Вартість будівельних матеріалів, ремонт

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<12345 ... 47>
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:13

Faceless написав:
Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно

Значить в тренажерному залі ригаючи штангу чи бігаючи на біговій доріжці здоровья не гробиться, а поносити пару сот кг плитки, клею, шпаклівки так?! Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)По всім параметрам хребет, вже давно в труси мав висипатись. Але тьху, тьху, все більш менш нормально.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:14

Frant написав:
  Faceless написав:
Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно

Якщо робити ремонт власними руками і силами, то:
1) це треба вміти
2) на більш-меньш пристойний ремонт піде 1,5-2 років.
Щоб швидше, треба кидати роботу.

Власними силами пристойний ремонт більшість не зробить, бо для тієї ж штукатурки потрібно знати усю технологію і тонкощі для різних поверхонь, мати набиту руку. Але якщо бути самому собі прорабом, у тих же новобудовах, де багато робиться ремонтів, то не важко знайти мастра-штукатура, одразу дізнатися розцінки і наглядно побачити роботу, домовитися.
Зекономити можна навіть на стяжці від забудовника, штроблєніі, пайкє труб, розводкє електрікі і т.д. і т.п.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:40

flyman написав:якщо рахувати без меблів, та техніки, думаю, наразі вписатися реально в 350уе/м2
я даже прикинул примерный дизайн, не благодари.

Зображення

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:43

Bolt написав:Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)

Будинок свинцевий?
Чи з осмій-іридиєвого сплаву?
Frant

Заблокований
Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2577 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:53

Frant написав:
  Bolt написав:Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)

Будинок свинцевий?
Чи з осмій-іридиєвого сплаву?

Шлакоблока тільки 4 тисх23 кг=90 тон, цегли до 10 тис, не говорячи про все інше.І це доводилось по декілька раз перекидувати і піднімати на поверх вручну. Фундамент з двома перекриттями ~50 кубів бетона. Потім ще басік 12 кубів, підпорна стінка і альтанка С 20 кубів.
Пи. Си. На будові жодного разу не був кран, бетононасос, маніпулятор 1 раз та і то коли бруківку привіз.
Так, що порівняно з ремонтом якоїсь квартири перекидано на три порядки більше матеріалу.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 13:58

рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%.

Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.)

Zebra с вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так. Наверное у застройщика тысячи квартир и хочет / не хочет он должен их продавать. Или идёт на скамейку запасных к Аркаде.

А ремонты никто делать не заставляет, поэтому вариантов вложился в бетон, чтобы продать его по цене ремонта скоро не будет. Все кому надо продадут и на этом дураки закончатся.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 18 кві, 2023 18:18, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 14:11

vitaliian написав:

рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%.

Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.)

С вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так.

350$/м тільки робота без матеріалів?! 😳 В нього там, що швейцарці чи кювейтці ремонт роблять?!
Пи. Си В сусіда недавно гіпсокартон крутили 200 грн/м. Наскільки пам'ятаю 10 років тому я платив 70 грн/м.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 14:24

vitaliian
Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі.

Мебля і техніка детекдед.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 18 кві, 2023 14:25, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 14:33

flyman написав:vitaliian
Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі.

Мебля і техніка детекдед.

Шикарно. Дещо постраждала ергономіка (світло в антресолі вимикається внизу, або викручуванням лампочки) але це дрібниці. Сова та слухове вікно вирішують.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 14:38

adeges написав:
  vitaliian написав:
  adeges написав:Зрозуміло. Ремонт аля як на фермі. Тоді можна і самому линолеум - різниці не багато буде )
а шо вы за 350уе/м2 хотите, версальский дворец? Отделка в новострое стоит не меньше самого бетона. Если сильно не экономить.

Не треба змішувати "отделку" та "роботи". Це не тотожні речі. Про вартість "бетону" в розрізі ремонту пропоную не згадувати. Тому що вартість бетону визначається місцеположенням та престижністю будівлі, а ремонт - вартістю матеріалів та технічною складністю проекту.

350 за метр робіт по ремонту новострою - це неадекват, на мою думку. Особливо для а-ля ферма стайл.

Для довідки: у Відні базовий новий ремонт (комфорт +) геть без меблів та за необхідним мінімумом розеток. Звісно що ніяких дизайнів і т.п. "бєдненько, но чістєнько", але з дешевим паркетом. Двері - економ. Освітлення - виключно функціональне. Так ось, такий ремонт у порівнянні із квартирою під ремонт легко додає 1300-1500 ойро на метрі до вартості квартири.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
  #<12345 ... 47>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість