РЕМОНТ квартири для здачі в оренду

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2425262728 ... 69>
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 15:30

Bolt написав:
  Успіх написав:
  budmix_org написав:Эх, таки решился. Давайте обсуждать, критиковать, можно даже каках набросать :) Кухня-столовая, спальня, прихожая, ванны нет (есть душ) - сан узел довольно компактный. Ремонт бюджетный и вандалоустойчивый.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

непогано, але плитку на підлогу можна було і краще взяти, щось однонно нейтральне. у ванній не треба було білу класти вздовж і поперек а використати один варіант. ну і під дерево плитка в ванній не в тему. змішувач в душовій теж дивне рішення. світильники на кухні однакові краще б виглядали
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 18:21

trololo написав:
  Bolt написав:ґ
  budmix_org написав:Эх, таки решился. Давайте обсуждать, критиковать, можно даже каках набросать :) Кухня-столовая, спальня, прихожая, ванны нет (есть душ) - сан узел довольно компактный. Ремонт бюджетный и вандалоустойчивый[/url]

непогано, але плитку на підлогу можна було і краще взяти, щось однонно нейтральне. у ванній не треба було білу класти вздовж і поперек а використати один варіант. ну і під дерево плитка в ванній не в тему. змішувач в душовій теж дивне рішення. світильники на кухні однакові краще б виглядали[/quote]

По білій згоден, на пол зараз взяв би теж іншу. А от змішувач в душевій потрібен, це я як багатодітний батько кажу :) бо так зручніше малюку жопку мити :)

Щодо різних світильників над обідній столом - то орендарям дуже сподобалось. Рік вже живуть і планують далі
budmix_org

Подякував: 14 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 22:23

Re: РЕМОНТ квартири для здачі в оренду

Круто зросли. Я на свого хруша аж штуку накинув. Тобто менше 20%🤦‍♂️

Bolt, в мене ж ще місце для барбекю та для авто, туйки-сосни, в хрущі такого нема:)
budmix_org

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 22:48

budmix_org написав:Круто зросли. Я на свого хруша аж штуку накинув. Тобто менше 20%🤦‍♂️

Bolt, в мене ж ще місце для барбекю та для авто, туйки-сосни, в хрущі такого нема:)

В мене 200 м від хруща є гараж, який я теж в оренду здаю.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 12 бер, 2023 10:21

Bolt написав:
  budmix_org написав:Круто зросли. Я на свого хруша аж штуку накинув. Тобто менше 20%🤦‍♂️

В мене 200 м від хруща є гараж, який я теж в оренду здаю.

В мене якось був гараж за 150 м від парадного (коли ще жив в хрущіку). Так я лінувпвся туди ставити автівку (там ще й ворота були на гвинтовому замку, а не на пульті), лишав навпроти парадного (там була парковка)
budmix_org

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 бер, 2023 09:02

Re: РЕМОНТ квартири для здачі в оренду

Тепер і у нас оренда потроху вниз. Наскільки зрозумів на ринок вийшли об'єкти від'їхавших та ті що на піку орендних цін почали робити. Подивимось що з цінами на продаж буде, хотєлки ще високі але продажі сповільнились
budmix_org

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 бер, 2023 10:56

budmix_org написав:Тепер і у нас оренда потроху вниз. Наскільки зрозумів на ринок вийшли об'єкти від'їхавших та ті що на піку орендних цін почали робити. Подивимось що з цінами на продаж буде, хотєлки ще високі але продажі сповільнились

То де?!
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 бер, 2023 12:40

Bolt написав:
  budmix_org написав:Тепер і у нас оренда потроху вниз. Наскільки зрозумів на ринок вийшли об'єкти від'їхавших та ті що на піку орендних цін почали робити. Подивимось що з цінами на продаж буде, хотєлки ще високі але продажі сповільнились

То де?!

Кам'янське (Дніпродзержинськ у минулому)
budmix_org

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 бер, 2023 13:45

budmix_org написав:
  Bolt написав:

То де?!

Кам'янське (Дніпродзержинськ у минулому)

В Новомосковську колись, ще при совку, відпочивав в пансіонаті.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 бер, 2023 20:31

Зачем телевизор в съемной хате ещё есть люди которые его смотрят или ца у вас на людей постарше ?
tzeery608

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

#<1 ... 2425262728 ... 69>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор