Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Сегодня СЭПил с Моно на Приват, Сенс, А-банк - себе и жене. Мне все СЭПы во все банки долетели минут за 40 (как и всегда). Жене пока ни один (!) не доехал
В субботу СЭПил с А-банка на Моно - платёж приехал в понедельник после 20:00
Вот такая фигня творится в этом королевстве...
В мене вчора ввечері платежі по СЕП за 5 хвилин доходили на моно, схоже дуже сильно залежить від напрямку і часу.
Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге? Кроме суммы по карточному курсу что-то еще взимается (% какой-то)? Хочу iherb в этот раз так оплатить.
Arien написав:Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге? Кроме суммы по карточному курсу что-то еще взимается (% какой-то)? Хочу iherb в этот раз так оплатить.
Arien написав:Дамы и господа, что происходит, когда оплачиваешь из кредитных денег заказ в иностранном е-маге? Кроме суммы по карточному курсу что-то еще взимается (% какой-то)? Хочу iherb в этот раз так оплатить.
Коти у типовому стилі працюють на всі лапи, щоб незрозумілі списання не турбували клієнтів сповіщеннями про себе. Будьте обережні https://t.me/OGoMono/1175
klug написав:Коти у типовому стилі працюють на всі лапи, щоб незрозумілі списання не турбували клієнтів сповіщеннями про себе. Будьте обережні https://t.me/OGoMono/1175
Наче трохи відіграли назад
На численні прохання вирішили додати налаштування добового ліміту витрат в інтернеті без підтвердження для тих, кому так спокійніше.
Дякую за дискусію. Люблю кейси, коли клієнти допомагають нам розвивати продукт і для мене це одна з головних наших відмінностей від інших банків – ми робимо Моно разом із вами. Це наше з вами Моно. І вам все моно;)
Дочка на днях стала клієнтом monobank, картка через кілька днів користування (перша оплата зчитуванням чіпу, наступні безконтактно) перестала працювати: на платіжному терміналі виводиться повідомлення "Угода відхилена", на екрані каси самообслуговування у "Форі" – "Угода відхилена карткою". Одна з невдалих спроб оплати в додатку відобразилася у вигляді списання і наступного повернення коштів, інші спроби ні. Перевірив картку в банкоматі Приватбанку – баланс на екран виводиться. Що це може бути? Я погортав налаштування в додатку (сам клієнтом моно ніколи не був), лімітів на торгові операції не знайшов, тільки ліміти на інтернет-оплати. Фінмоніторингу збуджуватись приводу не давали, карта була поповнена 1 раз на 800 грн, з яких встигли витратити близько 200. Невже чіп вийшов з ладу за 3 дні користування?
Julio написав:Дочка на днях стала клієнтом monobank, картка через кілька днів користування (перша оплата зчитуванням чіпу, наступні безконтактно) перестала працювати: на платіжному терміналі виводиться повідомлення "Угода відхилена", на екрані каси самообслуговування у "Форі" – "Угода відхилена карткою". Одна з невдалих спроб оплати в додатку відобразилася у вигляді списання і наступного повернення коштів, інші спроби ні. Перевірив картку в банкоматі Приватбанку – баланс на екран виводиться. Що це може бути? Я погортав налаштування в додатку (сам клієнтом моно ніколи не був), лімітів на торгові операції не знайшов, тільки ліміти на інтернет-оплати. Фінмоніторингу збуджуватись приводу не давали, карта була поповнена 1 раз на 800 грн, з яких встигли витратити близько 200. Невже чіп вийшов з ладу за 3 дні користування?