Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 писал(а):Друзі, я дуже хочу вас всіх попросити не радіти падінню орендних ставок на КРЖН та рівню середньої зп. Проблема в тому, що іноземні компанії та інші ростовські пральні розраховують розмір зп своїх українських працівників виходячи в т.ч. і з цього параметру. Тому якщо падає оренда та середня зп - падає і зп працівників цих компаній (в т.ч. моя), а за ними падає і зп в місцевих компаніях, які орентуються на конкурентів. Ланцюгова реакція зубожіння. Тому будь-ласка, не треба.
Скажіть своїм босам, що потрібно орієнтуватись на ціну вашої квіточки, а не на дурниці на кшталт ВВП, середньої ЗП і т.д. Не дякуйте.
Вже зробив. Але вони кажуть вибірка не репрезентативна (там 3 квартири: квітка + 2 однушки респекта в ЦП).
fler писал(а):В Україні скрізь чоловіки своїм жінкам кабріолети дарують і не розглядають їх як безкоштовних домогосподарок (виключно понад $140 на місяць
наверное вам не повезло... Мой приятель недавно жене новый джип мицубиси подарил. Вы правы это не кабриолет, но и климат здесь другой.
airmax78 писал(а):Вылезло на олх в рекомендациях: Как можно творить такое в квартире с таким видом?
А о тут нє так? ДІйсно цікавлюсь.
ТАк, кватіра дорога. але безвідносно ціни - рємонт не поганий... Чі як тра було робити? То критикуючи - пропонуйте. А то сі не розберу.
Там все не так. Скислий вінегрет зі стилів, матеріалів, кольорів та меблів. Замість того, щоб запросити дизайнера - господар цієї квартири зробив якусь куйню на кшталт "я так бачу". Окремо порадували стеля з люстрами та лед смужками хрест нахрест.... блд... міжкімнатні двері та вхідна дверь обліплена декоративною штукатуркою та висячі полиці у шафах (привіт з початку 00х). Так, і все б ОК якщо б ремонт в ціні сидів в сумі до 500 баксів на метрі (як він, мені здається, насправді і стоїв). Але ж він там сидить в ціні не менше ніж 1500 баксів на метрі. А за 1500+ баксів - то зовсім інший "спрос". Такий колхоз нехай спробує комусь втюхати.
vitaliian писал(а):По теме ветки, Киев стал меньше на Троещину, судя по количеству трёшек, выброшенных в аренду от 7к. Троя пустая.
И все трёшки там как на подбор упакованные новой техникой и сияют свеженьким ремонтом? И ЦО в них отсутствует как класс? Уня где за мин..нет главе арабского семейства сдавал трёшку в панели за 10кгрн лет пять назад?
airmax78 писал(а):Тому пропоную флешмоб: нехай кожен хто здає щось в оренду розкаже на скільки вдалося підняти оренду в доларах з 24.02.2022. Документальне підтвердження не потрібне. Впевненість - обов'язкова. Вчиться, будь-ласка, у респекта.
Один объект остался в той-же цене в гривне, поэтому аренда в долларах выросла на размер девальвации гривны (рост отрицательный), второй объект - арендаторы в забугорье, платят комуналь, а аренду я им прощаю. Аренда выросла на минус 100%. Еще один объект стоит просто пустой.
Так нормуль? Или исчо больше уверенности?
Ах, да! Родственники остались без работы из-за войны, поэтому их долларовые доходы выросли ого-го как! Почти до нуля! Всю арендную плату отдаю им и плюс высылаю переодически переводы. Ну, теперь все, кажется. Держите карман шире, ща насыпят прибавку к зарплате.
airmax78 писал(а):Тому пропоную флешмоб: нехай кожен хто здає щось в оренду розкаже на скільки вдалося підняти оренду в доларах з 24.02.2022. Документальне підтвердження не потрібне. Впевненість - обов'язкова. Вчиться, будь-ласка, у респекта.
отличный флешмоб, у меня в Украине осталось 3 обьекта, не считая квартиры в которей пока живу. 2 обьекта, эконом класса - стоимость в $ просела в обоих обьектах (доллар вырос) у одних квартирантов вообще беда (бабушка с онкологией) - они с нового года не платили, а во вторник на 90% рассчитались. И небольшой подвал - ну там все стабильно.
вы плохо понимаете что происходит в Украине, люди беднеют на глазах
присматриваю квартиру, ходил на пару просмотров в бюджете 2-2.7 за метр с ремонтом вариантов очень мало. в одном доме по утверждениям продавана 60% квартир пустых, временно уехали из-за войны. рылы поют об некотором оживлении рынка и пытаются вешать лапшу о том, что надо брать ибо подорожает. на одном обьекте, который продаётся гдето с сентября, подняли хотелку на 10 штук вчера. еще один объект продаётся со всем, что внутри, включая недопитую колу в холодильнике, несколько бутылок коньяка и стопку книг. иностранец уехал домой и возвращаться не собирается. печально. радость сквозь слезы