Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Сьогодні тестував функцію кешбека "на всі покупки". Річ у тім що ще в субботу 1 квітня я довго й нудно намагався витягнути з підтримки якій офіційні документу з приводу того які МСС приймають участь у кебеку "на всі покупки" (або які є виключення). Все що вдалося тоді наколупати - це ось така відповідь на поширені питання на сайті https://www.izibank.com.ua/faq#cashback
Які МСС мають бути у терміналів для нарахування кешбеку?
izi кешбек діє на всі покупки окрім МСС-категорій: телефонія, комунальні платежі, інтернет, гарячі лінії (МСС: 4811, 4813-4819), телеграфні послуги (МСС: 4821), грошові перекази (МСС: 4829), комунальні платежі, газ, вода, електрика (МСС: 4900), фінанси, страхування, нерухомість (МСС: 6000-6999), рекламні послуги, Google, AdWords, інтернет-реклама (МСС: 7311), гральні автомати (МСС: 7994), професійні послуги, що не підпадають в жодну з категорій (МСС: 8999), податкові збори (МСС: 9311) і також окрім категорій п’ятничного кешбеку (МСС: 5811-5814, 7829, 7832, 7841,7933).
Оператор підтрики взагалі казав спочатку що кешбек "геть на усе" але на уточнююче питання а як на рахунок р2р, кешу і т.п. - сказав що так - на ці витрати кешбеку не буде але нормальне посилання на нормальні правила з виключенням дати так і не зміг. Ну а сьогодні я протестив кебек на усі покупки на оплаті всього 2 послуг - нової пошти у відділенні та Укрпошти. Обидві оплати пройшли як покупка і обидві не окешбечились. Суми були якраз тестові - але хотілося зрозуміти наскільки воно у ізі дійсно охоплює "всі покупки". Після цього довелось витратити більше години на спілкування з підтримкою, яка в підсумку таки визнала, що : 1. На сайті не достовірна інформація яка має бути колись замінена на достовірну. 2. У оператора який мене консультував 1 квітня на той момент не було нормального положення тому він не міг надати мені корректну консультацію. 3. Перелік МСС що підпадають під "усі покупки" - є але він чому завантажується не на усіх моелях телефонів (на моєму не завантажується) тому оператор поділився зі мною чим переліком - ну а я ділюсь з вами
4. Питаннями сорі бонусу за недостовірну інформацію та втрачений клієнтом час (в т.ч. на спілкування з недолугою підтримкою) - підтримка не займається. Це питання передається спеціалізованому підрозділу банку - який (колись може) прийме рішення з яким мене ознайомлять.
Підсумки робіть самі - ІМХО кешбек на усе у ізі не вартий щоб його використовувати. Краще дійсно обрати "продукти" - ізя розочарував .
moveton написав:Alien, т.е. в итоге, если у Сени исключений и больше, то такие нужно сильно поискать?
Не порівнював пропозиції ізі і сенса в цьому ракурсі але думаю що так, ви праві. Втім те що я писав до сьогоднішнього дня по ізі ґрунтувалось на підставі тієї інформації що в мене була від підтримки ізі раніше - а тому і мій висновок тоді був іншим. Але в підсумку практика довела, що ізін кешбек "на усі покупки" це банальний пшик, не вартий суттєвої уваги. Визнаю що був не правий з висновками останньої пари днів
Alien, восени минулого року вже зробив висновок, що підтримка за свої слова не відповідає. Може ахінею розказати, а потім просто вибачитися, якщо їм повідомиш щодо надання недостовірної інформації підтримкою.
Alien написав:Не порівнював пропозиції ізі і сенса в цьому ракурсі але думаю що так, ви праві.
Я таки из любопытства навскидку сравнил. Без базара, у Сени исключений гораздо больше. Например, в 0xxx, 1xxx, 2xxx, 3xxx есть кучка. Но вот наступить на эти дополнительные в реальной жизни... Аренду автомобилей ещё можно, а оптовую поставку дезинфицирующих средств или услуги по облицовке плиткой - сомнительно. Не, плитку или кафель может и понадобится положить, но сомневаюсь, что местные мастера предложат вариант оплатить через терминал с этим МСС
Розчарував мене цей ізі. Відкрив в них карту під конверти, але не встиг відкритися, бо долар в них подорожчав до 37,44. Так карта пролежала на полиці три місяці, поки планети не стали в один ряд (з'явилась велика покупка, відсутність інших карт з достатнім кредитним лімітом, кешбек у ізі на всі покупки 0.5%). Тому вирішив потестити ізіну карту в реальних умовах. Зробив покупку, х*як, кешбеку нема, поганий курс долара по карті 37.48 + як потім виявилось, ще подвійна конвертація, тому фактичний курс вийшов 37, 81. Знайшов що по дефолту в додатку подвійна конвертація дозволена, як на мене щоб додатково клієнта облапошити). Звертаюсь на гарячу лінію щоб вияснити чому кешбек не нарахований. Раза з п'ятого виясняється, що кешбек не на всі покупки, а на обмежений перелік мсс, які теоретично можна подивитися в додатку (в мене цей список не відкрився), тому мені вислали скрін з цими кодами. При чому них на сайті в розділі FAQ, вказані зовсім інші умови нарахування кешбеку, тобто, дійсно, на всі покупки з певними виключеннями по мсс (телефонія, комуналка тощо). Мій мсс в цих виключеннях відсутній. Гарячка так і не змогла відповісти чому в них такі розбіжності із сайтом і як мантру повторювала про цей список мсс, які входять в "усі покупки" і на які нараховується кешбек. Банк іде в повний бан, ізі-відносини нажаль з ним не склалися
Boundless написав:Звертаюсь на гарячу лінію щоб вияснити чому кешбек не нарахований. Раза з п'ятого виясняється, що кешбек не на всі покупки, а на обмежений перелік мсс, які теоретично можна подивитися в додатку (в мене цей список не відкрився), тому мені вислали скрін з цими кодами. При чому них на сайті в розділі FAQ, вказані зовсім інші умови нарахування кешбеку, тобто, дійсно, на всі покупки з певними виключеннями по мсс (телефонія, комуналка тощо).
А если эту тему предварительно почитать, можно было бы эту картинку увидеть ещё до покупки. Но лишняя экспериментальная проверка - это никогда не повредит
Этот "кешбек на все покупки" - вопиющий пример недобросовестной рекламы, введение клиентов в заблуждение. Информация на сайте - не актуальна. В приложухе - эта информация не доступна, не открывается соответствующее окошко. По факту - там кешбек только на определённый список мсс, который можно только выпросить у саппорта. "Кешбек на всё кроме исключений" и "Кешбек только на кое-что" - две большие разницы. Урюки и шулеры
mustbe написав:Этот "кешбек на все покупки" - вопиющий пример недобросовестной рекламы. Информация на сайте - не актуальна. В приложухе - эта информация не доступна, не открывается соответствующее окошко. По факту - там кешбек только на определённый список мсс, который можно только выпросить у саппорта. "Кешбек на всё кроме исключений" и "Кешбек только на кое-что" - две большие разницы. Урюки
І все це при тому що ще у вівторок підтримка цього недо-фінтеха визнала і що інфо на сайті недостовірна, і у додатку нібито "інфо про МСС не у всіх моделей телепонів підвантажується" (по факту ні у кого не підвантажується). І з вівторка не зроблено НІЧОГО щоб переналаштувати сайт та/чи додаток. Таке враження що вони в тому ізі просто "уху їли"