чому зараз відмінність?)
Ну а розмін це на дріб'язок, чи крок уперед - це вирішувати особисто кожному Сподіваюсь на ваше порозуміння
Sense Bank написав:Amethyst У банка є і інші, більш строкові депозити, і умовно кожні три дні пролонгувати Швидкий - не має сенсу Цей депозит був зроблений саме на короткий строк, щоб задовольнити потреби клієнтів, ким дійсно він потрібен, тримати його на більший строк вони і не будуть
А з приводу Акції +2%, можливо її додадуть і до цього депозиту, але поки що я не можу вам точно сказати.
Марі♥
А тепер, увага! Питання від глядача з... не важливо, звідки Нехай клієнт оформив депозит "Швидкий" 28 лютого. Питання: 1) коли йому повернуться гроші; 2) за скільки днів будуть нараховані відсотки?
Искатель написав:А тепер, увага! Питання від глядача з... не важливо, звідки Нехай клієнт оформив депозит "Швидкий" 28 лютого. Питання: 1) коли йому повернуться гроші; 2) за скільки днів будуть нараховані відсотки?
moveton написав:ни одного такого жалующегося получателя не помню
а я и не открывал здесь конвертационный, и, кстати, и не открою. Патамушо я считаю, шо это просто реальное неуважение к клиенту.
Я с банками тусуюсь где-то с начала 2000-х, и уже тогда меня Надра и Дельта приучили к ласке и нежности: дорогой клиент, у вас через 2 дня заканчивается депозит. В каком отд-и вам будет удобно получить вклад? И всьооо, я просто заходил и забирал инвалюту. Какие 5..10дн после появления денег на тек. счету, шо это за барыжная формулировка? А для сис-новажливой банці -- це нонсенс, це ганебна ганьба А для гривны мне достаточно и функционала ИБ
Я тоже здесь не открою конвертационный. Более того, я считаю дни до июля, когда закончится мой большой эксперимент - трехлетний в долларах Осталось 4,5 месяца, вот я и гадаю - успею забрать валютой или нет. Потому как от перестановки кроватей... точнее, от перекрашивания корабля из красного в синий цвет направление его движения не меняется.
Sense Bank написав:Amethyst А тепер, увага! Питання від глядача з... не важливо, звідки Нехай клієнт оформив депозит "Швидкий" 28 лютого. Питання: 1) коли йому повернуться гроші; 2) за скільки днів будуть нараховані відсотки?
Хвилина пішла!
Так депозит буде доступний лише по плану з 09.03 Якщо рахувати, що він буде оформлюватися числа 10.03, наприклад, то: 1. діятиме такий депозит 3 календарних дні, виплачуються наступного; 2. %% нараховуються з дня відкриття депозиту та включаючи дату закриття. /капітан Підтримка, Ярослав
Добрый день. Прочитала об изменении процентов Мобильного. Они касаются только депозитов на 7 и 14 дней? У меня сейчас вроде 28 дней, его изменения коснутся? Сейчас там 17%. Спасибо.
Hella Депозит "Мобільний" буде закритий на оформлення взагалі з 9 березня, проте особливих змін для вже діючих вкладів (окрім підвищення відсотків при пролонгації для депозитів на 7 та 14 днів) не буде До речі, бонус при пролонгації для вкладу Мобільний продовжує діяти
Hella написав:Добрый день. Прочитала об изменении процентов Мобильного. Они касаются только депозитов на 7 и 14 дней? У меня сейчас вроде 28 дней, его изменения коснутся? Сейчас там 17%. Спасибо.
Депозит мобільний буде закритий для оформлення. Діючі депозити продовжують діяти і лонгуватись. Зміни анонсовані по депо на 7 та 14 днів а значить виходить що для вкладів на 29 днів змін не буде - він діятиме на чинних нині умовах
mihasik написав:Не розумію, навіщо такий депозит на три дні,якщо забереш через вісім?! Чи можна буде, відкрити на три дні, пролангувати ще на три, і по закінченню забрати...?)
так сенс в тому що кошти стають доступні кожні 3 дні. просто НБУ ввело підвищені норми резервування на поточні кошти - банк відповів таким фінтом.