Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 599600601602603 ... 2891>
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:04

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:Помилка в першій частині і призвела до ваших хибних висновків

???

Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Основна помилка там - 100500 робот. Людина ніколи не підіймалась у роботі вище за найнижчу ланку. То чого дивуватись, що нічого заробити не могла - тільки сп&здити.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:10

airmax78 піднімайся, не піднімайся - але на переважній більшості робіт в Україні отримати ЗП хоча б на рівні мінімальної ЗП заробітчанина (1500-2000$) неможливо.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:26

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:
Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 269 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless написав:Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу. А от молодим сусідам коли жив в Києві - повезло. За перший рік роботи на митниці заробили на 3 автомобіля (я не шуткую), на другий рік на квартиру, після цього з'їхали з мого будинку. От спробуй їм докажи, що Україна не країна можливостей.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:44

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)

Ніяк не можу погодитися, "фарт" ні до чого, не попав туди куди хотів - пішов, рано чи пізно знайдеш своє.
Знайти й здати якийсь брухт - це "щастя" для якогось безхатька, але точно не те, заради чого варто витрачати час і зусилля.
П.С гляньте що таке "фарт" англійською, перестанете вживати :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:48

airmax78 написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:???

Основна помилка там - 100500 робот. Людина ніколи не підіймалась у роботі вище за найнижчу ланку. То чого дивуватись, що нічого заробити не могла - тільки сп&здити.

Так а нащо продвигатись і вкладуватись - якщо робота гнила? Я раз влаштувався на роботу - 2 тижні протримався, написав сам заяву про звільнення. На іншій роботі прийшла новенька, так через два дні її і духом не було на тій роботі, напевно злякалася тої патогонної системи в аудиті :mrgreen:
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:51

Faceless написав:
Bolt написав:Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)

Ніяк не можу погодитися, "фарт" ні до чого, не попав туди куди хотів - пішов, рано чи пізно знайдеш своє.
Знайти й здати якийсь брухт - це "щастя" для якогось безхатька, але точно не те, заради чого варто витрачати час і зусилля.
П.С гляньте що таке "фарт" англійською, перестанете вживати :mrgreen:

Фарт від фортуна, а не від того,, як воно англійської перекладається...
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 269 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 19:25

BIGor написав:Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу.
и через 15 лет вы напишите то же самое. Потому что думаете, что вселенная крутится вокруг ваших проблем. По секрету намекну как из этого выйти, цените то что происходит с вами, вашу жизнь, а не тачки которые купил сосед таможенник. Это его жизнь, вам должно быть от этого не холодно и не жарко.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 19:45

BIGor написав:
  Faceless написав:Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу.

Bigor, Bolt, да не партесь вы по-поводу работы. То, что вы хорошо помните, что было 15 лет назад характеризует вас как разумных и ответсвенных. И имеющих хороший потенциал.

Я лично за 15 лет сделал вывод, что в своих рабочих проблемах виноват только я. Не в смысле, что работодатель хороший, а я плохой, а в том что вовремя не мог отделить ишака от лошади и на скачках ожидал от ишака побед, ну хотя бы 3го места.

Это не значит, что ишак плохой, он как был им так и останется и у него свой внутренний мир.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 19:48

BIGor написав:В мене хороша робота, є перспективи
ждём историй как много вы всего купили в Польше или за польские деньги

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/bezkosh ... RHqaT.html

Безкоштовне житло в Польщі для родин з України.

(Есть фото)
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 599600601602603 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти