Вартість будівельних матеріалів, ремонт

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<12345 ... 47>
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:13

Faceless писал(а):
Zebra писал(а):Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно

Значить в тренажерному залі ригаючи штангу чи бігаючи на біговій доріжці здоровья не гробиться, а поносити пару сот кг плитки, клею, шпаклівки так?! Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)По всім параметрам хребет, вже давно в труси мав висипатись. Але тьху, тьху, все більш менш нормально.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:14

Frant писал(а):
  Faceless писал(а):
Zebra писал(а):Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно

Якщо робити ремонт власними руками і силами, то:
1) це треба вміти
2) на більш-меньш пристойний ремонт піде 1,5-2 років.
Щоб швидше, треба кидати роботу.

Власними силами пристойний ремонт більшість не зробить, бо для тієї ж штукатурки потрібно знати усю технологію і тонкощі для різних поверхонь, мати набиту руку. Але якщо бути самому собі прорабом, у тих же новобудовах, де багато робиться ремонтів, то не важко знайти мастра-штукатура, одразу дізнатися розцінки і наглядно побачити роботу, домовитися.
Зекономити можна навіть на стяжці від забудовника, штроблєніі, пайкє труб, розводкє електрікі і т.д. і т.п.
Zebra

Заблокирован
С нами с: 21.09.12
Благодарил (а): 1885 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:40

flyman писал(а):якщо рахувати без меблів, та техніки, думаю, наразі вписатися реально в 350уе/м2
я даже прикинул примерный дизайн, не благодари.

Изображение

Изображение
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:43

Bolt писал(а):Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)

Будинок свинцевий?
Чи з осмій-іридиєвого сплаву?
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:53

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)

Будинок свинцевий?
Чи з осмій-іридиєвого сплаву?

Шлакоблока тільки 4 тисх23 кг=90 тон, цегли до 10 тис, не говорячи про все інше.І це доводилось по декілька раз перекидувати і піднімати на поверх вручну. Фундамент з двома перекриттями ~50 кубів бетона. Потім ще басік 12 кубів, підпорна стінка і альтанка С 20 кубів.
Пи. Си. На будові жодного разу не був кран, бетононасос, маніпулятор 1 раз та і то коли бруківку привіз.
Так, що порівняно з ремонтом якоїсь квартири перекидано на три порядки більше матеріалу.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 12:58

рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%.

Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.)

Zebra с вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так. Наверное у застройщика тысячи квартир и хочет / не хочет он должен их продавать. Или идёт на скамейку запасных к Аркаде.

А ремонты никто делать не заставляет, поэтому вариантов вложился в бетон, чтобы продать его по цене ремонта скоро не будет. Все кому надо продадут и на этом дураки закончатся.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Вт 18 апр, 2023 17:18, всего редактировалось 3 раз(а).
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 13:11

vitaliian писал(а):

рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%.

Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.)

С вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так.

350$/м тільки робота без матеріалів?! 😳 В нього там, що швейцарці чи кювейтці ремонт роблять?!
Пи. Си В сусіда недавно гіпсокартон крутили 200 грн/м. Наскільки пам'ятаю 10 років тому я платив 70 грн/м.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 13:24

vitaliian
Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі.

Мебля і техніка детекдед.
Последний раз редактировалось flyman Вт 18 апр, 2023 13:25, всего редактировалось 1 раз.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 13:33

flyman писал(а):vitaliian
Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі.

Мебля і техніка детекдед.

Шикарно. Дещо постраждала ергономіка (світло в антресолі вимикається внизу, або викручуванням лампочки) але це дрібниці. Сова та слухове вікно вирішують.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 18 апр, 2023 13:38

adeges писал(а):
  vitaliian писал(а):
  adeges писал(а):Зрозуміло. Ремонт аля як на фермі. Тоді можна і самому линолеум - різниці не багато буде )
а шо вы за 350уе/м2 хотите, версальский дворец? Отделка в новострое стоит не меньше самого бетона. Если сильно не экономить.

Не треба змішувати "отделку" та "роботи". Це не тотожні речі. Про вартість "бетону" в розрізі ремонту пропоную не згадувати. Тому що вартість бетону визначається місцеположенням та престижністю будівлі, а ремонт - вартістю матеріалів та технічною складністю проекту.

350 за метр робіт по ремонту новострою - це неадекват, на мою думку. Особливо для а-ля ферма стайл.

Для довідки: у Відні базовий новий ремонт (комфорт +) геть без меблів та за необхідним мінімумом розеток. Звісно що ніяких дизайнів і т.п. "бєдненько, но чістєнько", але з дешевим паркетом. Двері - економ. Освітлення - виключно функціональне. Так ось, такий ремонт у порівнянні із квартирою під ремонт легко додає 1300-1500 ойро на метрі до вартості квартири.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
  #<12345 ... 47>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор