hume написав:Тебе из Чернигова видней, что там в западных газетах и СМИ. Или ты думаешь , что и во Франции сейчас на первых полосах тоже Украина.
Так, саме Україна на перших шпальтах. Хоча звісно є пенсійна реформа, сьогодні додався Судан, але москальська пропаганда не доб`ється шоб весь мір устал ат вайни.
Специально листанул британские сайты times, guardian, the telegraph. Times нет новостей про Украину, или где то снизу. Telegraph где то снизу есть новость о заводах США производящих бк для Украины, в разделе с новостями Судана. Guardian , есть отдельная тема вторжение в Украину, которое прячется спец кнопкой. Первых полос я не нашел.
Это к тому, что у нас разный интернет. И я скорее поверю людям 24/7 проживающих в Европе, у которых есть повестки СМИ в течении последних полугода - года, чем безапелляционно вещающему с дивана.
hume написав:Или ты думаешь , что и во Франции сейчас на первых полосах тоже Украина.
Так, у всіх ведучих смі на першій сторінці є окрема вкладка - "війна в Україні" присвячена нашим подіям. Звичайно, кожен день нові новини, головний заголовок може бути про любе, але поруч з, наприклад, з новинами з бійок у Парижі (які завтра всі забудуть) є завжди новини про Україну. ...сьогодні фото і новини про обстріл Слов'янська
hume написав:Специально листанул британские сайты times, guardian, the telegraph. Times нет новостей про Украину, или где то снизу. Telegraph где то снизу есть новость о заводах США производящих бк для Украины, в разделе с новостями Судана. Guardian , есть отдельная тема вторжение в Украину, которое прячется спец кнопкой. Первых полос я не нашел.
Это к тому, что у нас разный интернет.
Так, звісно у москалів інший інет, від вас такі новини ВВХ особисто ховає.
hume написав:Или ты думаешь , что и во Франции сейчас на первых полосах тоже Украина.
Так, у всіх ведучих смі на першій сторінці є окрема вкладка - "війна в Україні" присвячена нашим подіям. Звичайно, кожен день нові новини, головний заголовок може бути про любе, але поруч з, наприклад, з новинами з бійок у Парижі (які завтра всі забудуть) є завжди новини про Україну. ...сьогодні фото і новини про обстріл Слов'янська
Ну вот из трёх приведенных примеров такая колонка только у guardiun. Telegraph о войне в Украине вышла небольшая новость, где-то совсем не сверху, о том, что в Бахмуте кто то ещё пол района захватил.
На фронті загинув військовий ЗСУ Артур Асадов: його батько працює у штабі бойовиків "ДНР" (відео)
Незадовго до загибелі 5 квітня військовий опублікував у Instagram пост, перше речення якого було таке: "Якщо я раптом помру на війні (Не збираюся, але раптом!). Отже, хочу вас усіх попросити не робити петицію про присвоєння мені Героя України".
"Всі хто в полі бою, всі герої. Ви повинні зрозуміти, що Герой України — це найвища державна нагорода і вона має видаватися за визначні та героїчні вчинки. Померти на війні — це не героїчний вчинок. Це чин, до якого має бути готовий кожен воїн", — писав він.
Також він вважав, що в Україні система нагородження "робиться трохи через ж**у і безліч незрозумілих людей отримують державні нагороди.
"Одну і ту ж нагороду отримує пес і боєць, який був у Маріуполі. Я, звичайно, люблю собак, і особливо Патрона, як і всі ви. Але… Не знецінюйте, будь ласка, нагороду", — наголошував військовий.