|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 04 бер, 2023 19:40
Zebra написав: flyman написав:демографія теж як в Пд.Кореї у 50ті? демографія не так важлива, як те, чи хоче пенсіонер розширити свої квадратні метри у пост-апокаліптичному Києвіпенсії по факту зростають, з березня пенсіонерам добавляють пенсію, у моєї бабці вже більше 100 баксів, як було до війни Знаєте багато пенсів, котрі на старості вирішили переїхати з однухи в трьоху? Ваша бабця вже підібрала варіант з більшою площею?
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2023 19:47
flyman написав: vitaliian написав: flyman написав:тобто віталіан заперечує здорожання матеріалів і виробів навіть у доларах/євро
какие материалы нужны для стройки, цемент, газоблок, гипс, арматура, пластиковые трубы и мпо? Это все производят наши заводы из местного сырья, используя местную рабсилу и энергогенерацию. Импортное на стройках только техника и роба у строителей.
а далі, сральнік теж піска і глини? ще раз, для віталіана, старі доковідні $1000 тепер не менше, як нових $1250, в мене ремонт кавалірки у 2020 вклався у $6500 (без мебелі та частини техніки, її додатково оцінюю в $1к+) а подібної у 2022 вже в $9500 (тільки вже з мебелью та технікою, на яку пішло біля $2К)
я не отрицаю дорожай, по всем группам товаров, но его причины не в инфляции доллара. 2021 был год дешевых денег, соответственно вырос спрос, а значит и цены. Сейчас работает станок, учетная ставка не покрывает инфляцию, в цену включили военные риски, риски девальвации.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 04 бер, 2023 19:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 бер, 2023 19:54
flyman написав: Zebra написав: flyman написав:демографія теж як в Пд.Кореї у 50ті?
демографія не так важлива, як те, чи хоче пенсіонер розширити свої квадратні метри у пост-апокаліптичному Києві пенсії по факту зростають, з березня пенсіонерам добавляють пенсію, у моєї бабці вже більше 100 баксів, як було до війни
може і не важлива, напр. будинок за 70км від Києва (80 хв. до метро), в смт. біля станції приміського ШРТ 5куе, це менше, чим рік тому. І якщо рік тому, тільки продавався 1 будинок, то цього року я вже бачу там їх 4.
на КРНЖ це мало як впливає - чи холодно, чи жарко Києвській нерухомості, що за роки незалежності тисячі сіл взагалі вимерли, а будинки що там залишились коштують лише завдяки тому, шо під ними земля щось коштує - а може навіть більше того, чим більше бажаючих продати за 70 км від Києва, то може означати, що виникне більше бажаючих купити в Києві... я ж наприклад продав в своєму Мухосранську, лише з наміром перевкластися в Києві, бо через 30 років те за що раза мені сплатили гарно грошей, перетвориться на пусте село, а Києв як був Києвом, так і залишиться, навіть якщо населення скоротиться у 2 рази, але точно не вимре під нуль
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:03
Zebra написав: drevlyanin написав: Zebra написав:демографія не так важлива, як те, чи хоче пенсіонер розширити свої квадратні метри у пост-апокаліптичному Києвіпенсії по факту зростають, з березня пенсіонерам добавляють пенсію, у моєї бабці вже більше 100 баксів, як було до війни Знаєте багато пенсів, котрі на старості вирішили переїхати з однухи в трьоху? Ваша бабця вже підібрала варіант з більшою площею?
по факту жадібності київських пенсів немає прєдєлу, вони володіють декількома кавалірками, сдають їх, а потім ще у й сусідів скупають - і так от захоплюють нерухомість - це загальносвітова, навіть загально видова (хомосапієнс) тенденція під сраку років володіти дофіга майном, особливо у Великобританії пристарілі люди володіють ледь не усім майном країни - тобто чим довже будуть жити наші пенсіонери, тим більше будуть намагатися захопити квадратних метрів
Ну і до чого тут Великобританія, українці з бритами 1 в 1? Але я сумніваюся, що навіть там в 60+ ще продовжують массово скуповувати нерухомість. Це робиться в молодшому віці а на пенсії люди в основному геть іншим займаються. п.с. Київські пенси у вас просто якесь уособлення зла. 
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:12
drevlyanin написав:Ну і до чого тут Великобританія, українці з бритами 1 в 1? Але я сумніваюся, що навіть там в 60+ ще продовжують массово скуповувати нерухомість. Це робиться в молодшому віці а на пенсії люди в основному геть іншим займаються. п.с. Київські пенси у вас просто якесь уособлення зла. 
лендлорд якщо я не помиляються з Великобританії - людина що під сраку років накопичує і здає нерухомість молодь займається переважно іншими справами, або тільки на шляху до збагачення p.s. київські пенси не уособлення зла, а заперечення флайману, що демографія має впливати на ринок нерухомості, особливо в нашій країні, де вартість комуналки наразі ніщо
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:15
drevlyanin написав: Zebra написав: drevlyanin написав: Знаєте багато пенсів, котрі на старості вирішили переїхати з однухи в трьоху? Ваша бабця вже підібрала варіант з більшою площею?
по факту жадібності київських пенсів немає прєдєлу, вони володіють декількома кавалірками, сдають їх, а потім ще у й сусідів скупають - і так от захоплюють нерухомість - це загальносвітова, навіть загально видова (хомосапієнс) тенденція під сраку років володіти дофіга майном, особливо у Великобританії пристарілі люди володіють ледь не усім майном країни - тобто чим довже будуть жити наші пенсіонери, тим більше будуть намагатися захопити квадратних метрів
Ну і до чого тут Великобританія, українці з бритами 1 в 1? Але я сумніваюся, що навіть там в 60+ ще продовжують массово скуповувати нерухомість. Це робиться в молодшому віці а на пенсії люди в основному геть іншим займаються. п.с. Київські пенси у вас просто якесь уособлення зла. 
древлянин не скупают в Англии выплачивают кредиты и соответственно становятся СОБСТВЕННИКАМИ как раз к пенсии) это в Украине молодежь может себе позволить СКУПАТЬ, пока...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:24
Прохожий написав: drevlyanin написав: Zebra написав:по факту жадібності київських пенсів немає прєдєлу, вони володіють декількома кавалірками, сдають їх, а потім ще у й сусідів скупають - і так от захоплюють нерухомість - це загальносвітова, навіть загально видова (хомосапієнс) тенденція під сраку років володіти дофіга майном, особливо у Великобританії пристарілі люди володіють ледь не усім майном країни - тобто чим довже будуть жити наші пенсіонери, тим більше будуть намагатися захопити квадратних метрів
древлянин не скупают в Англии выплачивают кредиты и соответственно становятся СОБСТВЕННИКАМИ как раз к пенсии) это в Украине молодежь может себе позволить СКУПАТЬ, пока...
Ну от і я те саме намагаюся Зебрі сказати, а він чомусь вирішив, що саме кляті пенси все скрізь скупили.  Питання про свою бабцю пропустив повз вуха. Мабуть вона в нього геть не типова.
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:36
vitaliian написав: flyman написав:тобто віталіан заперечує здорожання матеріалів і виробів навіть у доларах/євро
какие материалы нужны для стройки, цемент, газоблок, гипс, арматура, пластиковые трубы и мпо? Это все производят наши заводы из местного сырья, используя местную рабсилу и энергогенерацию. Импортное на стройках только техника, солярка и роба у строителей.
Енергоносії - імпорт, як і вся хімія, + експортні товари теж прив'язані до світових цін. Це більше половини собівартості того, що в нас виробляють
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 бер, 2023 20:59
Zebra написав: flyman написав: Zebra написав:демографія не так важлива, як те, чи хоче пенсіонер розширити свої квадратні метри у пост-апокаліптичному Києві пенсії по факту зростають, з березня пенсіонерам добавляють пенсію, у моєї бабці вже більше 100 баксів, як було до війни
може і не важлива, напр. будинок за 70км від Києва (80 хв. до метро), в смт. біля станції приміського ШРТ 5куе, це менше, чим рік тому. І якщо рік тому, тільки продавався 1 будинок, то цього року я вже бачу там їх 4.
на КРНЖ це мало як впливає - чи холодно, чи жарко Києвській нерухомості, що за роки незалежності тисячі сіл взагалі вимерли, а будинки що там залишились коштують лише завдяки тому, шо під ними земля щось коштує - а може навіть більше того, чим більше бажаючих продати за 70 км від Києва, то може означати, що виникне більше бажаючих купити в Києві... я ж наприклад продав в своєму Мухосранську, лише з наміром перевкластися в Києві, бо через 30 років те за що раза мені сплатили гарно грошей, перетвориться на пусте село, а Києв як був Києвом, так і залишиться, навіть якщо населення скоротиться у 2 рази, але точно не вимре під нуль
Зебра продав, тому що дельта між прелєсцю в обл. центрі і столиці мінімальна за останні ХХ років сучасної історії. Ще одна причина, що Чернігів більш стрьомніший в плані орків, чим столиця.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 05 бер, 2023 02:04
Damien Выложи скриншот о продаже участка с незамалёванной суммой 400кгрн и номером регистрации в реестре и тогда можно будет за бакшиш глянуть сколько налогов тот нотарь и с какой суммы взял
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
|