|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 кві, 2023 15:45
BIGor написав: airmax78 написав:"Підтягнути мову"... Це майже те саме що підтягнути IT скілз, або отримати нову спеціальність. Легко. 5-7 років несамовитої &іздячки і готово. Кожен зможе.
За 5-7 років можна латинь вивчити чи діалект мандаринської. Щось Ви применшуєте здатність людини до навчання.
Я согласна с Максом. Нормальное понимание языка+культуры+знакомства на работе и вообще не ранее 5 лет.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 15:55
hume написав:Опыт знакомых, с уровнем в1 и без высшего образования в технической отрасли вы будете стоять на конвеере в АВВ. Ай Ти спецов не берём, хотя они уже изначально знают английск своего уровня.
Пардон, а без высшего образования в технической области на что еще можно расчитывать? Я, вроде, никогда и нигде не говорил, что человек без соответствующего образования и опыта может работать в другой стране не только лишь на самой простой работе.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 18:05
stm написав: BIGor написав: airmax78 написав:"Підтягнути мову"... Це майже те саме що підтягнути IT скілз, або отримати нову спеціальність. Легко. 5-7 років несамовитої &іздячки і готово. Кожен зможе.
За 5-7 років можна латинь вивчити чи діалект мандаринської. Щось Ви применшуєте здатність людини до навчання.
Я согласна с Максом. Нормальное понимание языка+культуры+знакомства на работе и вообще не ранее 5 лет.
Ну кому як мова дається 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 18:20
Faceless написав:Тут все по різному. Девелоперам умовно не настільки критично, бізнес аналітикам - дуже важливо, бо треба спілкуватися в основному з кастомерами "їхньою мовою", пояснювати, дискутувати, і тут суто технічної лексики ніяк не вистачить. С1/С2 інколи вимагається
Давайте поставим вопрос так, можно ли попасть в условный отдел разработки условным инженером, в тот же условный Сименс, то есть офис и белый воротничк. Зная англ не выше В?
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 18:25
hume написав: Faceless написав:Тут все по різному. Девелоперам умовно не настільки критично, бізнес аналітикам - дуже важливо, бо треба спілкуватися в основному з кастомерами "їхньою мовою", пояснювати, дискутувати, і тут суто технічної лексики ніяк не вистачить. С1/С2 інколи вимагається
Давайте поставим вопрос так, можно ли попасть в условный отдел разработки условным инженером, в тот же условный Сименс, то есть офис и белый воротничк. Зная англ не выше В?
Не знаю за Сіменс. Зі знайомих і родичів, хто емігрував, працювали в IBM, в NASA - то з відомих компаній/роботодавців. І хоч я не екзаменував, але впевнений, що там рівень був не С1
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 18:45
hume написав: Faceless написав:Тут все по різному. Девелоперам умовно не настільки критично, бізнес аналітикам - дуже важливо, бо треба спілкуватися в основному з кастомерами "їхньою мовою", пояснювати, дискутувати, і тут суто технічної лексики ніяк не вистачить. С1/С2 інколи вимагається
трохи некоректне питання - якщо ви дійсно гарний інженер, й це знають - то візьмуть й з В1. але якщо вас не знають, то щоб довести свій рівень знадобиться В2 як мінімум
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 12 кві, 2023 18:47
Faceless написав:hume написав: Faceless написав:Тут все по різному. Девелоперам умовно не настільки критично, бізнес аналітикам - дуже важливо, бо треба спілкуватися в основному з кастомерами "їхньою мовою", пояснювати, дискутувати, і тут суто технічної лексики ніяк не вистачить. С1/С2 інколи вимагається
Не знаю за Сіменс. Зі знайомих і родичів, хто емігрував, працювали в IBM, в NASA - то з відомих компаній/роботодавців. І хоч я не екзаменував, але впевнений, що там рівень був не С1
Вже тут писав, що в нас з ЛАЗу декілька конструкторів, ще 2011 році на Мерс влаштувалися по спеціальності. Теж сильно сумніваюсь, щоб в них не те, що С1, а навіть В2 був.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:00
Bolt написав: Faceless написав:hume написав:Давайте поставим вопрос так, можно ли попасть в условный отдел разработки условным инженером, в тот же условный Сименс, то есть офис и белый воротничк. Зная англ не выше В?
Вже тут писав, що в нас з ЛАЗу декілька конструкторів, ще 2011 році на Мерс влаштувалися по спеціальності. Теж сильно сумніваюсь, щоб в них не те, що С1, а навіть В2 був.
це ті, що дачі в робочий час будували? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 12 кві, 2023 19:39
BIGor написав: airmax78 написав:"Підтягнути мову"... Це майже те саме що підтягнути IT скілз, або отримати нову спеціальність. Легко. 5-7 років несамовитої &іздячки і готово. Кожен зможе.
Ну да коли тобі 50 - можна ще 5 років витратити на мову а в 60 вже вмерти - з наших мігрантів більша половина досі на курсах - і ні в зуб ногою крім пари десятків коротких речень, тим кому до 20 - вчать за рік два, діти взагалі без проблем
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:36
Shaman написав: Bolt написав: Faceless написав:
це ті, що дачі в робочий час будували?  [/quote] Це я будував, ті спали на робочому місті(мали сдвоені сидінни, зняті з ЛАЗ турист, або бавитись CS, C&C general, Козаки, тощо. І і перервах між, цим часом працювали. Часом дивлюсь канал Германец, чувак працює зварювальником вНімеччині.Декілька раз описував, як до них приходить працювати молодь. Короче пришли, покрутились декілька днів, казали, що не мають бажання працювати і звільнялись.Тобто, якщо наші, хоч декілька годин в день можуть працювати, то вже +.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1