monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 169170171172173 ... 263>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Сер 05 кві, 2023 11:37

Driver написав:Моя статистика по новому СЭПу.

Сегодня СЭПил с Моно на Приват, Сенс, А-банк - себе и жене.
Мне все СЭПы во все банки долетели минут за 40 (как и всегда).
Жене пока ни один (!) не доехал :(

В субботу СЭПил с А-банка на Моно - платёж приехал в понедельник после 20:00

Вот такая фигня творится в этом королевстве...

В мене вчора ввечері платежі по СЕП за 5 хвилин доходили на моно, схоже дуже сильно залежить від напрямку і часу.
antey718

Подякував: 53 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 кві, 2023 23:01

Re: monobank

Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге?
Кроме суммы по карточному курсу что-то еще взимается (% какой-то)? Хочу iherb в этот раз так оплатить.
Arien

Подякував: 168 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 кві, 2023 23:42

Arien написав:Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге?
Кроме суммы по карточному курсу что-то еще взимается (% какой-то)? Хочу iherb в этот раз так оплатить.

%% моня не бере. Тільки суму по картковому курсу.
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 кві, 2023 09:07

Arien написав:Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге?

Кешбек продукты подключён?
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 кві, 2023 18:09

novichok написав:%% моня не бере. Тільки суму по картковому курсу.

Спасибо большое ) В общем, как в обычном магазине.

idealstorm написав:Кешбек продукты подключён?

Ага, нужно отключить при оплате из кредитных?
Arien

Подякував: 168 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 кві, 2023 18:18

Arien написав:
  idealstorm написав:Кешбек продукты подключён?

Ага, нужно отключить при оплате из кредитных?

Нет, надо включить, чтобы как раз заработать )
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 кві, 2023 20:36

Коти у типовому стилі працюють на всі лапи, щоб незрозумілі списання не турбували клієнтів сповіщеннями про себе. Будьте обережні https://t.me/OGoMono/1175
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1248 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 12 кві, 2023 18:08

klug написав:Коти у типовому стилі працюють на всі лапи, щоб незрозумілі списання не турбували клієнтів сповіщеннями про себе. Будьте обережні https://t.me/OGoMono/1175

Наче трохи відіграли назад
На численні прохання вирішили додати налаштування добового ліміту витрат в інтернеті без підтвердження для тих, кому так спокійніше.

Дякую за дискусію.
Люблю кейси, коли клієнти допомагають нам розвивати продукт і для мене це одна з головних наших відмінностей від інших банків – ми робимо Моно разом із вами. Це наше з вами Моно. І вам все моно;)

https://t.me/OGoMono/1176
Kalgan

Подякував: 47 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 13:46

Re: monobank

Дочка на днях стала клієнтом monobank, картка через кілька днів користування (перша оплата зчитуванням чіпу, наступні безконтактно) перестала працювати: на платіжному терміналі виводиться повідомлення "Угода відхилена", на екрані каси самообслуговування у "Форі" – "Угода відхилена карткою". Одна з невдалих спроб оплати в додатку відобразилася у вигляді списання і наступного повернення коштів, інші спроби ні. Перевірив картку в банкоматі Приватбанку – баланс на екран виводиться.
Що це може бути? Я погортав налаштування в додатку (сам клієнтом моно ніколи не був), лімітів на торгові операції не знайшов, тільки ліміти на інтернет-оплати. Фінмоніторингу збуджуватись приводу не давали, карта була поповнена 1 раз на 800 грн, з яких встигли витратити близько 200. Невже чіп вийшов з ладу за 3 дні користування?
Julio

Подякував: 15 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 14:07

Julio написав:Дочка на днях стала клієнтом monobank, картка через кілька днів користування (перша оплата зчитуванням чіпу, наступні безконтактно) перестала працювати: на платіжному терміналі виводиться повідомлення "Угода відхилена", на екрані каси самообслуговування у "Форі" – "Угода відхилена карткою". Одна з невдалих спроб оплати в додатку відобразилася у вигляді списання і наступного повернення коштів, інші спроби ні. Перевірив картку в банкоматі Приватбанку – баланс на екран виводиться.
Що це може бути? Я погортав налаштування в додатку (сам клієнтом моно ніколи не був), лімітів на торгові операції не знайшов, тільки ліміти на інтернет-оплати. Фінмоніторингу збуджуватись приводу не давали, карта була поповнена 1 раз на 800 грн, з яких встигли витратити близько 200. Невже чіп вийшов з ладу за 3 дні користування?
Возможно по аналогии с Приватом.
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
  #<1 ... 169170171172173 ... 263>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему