Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
kulikrom написав:flysoulfly я вам не скажу за всю Одесу....в часи, коло котобанда наливала 10+% кешбеку по глуско, навіть деякі продукти вигідно було купувати саме на азс, не кажучи за тютюн, алко та автопринади
я ж не про торішній сніг котоГлуско, а про теперішні "книги" запитав
А подскажите, если я сейчас открою новую карту Укрсиба, никакого кешбека за он-лайн платежи не будет? Или подскажите, в каком банке сейчас есть кешбек за он-лайн платежи?
lyida написав:А подскажите, если я сейчас открою новую карту Укрсиба, никакого кешбека за он-лайн платежи не будет? Или подскажите, в каком банке сейчас есть кешбек за он-лайн платежи?
З 1 квітня 2023 року Національний банк України впроваджує новий платіжний стандарт ISO 20022, який підвищить якість і ефективність обміну фінансовими повідомленнями. https://ukrsibbank.com/news-post/naczio ... n=22801109
Змінюється підхід до обробки платежів в UKRSIB online: платежі по IBAN будуть опрацьовуватися з 08:30 до 24:00;
змінюється набір реквізитів. Платіжні документи замінюються на платіжні інструкції та, окрім платника і отримувача, з’являться нові учасники платежу: фактичний платник, фактичний отримувач, ініціатор.