|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 бер, 2023 18:14
airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Вам самому не соромно таке писати? Ви кинули свою Батьківщину в дуже тяжкий для неї час. Перестаньте маніпулювати, що вас там заставили у відрядження виїхати до Відня .Пройшов вже рік.  Вже зрозуміло хто ви є. Людям яким треба Україна знаходяться дома і вони роблять свою справу для функціювання батьківщини.Чекаєте коли закінчиться війна, щоб потім приїхати до України та насолоджуватись життям? Ви там писали, що зараз під час війни народжується нова нація справжніх українців?? Ви помиляєтесь.Ця нація завжди була, є і буде. Але з Відня вам це ніколи не побачити.
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 19:08
вчера встретил приятеля, давно живет на кипре, купил там дом, работает, всем доволен кроме одного, нет личной жизни и возможности ее наладить. Местные аборигенки им не интересуются, он для них индеец из сомали. С русскими связываться не хочет в силу понятных причин, а украинок там нет. Назнакомился с десятком украинок по интернету, приехал на свидания, смотрины или собеседования (не знаю какое тут слово правильное). Готов забрать к себе оплатить перелет через Польшу, короче к большим и малым расходам готов, потому что одному в 50 в другой стране ну очень не кайф. Так что если ехать, то со своим самоваром. Как Макс.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 09 бер, 2023 19:20
vitaliian написав:вчера встретил приятеля, давно живет на кипре, купил там дом, работает, всем доволен кроме одного, нет личной жизни и возможности ее наладить. Местные аборигенки им не интересуются, он для них индеец из сомали. С русскими связываться не хочет в силу понятных причин, а украинок там нет. Назнакомился с десятком украинок по интернету, приехал на свидания, смотрины или собеседования (не знаю какое тут слово правильное). Готов забрать к себе оплатить перелет через Польшу, короче к большим и малым расходам готов, потому что одному в 50 в другой стране ну очень не кайф. Так что если ехать, то со своим самоваром. Как Макс.
Ну якщо запити до жінок як у пана Флаймана, то звичайно нічого не знайде. А на Кіпрі дуже дивно що він нікого не може знайти, дуже молодіжне і тусовочне місце всю весну, літо і початок осені.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1448 раз.
- Подякували: 1857 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 19:54
airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Так не заходите на эту ветку, кто же вас сюда гонит. Форум большой, места много. Или запилите свою личную, по примеру Доллярчика. И будет вам счастье
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:03
andrijk777 написав: airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Гілка дійсно виглядає як знущання з тих хто залишився.  Типу які ви лохи що не змогли втекти з воюючої країни, ось ми красавчики! В людей просто є деяка ностальгія по Україні, тому вони тут(на цьому форумі) сидять. Я взагалі не думаю що людина, яка емігрували просто так(для кращого життя) може називати себе патріотом України. В 99% така людина вже втрачена для України, її діти, а тим більше внуки, ніякого зв'язку(окрім слів) з Україною не матимуть.
Я таких знаю. Где-то ездили лет 10, впахивали, пока здоровье было. Потом возвращались: ни друзей, ни контактов. И зачастую крыши над головой тоже нет
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:04
gonchik74 написав:Я взагалі вважаю, що МЗС має провести роботу з нашими партнерами, щоб всі чоловіки 18-60 без поважних причин (3 дітей, інвалід тощо) не отримували статусу тимчасового захисту. Що, так важко це зробити? А також карт тимяасового та сталого побиту. Посидів 3 місяці в шенгені і або нелегал з витікаючими, або гоу додому.
Підтримую.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:08
antey1969 написав: airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Так не заходите на эту ветку, кто же вас сюда гонит. Форум большой, места много. Или запилите свою личную, по примеру Доллярчика. И будет вам счастье
Она у меня постоянно вылазит. Начинаю читать и меня выворачивает.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:14
beee написав:andrijk777 написав: airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Гілка дійсно виглядає як знущання з тих хто залишився.  Типу які ви лохи що не змогли втекти з воюючої країни, ось ми красавчики! В людей просто є деяка ностальгія по Україні, тому вони тут(на цьому форумі) сидять. Я взагалі не думаю що людина, яка емігрували просто так(для кращого життя) може називати себе патріотом України. В 99% така людина вже втрачена для України, її діти, а тим більше внуки, ніякого зв'язку(окрім слів) з Україною не матимуть.
Я таких знаю. Где-то ездили лет 10, впахивали, пока здоровье было. Потом возвращались: ни друзей, ни контактов. И зачастую крыши над головой тоже нет
Нагадали моє заробітчанство в Києві...
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:22
maza5 написав: airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
Вам самому не соромно таке писати? Ви кинули свою Батьківщину в дуже тяжкий для неї час. Перестаньте маніпулювати, що вас там заставили у відрядження виїхати до Відня .Пройшов вже рік.  Вже зрозуміло хто ви є. Людям яким треба Україна знаходяться дома і вони роблять свою справу для функціювання батьківщини.Чекаєте коли закінчиться війна, щоб потім приїхати до України та насолоджуватись життям? Ви там писали, що зараз під час війни народжується нова нація справжніх українців?? Ви помиляєтесь.Ця нація завжди була, є і буде. Але з Відня вам це ніколи не побачити.
А хто буде фінансувати купівлю мегатон всього, що на фронті живе тиждень-місяць максимум і потрібно цього всього на багато міліардів доларів? Ті хто ледь зводять кінці з кінцями в Україні? Або ті хто скористався "вікном можливостей" і знаючи тільки cat and dog намагається побудувати нове щасливе життя в UK, USA або Канаді? Хто?
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 20:25
airmax78 написав: maza5 написав: airmax78 написав:Тому і пишу у 5 4й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті. Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
А хто буде фінансувати купівлю мегатон всього, що на фронті живе тиждень-місяць максимум і потрібно цього всього на багато міліардів доларів? Ті хто ледь зводять кінці з кінцями в Україні? Або ті хто скористався "вікном можливостей" і знаючи тільки cat and dog намагається побудувати нове щасливе життя в UK, USA або Канаді? Хто?
Ви ж писали, що донатите, 5 тис грн. із зарплатні 8 куе. Так собі патріотизм, якщо чесно. Слова дуже розходяться з ділом.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1