Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 писал(а):Сомілітарк, орендодавець сьогодні падає в ціні, завтра так само легко, підіймає ціну. Тим більше на нашому супер-короткостроковому ринку де орендна ставка нічим не регульована. А продавець квартири сьогодні падає в ціні, ... і все. Тому так. Це ж елементарно. PS Вірніше не все - завтра, коли ціни відрастуть, він спостерігатиме за задоволеною фізіономією Реуса та відчуватиме голого васілія в кишені.
Всі економісти в один голос говорть, що ці три ярди валюти в місяць, які нам потрібні для підтримки сьогоднішнього рівня після завершення бойових дій ніхто давати не буде. Скоріш за все ми підемо в дефолт, а держборг вже 110 ярдів, які ніхто списувати не збирається. Виплати для поранених і родичів загиблих воїнів вже лягли важким тягарем на десятки років. Планується збільшення бюджета на 537 ярдів гривень, скоріш за все повністю з друкарського верстата. Я заліз зараз наприклад в оренду в Святошинському районі, нажав фільтр "вартість до 8000 грн" і видало 170 варіантів, причому окремі квартири починаються від 3000 ГРН!!!
Я такого не пам'ятаю року так з 99-го, щоб за 70 доларів можно було зняти ОКРЕМУ квартиру( не кімнату) в столиці. Це просто опа, по-моєму ще ніхто не вкурив куди ми заходимо і глубину ж яка вже підкралась не помітно. Якщо не має кому знімати дармові варіанти, то звідки візьмуться РЕАЛЬНІ покупці? І хто куди буде піднімати, якщо навєс по оренді вже космічний, ще трохи і буде теж саме на продажі, хто не продав навіть зараз за мінус 50% від 2021-го, той реально буде через рік кусати себе за одне місце, це просто жах, я шокований тим, що навіть при мільйонах переселенців така дупа в оренді по кількості і цінах, реально не можу відійти від свого маленького аналіза... Ми всі тут ще в рожевих окулярах, навіть я. А якщо ми будемо жити без 3-х ярдів доларів в бюджет, як думаєте, який нас очікує курс долара і рівень цін? Я гадаю, що буде все те саме, що і в 2015-му, курс 100 це буде економічна перемога. Тому ціни 2015-го можуть бути ще задорогими..
Київ увійшов до переліку 30 столиць світу з найкращими показниками стану атмосферного повітря у щорічному світовому рейтингу IQAir World Air Quality Report.
Столиця України посіла 26 місце у рейтингу, опинившись між Мадридом та Токіо, повідомляє Київська міська держадміністрація.
airmax78 писал(а):PS Не слухайте Реуса - дивиться за тим що він робить. Слова залишаться словами.
Середня тривалість життя чоловіка в Неньці(без врахування війни) складає 60.5 років. Якщо Реус вже пенсійного віку і йому скоріш за все вже більше 65-ти, то чого йому чекати? Одну жіночку з косою( не ЮВТ)? Так що Реус молодець, і в нього буде як в тому анекдоті, коли вскривали заповіт одного багато дідуся і в ньому були написані мудрі слова, що я був при власному розумі і всі свої гроші витратив сам і на себе)))
Київ увійшов до переліку 30 столиць світу з найкращими показниками стану атмосферного повітря у щорічному світовому рейтингу IQAir World Air Quality Report.
Столиця України посіла 26 місце у рейтингу, опинившись між Мадридом та Токіо, повідомляє Київська міська держадміністрація.
somilitark писал(а):Моя відповідь проста, просто до орендодавців вже все дойшло, що трапилось за останній рік, а от до продавців ще ні і вони чекають щасливого трамвая, який повезе їх в 2008-й рік по цінам(((
Таким чином можна порахувати приблизну реальну вартість житла на сьогодні: якщо адекватне співвідношення кількість оренд до вартості це 100-120-150, то одиничка з ремонтом повинна коштувати від 15 000 до 22500, а не 60.
много букафф скопировал резюме так сказать)
вы не понимаете фундаментальных вещей: с точки зрения бизнеса - рынок аренды это про "здесь и сейчас" - рынок продажи квартир это игра с более длительным горизонтом
а про то сколько "должна стоить 1к" это верх "аналитики"
а вообще пишите простыни дальше, забавно читать, думаю вам коллеги много +++ поставят
Прохожий писал(а):вы не понимаете фундаментальных вещей: с точки зрения бизнеса - рынок аренды это про "здесь и сейчас" - рынок продажи квартир это игра с более длительным горизонтом
а вообще пишите простыни дальше, забавно читать, думаю вам коллеги много +++ поставят
все правильно - рынок купли-продажи недвиги - это игра в долгую - рынок в 2014-2015 держал цены, потом аж в 2016-2018 когда уже все казалось бы утряслось, он нащупал дно.
Прохожий писал(а): а про то сколько "должна стоить 1к" это верх "аналитики"
Є таке поняття як економіка, доходи, очікування, платоспроможний попит. Весь розвинутий світ плюс мінус однаковий і ми не виключення. Ваші аргументи нагадують сліпу віру і радянське "мы институтов не кончали", тому буде все як я хочу і вигідно саме мені))
А економіка це майже фізика, якщо ви розігнались на авто до швидкості 200 км за год. і на вашому шляху бетонна стіна, то нічого не звичайного і забавного з вами не може трапитись, все буде закономірно... Теж саме відбувається і з ринком нерухомості, він є дзеркало економіки, просто продавці прелєсцєй поки йдуть проти вітра і законів, нажаль потім будуть такі ж розумні "як моя дружина потім" і корити себе, чому не продали коли було всього навсього мінус 30% від жирного 2021-го, не всі можуть добавити 1+1 і змоделювати ситуацію, це дійсно важко.
Прохожий писал(а):вы не понимаете фундаментальных вещей: с точки зрения бизнеса - рынок аренды это про "здесь и сейчас" - рынок продажи квартир это игра с более длительным горизонтом
все правильно - рынок купли-продажи недвиги - это игра в долгую - рынок в 2014-2015 держал цены, потом аж в 2016-2018 когда уже все казалось бы утряслось, он нащупал дно.
и как это противоречит тому что Я написал? всего лишь хотел подчеркнуть бредовость вывода "эксперта" "Таким чином можна порахувати приблизну реальну вартість житла на сьогодні: якщо адекватне співвідношення кількість оренд до вартості це 100-120-150, то одиничка з ремонтом повинна коштувати від 15 000 до 22500, а не 60."