|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 11 кві, 2023 18:30
Ой+ написав: somilitark написав:ЗВР на рівні 31.88 ярда доларів, рекорд з 2011-го року, ви ще добре розумієте слово закінчуються?
Секрет чуда, що у ЗВР ідуть кредити. Обсяг валового зовнішнього боргу України у 2022 році зріс на 2,3 млрд доларів та на кінець року становив 132,0 млрд доларів. Відносно ВВП обсяг боргу збільшився за рік із 64,6% до 89,0%. Національний банк України (НБУ) оприлюднив календар планових платежів із зовнішньої заборгованості перед нерезидентами в іноземній валюті. Згідно з планом, за 2023 рік виплати складуть 13,169 млрд доларів. https://news.finance.ua/ua/derzhavnyy-t ... id-vvp-nbu
Ще один капітан очевидність, хто може позити гроші з ринка державі в умовах війни? Навіть під 50% мало знайдеться бажаючих. Ми в дефолті по зобов'язанням... Просто факт, у людини були дуже цікави висновки, я вирішив нагадати скільки там в резервах. Бо Приват підняв на 5 копійок продаж і людина сказала, що резервів вже немає(((
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 11 кві, 2023 18:32
somilitark написав:Приват нікуди нікого не загоняє, він просто ставить продаж трохи дешевше найкращого прийома у мінял
навпаки, 2 місяці майже щодня опти й крупні міняли курсами прийому просто орієнтуються на курс продажу саме привата. Отож це був натуральний загон вниз
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 кві, 2023 18:43
flysoulfly написав: somilitark написав:Приват нікуди нікого не загоняє, він просто ставить продаж трохи дешевше найкращого прийома у мінял
навпаки, 2 місяці майже щодня опти й крупні міняли курсами прийому просто орієнтуються на курс продажу саме привата. Отож це був натуральний загон вниз
Ви хоч раз спробували купити у Привата? Я вважаю, що наприклад в моєй місцевості він ні на що не впливає. Бо дуже рідко продає, максимум 500 чи 1000 доларів, євро ніколи немає. Причому тільки клієнтам банка, плюс черга з пенсіонерів до каси мінімум на 30-50 хвилин часу. Таке собі задоволення щось намутити купити у привата.
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 11 кві, 2023 18:55
somilitark написав:Ви хоч раз спробували купити у Привата?
Мы ж тут давно согласились (по крайней мере не возражали), что Привату не требуется ничего продавать. Он просто ставит курс и частные менялы тут же послушно корректируют под него. Потому, что он локомотив и бегемот 
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Вів 11 кві, 2023 18:57
moveton написав: somilitark написав:Ви хоч раз спробували купити у Привата?
Мы ж тут давно согласились (по крайней мере не возражали), что Привату не требуется ничего продавать. Он просто ставит курс и частные менялы тут же послушно корректируют под него. Потому, что он локомотив и бегемот 
Так можна гіпнозом впливати на ринок? Я не здогадався 
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 11 кві, 2023 19:06
somilitark написав: flysoulfly написав: somilitark написав:Приват нікуди нікого не загоняє, він просто ставить продаж трохи дешевше найкращого прийома у мінял
Ви хоч раз спробували купити у Привата? Я вважаю, що наприклад в моєй місцевості він ні на що не впливає. Бо дуже рідко продає, максимум 500 чи 1000 доларів, євро ніколи немає. Причому тільки клієнтам банка, плюс черга з пенсіонерів до каси мінімум на 30-50 хвилин часу. Таке собі задоволення щось намутити купити у привата.
кто хотел и имел время - в Привате покупал. По 500-2000 долларов/евро за раз. Привату и не надо много продавать, он 2 месяца чьотко задавал тренд, демонстрируя что "будет только дешеветь" - Видимо, пересічному покупателю с улицы этого хватило, чтоб дальше- больше откладывать покупки на папизже. Затем поверили своим глазам и остальные, в т.ч. валютчики. Вы просто обманываете сами себя про якобы несущественную роль Привата в нынешнем курсообразовании на наличке - Стоит завтра Привату поставить продажу например, 37,00 - и сразу же выше 37,10 опты брать не будут (если не "восточных" регионов) но мне интересно было було 37,45 - стало 37,50 . нашо Приват, що методично й ефективно загоняє курс донизу 2 місяці, - нашо вдень піднімає взагалі курс продажу (хоч і на 5 коп.) ? - Пугает "ростом", чтоб сиюминутно лучше покупали? - Имитирует свободное "дыхание Рынка" ?
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 11 кві, 2023 19:16, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 кві, 2023 19:16
flysoulfly написав:кто хотел и имел время - в Привате покупал. По 500-2000 долларов/евро за раз. Привату и не надо много продавать, он 2 месяца чьотко задавал тренд, демонстрируя что "будет только дешеветь" -
Я вас таких розумних теж наслухався, разів 10 був в Приваті і може разів 3 купив, причому мені треба було пару соток, але у більшості випадків нічого не було. А декілька разів достоявся і думав нащо воно мені, пішов би в обмінку, дав би на пару десятків гривень дороще і не втрачав би по мінімум півгодини часу. Гадаю, що вплив є на так би мовити системних мінял в великих містах, но він точно не с Привата, я знаю реальну інфу що і як робиться, но не скажу, тому мені дуже смішно з цих натягувань сови на глобус, хто хотів той купив, дуже добре це сказано, особливо коли не продають не скільки, бо інкасація не привозить 
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 11 кві, 2023 19:20
somilitark вы слишком много фантазируете и не внимательно читаете. и разницу возможную не видите между ситуациями "было раньше в течении 2 месяцев" и "сегодня, вчера" и "будет аналогично и завтра"
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 кві, 2023 19:31
А що я такого нафантизував? Ви казали що Приват вам особисто світив будетількидешевшати, а зараз вже начебто підганяє і буде тількидорощати, бо резерви закінчились? Чи мені вже ваші цитати навести?
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 11 кві, 2023 21:07
somilitark написав:Доброго дня усім, а що форум офіційно зачинений? За сьогодняшній день жодного дуже цікавого повідомлення про доллар капут і про той факт, що в розрахунках вже ніхто його не використовує? Про то як погано банкам мати гроші і прибутки? Краще щоб банкрутували пачками і бажано системні, зачинялись, а держава надрукувала ще пару трильйонів гривень і курс би був пітсот? Так, сьогодні боти на з.п. не мають натхнення, напевне і їх готують к відбиттю контрнаступа))) По курсу, нічого цікавого, найбільш вузьке по столиці 37.62 на 37.67. Євро 40.80 на 40.90.
всі чекають повідомлення від великого оповідача про величну гривню 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-