Успіх написав:Половина - звільниться "на раз-два"!!!
А так можна? В нас одного студента встигли відправити на фронт влітку 2022 вже після вступу до магістратури, але до наказу про зарахування. І досі з передової не відпускають, навіть на сесію. А тут просто взяти і звільнитись.
Просто уволиться нельзя, но есть много оснований для увольнения - трое детей, жена инвалид любой группы, родители жены инвалиды первой или второй группы и тд, плюс по здоровью многие увольняются. Многие кто шел в армию добровольно, после года службы действительно начинают сейчас доставать эти основания и увольняться ((( Я сам в любой момент могу уволиться, но пока не хочу.
Hotab написав:хтось раз чуть не загинув, це НЕ про ТАКИЙ високий ризик, як на нул
Я ж не сперечаюсь, що на нулі справді в рази важче! Але по нас щоразу "відповідь" приходить після того, як хлопці відстрілюються по них. Просто відповіді хаотичні/навмання - бо вони не знають точно, де сами ми сховались. А от коли вичислять, от тоді вже йде прицільний обстріл. Тож, я думаю, що тут могли, нехай не 100, а 50К премії дати. Це ж не на Волині, в лісі, коли ми стояли і нам платили премію 30К!
Коротше кажучи - треба було просто зробити премію на нулі 150К і решта все залишити, як є. Або(якщо нема грошей) спочатку було ПОДУМАТИ і розділити на декілька груп: 1. Глибокий тил - гола зарплата 20К 2. Тил, де десь далеко чути "приходи" - 20К + 30К 3. Зона БД, де вже приходи бувають як за 1км, так і за 500-300-100-50-0м - давати 20К +50К 4. На нулі, де піхота - 20К + 100К
Після вторгнення країни-члени НАТО надали безпрецедентну підтримку Україні, виділивши близько 120 мільярдів доларів США військової, гуманітарної і фінансової допомоги у 2022 році", – йдеться в документі. Найбільшим донором допомоги Україні є Сполучені Штати, але держави Європи й Канада сукупно надали понад половину загального обсягу допомоги; крім того, європейські члени Альянсу прийняли майже п'ять мільйонів біженців з України. https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_212795.htm Для порівняння: всі гроші, що є у розпорядженні МВФ - це 300 млрд.доларів. Цікаво, якщо до тих 120 від НАТО додати всі інші гроші, які отримала Україна від інших країн + донати українців, на яку суму за рік вийдемо? З іншого боку, ми розуміємо, що на цей рік знадобиться сума не менше..
freeze написав:много оснований для увольнения - трое детей, жена инвалид любой группы, родители жены инвалиды первой или второй группы и тд, плюс по здоровью многие увольняются. Многие кто шел в армию добровольно, после года службы действительно начинают сейчас доставать эти основания и увольняться (((
+ всі добре знаєте, наскільки в нас розвинута корупція і як МАЙЖЕ ВСЕ можна зробити за гроші!
Успіх написав:Половина - звільниться "на раз-два"!!! Це так більшість заявляє, а деякі - то вже так і роблять! А деякі - то вже і зробили!!!
Ну ок, звільнилися, а куди вони йдуть? Де у нас зарплати 20+30 на місяць? І взагалі чи багато вакансій із прийнятною з/п?
Все просто! Потрібно щоб Флер, після року перебування на фронті(де періодично життя буває на витягнуту руку до смерті), запитала саму себе - а чи щастя в грошах?🤔
Тож, я думаю, що тут могли, нехай не 100, а 50К премії дати. Це ж не на Волині, в лісі, коли ми стояли і нам платили премію 30К!
Але на Волині (у Яворові 😜) вже нема цих 30. Вважай, що ти зараз повертаєш ті не зовсім заслужені 30. (жарт) . Насправді порізали і на Волині, і тобі. І лише нуль отримає як раніше. Але ти ж читаєш цей форум , бачиш сам що зараз з можливістю заробити в країні. Так що 30 не так і погано. До 20-ти голої. . На ринку у Львові зараз буде 10-15. І їсти зі своєї кишені.
на декілька років вистачить коштів якщо не кидати наліво й на право.
Ті кошти давно припарковані. Як мінімум в зелену цеглину. А може вже і Львівська нерухомість приглядається потроху. Ніхто назад в гривню їх переводити не буде. 😄
а чи щастя в грошах?🤔
Тоді навіщо тобі 100? Хай буде 30. Будь відвертим: саме в них. Вміння заробити гроші підвищує самооцінку, піднімає в очах оточуючих, не кажучи вже про задоволення їх колись витратити.
Прийшов з військомату. А армії не служив, військової кафедри нема. ВЛК + співбесіда з урахуванням тривоги зайняли 3 години. ВЛК чиста формальність - "скарги є - нема". Що здивувало - перевіряли знання англійської. На рівні кількох фраз, звичайно, але перевіряли. Запропонували на вибір один з трьох підрозділів. Але вибирати треба було одразу. Виписали мобілізаційну повістку на початок квітня.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 22 бер, 2023 13:23, всього редагувалось 1 раз.
Успіх, це ти своїй дружині розкажи з двома дітьми Я точно знаю, що ти на фронті "не за гроші", тому весь час про них скиглиш)). Десь читала, що є відпустка для військових за сімейними обставинами на 10 днів+дорога. Ти вже брав таку?
mephala написав:можуть нікуди і не йти. а просто бути з сім’єю. на декілька років вистачить коштів якщо не кидати наліво й на право.
Звісно, нехай сидить вдома диванним Барсиком, а діти якось самі по собі виростуть, без зайвих витрат на навчання, спорт.секції, гаджети та інші речі для їх розвитку, що потребують чималих коштів.
Востаннє редагувалось fler в Сер 22 бер, 2023 13:24, всього редагувалось 1 раз.