Вы просто не знаете историю.
|
|
Мать городов Вчора Портніков навів цікаву аналогію - коли він спілкувався з сербами, на початку розпаду югославії, то про словенців вони говорили більш-менш нормально, про хорватів вже нервово, а про Косово їм зносило дах. Косово - колиска сербської державності, вони досі не визнали Косово. Нічого не нагадує?
Ще він дав чіткий прогноз, що путін показово приїде на форум в Таджикістан, підписанта Римського статуту.
спільні легенди стосовно Косівського поля-це така сама легенда як Куликівська битва, Льодове побоїще(де було 15 чоловік загиблих) Таджикістан не наважиться звісно(їх армія менше одної дивізії) Організація Об’єднаних Націй підтвердила продовження «зернової угоди», термін дії якої завершися в суботу, 18 березня, пише пресслужба організації.
Хто там (Соскін чи Чаплига) запевнювали, що не буде продовжено.
Я все розумію, але навіщо отакі заяви при наявності в публічному доступі протилежного?
Маляр: "У нас не мобілізовують жінок без їхньої згоди, навіть медиків. І не направляють без їхньої згоди на передній край. " І: "Личаківський районний суд Львова оштрафував на 102 тисячі гривень військову медсестру зі Львова, яка відмовилась виконати наказ начальника та не поїхала у службове відрядження у зону бойових дій. Про це пише zaxid.net." Ну ціла ж заступник міністра оборони... "Маляр пояснила, навіщо пропаганда РФ поширює фейки про мобілізацію жінок в Україні". Гірше й не вигадаєш. Ніж отакими заявами боротися з роспрогандою, краще б боролася або з виданнями, які ці "фейки" в нас публікують (якщо це дійсно фейк), або з тими посадовцями вч та суддею, які цей "фейк" реалізують під носом.
detroytred
В чем противоречие? 1) Женщин не мобилизуют без их согласия 2) Когда женщина дала согласие на мобилизацию и стала военнослужащей (военной медсестрой), она должна выполнять свои обязанности как военнослужащая. Командировка в зону боевых действий военнослужащего (военной медсестры) это не мобилизация и согласия военнослужащего не требует. Зона боевых действий - это не только передний край. Или она дала согласия только деньги получать как военнослужащая во Львове? а у нотариуса приписку заверять не надо? у меня ~160 источников, мне надо запоминать кто что когда то писал, и я с ним согласился/не согласился, чтобы вы здесь были удовлетворены. Я перестал давать ссылку на источник, потому что они не всем нравятся и это лишний повод для срача. Интегрально мне пофиг как меня воспринимают люди, с кем я не знаком лично и которые не являются кругом моего общения. Слишком большая роскошь позволить кому угодно мной манипулировать. Но каждый неадекват (которого я читаю) "в благодарность" получит подробное описание своей неадекватности. Какая может быть истина про 20.03, которое еще не наступило, вы точно ничего к моим постам не додумываете? Любые прогнозы это моделирование возможного развития событий. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 бер, 2023 11:32, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||