|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 23 бер, 2023 12:25
vitaliian написав:По теме ветки, Киев стал меньше на Троещину, судя по количеству трёшек, выброшенных в аренду от 7к. Троя пустая.
И все трёшки там как на подбор упакованные новой техникой и сияют свеженьким ремонтом? И ЦО в них отсутствует как класс? Уня где за мин..нет главе арабского семейства сдавал трёшку в панели за 10кгрн лет пять назад?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 бер, 2023 12:30
vitaliian написав:По теме ветки, Киев стал меньше на Троещину, судя по количеству трёшек, выброшенных в аренду от 7к. Троя пустая.
Тільки на Трої цього не знають 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 23 бер, 2023 12:32
rjkz написав:Привет из 00-х. Это кони. Еще в отреставрированном дореволюционном доме в историческом центре или прицентралье я-бы понял это. Но в новострое Ирпеня... Для чего это или для кого? При этом, люди потратились финансово и потратили время своей жизни на этот...шедевр. Они что вечные?
А шо в том ремонте дорогое , лепнина и колонны из пенополистирола и китайская мебель аля Людовик ХІV?
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:13
Друзі, я дуже хочу вас всіх попросити не радіти падінню орендних ставок на КРЖН та рівню середньої зп. Проблема в тому, що іноземні компанії та інші ростовські пральні розраховують розмір зп своїх українських працівників виходячи в т.ч. і з цього параметру. Тому якщо падає оренда та середня зп - падає і зп працівників цих компаній (в т.ч. моя), а за ними падає і зп в місцевих компаніях, які орентуються на конкурентів. Ланцюгова реакція зубожіння. Тому будь-ласка, не треба.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:17
Тому пропоную флешмоб: нехай кожен хто здає щось в оренду розкаже на скільки вдалося підняти оренду в доларах з 24.02.2022. Документальне підтвердження не потрібне. Впевненість - обов'язкова. Вчиться, будь-ласка, у респекта.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:27
І до речі, окреме прохання до Бараки: будь-ласка, подкрутіть там щось на графіках. Зробіть їх, будь-ласка, більш незламними. Не ганьбить батьківщину!
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:29
vitaliian написав: fler написав: vitaliian написав:Во первых там Ремонт уж очень специфический ... как образец украинского вкуса.
Українським смаком там навіть і не пахне. Це типовий русня-стайл. Хіба ви не помітили, що помешкань з таким ремонтом з початку війни різко побільшало на продаж в Україні. Тікають звідси прихильники рузького міра.
Ого как вы высоко оцениваете русня стайл, топ русского зодчества - Петербург вчистую слизан с европейских Рима, Вены и Парижа, включая Петергоф.
Не перекручуйте, будь-ласка. Я про те, що в Україні таке "зодчєство" в хаті притаманне здебільшого прихильникам рузького міра, а звідки воно злизане - то вже інше питання. Показовим українським смаком є хати на ЗУ - багато спільного з європейськими, немає жлобства (як у Пшонки та іже з ним). vitaliian написав:Европейский муж рассматривает жену с Украины как бесплатную хозяйку - повара и девушку для развлечений. То есть дарить кабриолеты не будет, но в первом же конфликте напомнит, где ее подобрали. Надо ехать со своим самоваром.  В Україні скрізь чоловіки своїм жінкам кабріолети дарують і не розглядають їх як безкоштовних домогосподарок (виключно понад $140 на місяць). 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:36
airmax78 написав:І до речі, окреме прохання до Бараки: будь-ласка, подкрутіть там щось на графіках. Зробіть їх, будь-ласка, більш незламними. Не ганьбить батьківщину!
Можна просто перевернути
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:42
airmax78 написав:Друзі, я дуже хочу вас всіх попросити не радіти падінню орендних ставок на КРЖН та рівню середньої зп. Проблема в тому, що іноземні компанії та інші ростовські пральні розраховують розмір зп своїх українських працівників виходячи в т.ч. і з цього параметру. Тому якщо падає оренда та середня зп - падає і зп працівників цих компаній (в т.ч. моя), а за ними падає і зп в місцевих компаніях, які орентуються на конкурентів. Ланцюгова реакція зубожіння. Тому будь-ласка, не треба.
Скажіть своїм босам, що потрібно орієнтуватись на ціну вашої квіточки, а не на дурниці на кшталт ВВП, середньої ЗП і т.д. Не дякуйте.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 бер, 2023 13:52
А о тут нє так? ДІйсно цікавлюсь. ТАк, кватіра дорога. але безвідносно ціни - рємонт не поганий... Чі як тра було робити? То критикуючи - пропонуйте. А то сі не розберу.
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-