Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 599600601602603 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:04

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Faceless писал(а):Помилка в першій частині і призвела до ваших хибних висновків

???

Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Основна помилка там - 100500 робот. Людина ніколи не підіймалась у роботі вище за найнижчу ланку. То чого дивуватись, що нічого заробити не могла - тільки сп&здити.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:10

airmax78 піднімайся, не піднімайся - але на переважній більшості робіт в Україні отримати ЗП хоча б на рівні мінімальної ЗП заробітчанина (1500-2000$) неможливо.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:26

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Faceless писал(а):
Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless писал(а):Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу. А от молодим сусідам коли жив в Києві - повезло. За перший рік роботи на митниці заробили на 3 автомобіля (я не шуткую), на другий рік на квартиру, після цього з'їхали з мого будинку. От спробуй їм докажи, що Україна не країна можливостей.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:44

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)

Ніяк не можу погодитися, "фарт" ні до чого, не попав туди куди хотів - пішов, рано чи пізно знайдеш своє.
Знайти й здати якийсь брухт - це "щастя" для якогось безхатька, але точно не те, заради чого варто витрачати час і зусилля.
П.С гляньте що таке "фарт" англійською, перестанете вживати :mrgreen:
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:48

airmax78 писал(а):
  Faceless писал(а):
Bolt писал(а):???

Основна помилка там - 100500 робот. Людина ніколи не підіймалась у роботі вище за найнижчу ланку. То чого дивуватись, що нічого заробити не могла - тільки сп&здити.

Так а нащо продвигатись і вкладуватись - якщо робота гнила? Я раз влаштувався на роботу - 2 тижні протримався, написав сам заяву про звільнення. На іншій роботі прийшла новенька, так через два дні її і духом не було на тій роботі, напевно злякалася тої патогонної системи в аудиті :mrgreen:
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 17:51

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):Вже писали вище , що на 70% все залежить від фарту. Тобто не попав відразу у відповідне місце і кар' єра не пішла. Що таке фарт?! На останній роботі на подвір'ї валялась купа брухту. Біля неї знайшов каркас від якогось приладу з роз'зємами РППМ. Короче заніс на скуп 4500 грн(при тому, що чуваки в цеху за такі гроші пів місяці горбатились)

Ніяк не можу погодитися, "фарт" ні до чого, не попав туди куди хотів - пішов, рано чи пізно знайдеш своє.
Знайти й здати якийсь брухт - це "щастя" для якогось безхатька, але точно не те, заради чого варто витрачати час і зусилля.
П.С гляньте що таке "фарт" англійською, перестанете вживати :mrgreen:

Фарт від фортуна, а не від того,, як воно англійської перекладається...
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 18:25

BIGor писал(а):Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу.
и через 15 лет вы напишите то же самое. Потому что думаете, что вселенная крутится вокруг ваших проблем. По секрету намекну как из этого выйти, цените то что происходит с вами, вашу жизнь, а не тачки которые купил сосед таможенник. Это его жизнь, вам должно быть от этого не холодно и не жарко.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 18:45

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова

Ну це як повезе. Мені за 15 років роботи не повезло знайти таку роботу.

Bigor, Bolt, да не партесь вы по-поводу работы. То, что вы хорошо помните, что было 15 лет назад характеризует вас как разумных и ответсвенных. И имеющих хороший потенциал.

Я лично за 15 лет сделал вывод, что в своих рабочих проблемах виноват только я. Не в смысле, что работодатель хороший, а я плохой, а в том что вовремя не мог отделить ишака от лошади и на скачках ожидал от ишака побед, ну хотя бы 3го места.

Это не значит, что ишак плохой, он как был им так и останется и у него свой внутренний мир.
Grand Touring

Заблокирован
С нами с: 23.03.20
Благодарил (а): 363 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 18:48

BIGor писал(а):В мене хороша робота, є перспективи
ждём историй как много вы всего купили в Польше или за польские деньги

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/bezkosh ... RHqaT.html

Безкоштовне житло в Польщі для родин з України.

(Есть фото)
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
  #<1 ... 599600601602603 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама