|
|
![]() Alien Питання не тільки в логістиці (як в транспортуванні коштів)
Востаннє редагувалось Sense Bank в П'ят 17 бер, 2023 17:59, всього редагувалось 4 разів.
![]() Alien Логістика це не лише доставка валюти, а й закупівля, її має бути достатньо щоб закрити всі заявки.
Анастасія
![]() Re: Sense BankВибачте не зрозумів як ситуація в країні може завадити банку, який намагається за вашими словами йти назустріч клієнтові, прописати в ДКБО наприклад таке:
![]() Все - логістика врахована, бо в неї є 5 днів на виконання заявки, клієнт задоволений бо отримав свої кошти вчасно, ситуація в країні - лишається дуже складною однак не завадить банку з честю виконати свої зобов'язання перед клієнтом. На завершення хочу сказати, що я є клієнтом багатьох банків і з точки зору логістики Запоріжжя з його постійними обстрілами С300 дуже складний регіон - однак жоден з банків у якого я замовляв і отримував валюту протягом останнього року не висував вимог подібних тому що робить зараз СЕНС. Дійсно через питання логістики ряд банків видають готівку найпізніше це наступного робочого дня після завершення депо, але у всіх банків які практикують приймання попередніх заявок по телефону або через месенджер заявку треба подати за 2-3 робочих дні до закінчення депо (а ряд банків на питання про замовлення навіть відповідає - замовляти не треба - валюта у достатній кількості у наявності ЗАВЖДИ). Виключення проект Тасу - Ізібанк - там треба замовляти валюту щонайменше за 2 понеділка до закінчення депо, але при цьому в день закінчення депо кошти отримати можна. То що не так з ситуацією в країні що вона чомусь впливає лише на Сенс, причому таким чином, що він не може дозволити собі неймовірну розкіш - піти назустріч клієнтам та почати приймати заявки за 5 днів до закінчення депо? А решта банків у цьому плані чомусь змогла врахувати і ситуацію, і логістику, і інтереси клієнта. Хоч стріляйте, не розумію, чим Сенс такий особливий, що не може зробити тем саме. Адже сподіваюсь, що Ви не мали на увазі під "в принципі ситуацією в країні" складнощі з платоспроможністю та/або ліквідністю суто одного банку, правда? ![]() спасибо, но... везде обвес\обсчет\обман ![]() только 25000 грн ЗА ДЕНЬ можно списать с карты ЛЮБЫМ р2р-сервисом- через 3 попытки разными полуподвисшими сервисами так признался ваш додаток ![]() Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 17 бер, 2023 19:50, всього редагувалось 2 разів.
![]() Бачу поки я писав своє повідомлення, ви і попереднє повідомлення дещо змінили, і нове створили. Вибачте але наразі ви суперечите самі собі. Якщо пишете що в принципі і для замовлення і для транспортуванню банку достатньо 5 робочих днів (більшість банків вкладається у 2) - то якщо заявка буде за 5 робочих днів до закінчення депо, то у банку будуть ті самі 5 робочих днів на заявку та на транспортування, що й у випадку коли замовлення на ті ж 5 днів але в день закінчення депо. Тут як не крути - 5 днів у вас залізно буде у будь-якому разі на усю вашу логістику. Міняйте ДКБО та починайте приймати заявки завчасно! Лояльність клієнтів матимете набагато кращу ніж наразі! ![]() Доброго вечора, шановні!
В мене теж накопичилися запитання до кількох банків. Почнемо з нашої шановної Алли, чи то пак, із Сенсу. Вчора довелося мені, будучи поряд, зайти до відділення. І вирішив я спробувати зняти невеликий переказ з валютної карти (в мене ще Ультра, не переходив на Білу). Одразу відчув, як погано без перс.менеджера. Минулого року восени зменшив обсяги своїх депозитів, у конверти тут не грався, і ... на 250к не тягну (трохи), отже, залишився "безпритульним". На моє питання, чи можна зняти кілька сотень (якщо точно, трохи більше 500) доларів з картки, операціоніст зробила великі очі і сказала: "Що ви! Треба лише замовляти! За 5 днів!" На спробу уточнити, може, хоч щось видадуть, відповіли: "Ні! Від 2000 грн (наче я сам це не знав) - лише через замовлення!" Є у касі щось ні для кого не призначене чи ні, можна щось отримати чи ні - не мало значення. Лише через замовлення! Згадую, як рік тому через персмена міг отримати " з порогу" до 1000$ практично у будь-який день, без попередження. Отже у банку готівка насправді є. І є в достатній кількості. Всі оці казочки про логістику і т.п, як тут вже досить детально пояснив колега Alien, - то для селян, які ні одного дня не стикалися з роботою готівкового обігу. Чесно кажучи, подивився я на це... і твердо вирішив: у липні, якщо банк доживе, заберу свою скриньку з доларами - і зроблю банкові па-па. Ні, картки закривати не буду, нехай будуть і кредитки (залишилась одна, ЕКО вмерла не своєю смертю), і пакет дебетовий, я навіть може колись 20 грн(чи скільки там зараз) на місяць заплачУ (і не заплАчу). Але грошей моїх в цьому банку вже напевно не буде. Так тримати мене за бидло я точно не дозволю. І до речі...залишилось вже менше 4х місяців, питання: а як зараз забираюсь велику суму у валюті, де еквівалент більший, ніж 200к? Замовлення на 3 дні підряд, видача по ордеру від операціоніста ... чи як? Ну, щоб ще не довелось платити комісію за зняття депозиту. Дякую. ![]()
Бачимо, що тут дійсно та ситуація, яку варто обдумати. Ми постараємось змінити цей момент (що бронювання від дати закриття депозиту), але нічого дуже швидкого обіцяти не будемо ![]() ^Богдан
![]() скотское отношение к клиентам говнобанка продолжается?
Тут уже сами признают, мол, мы барыги конечно.. мутим со сроками выдачи депо, но уже не такие барыги какими были ранее Востаннє редагувалось emeta в П'ят 17 бер, 2023 19:46, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Готівка в касі може бути, але суми можуть бути заброньовані вже...Рік тому(до 24/02/2022) все було простіше, можна було і набагато більшу суму, ніж 1000$ знайти за 10 хвилин, зараз складніше ![]() Про зняття більше 200 тис.. Якщо ліміт НБУ в 100 тис грн на добу по рахунку буде діяти, то це 3 бронювання на різні дні. Якщо зняття саме суми депозиту, то воно не тарифікується, до речі і більше 2х на місяць. Все ще може змінитися, якщо мова про липень, тому краще вже ближче до дати уточнити ^Богдан
|
|