Schmit написав:Агов, Зе вже майже чотири роки, як преЗедент. Вам непевно варто передивитись дебати на стадіоні. Є про що подумати.
Артист гумористичного жанру й так стрибнув вище голови. Тобто зробив на дуже і дуже більше, ніж міг. І робить. Які до нього можуть бути претензії, питання?! Справа не у дебатах, а у тому, що не зробив дійсно державний діяч ПАП. У вікно можливостей. Я ще згоден з тим, що претензії можуть бути до суспільства, яке вирішило в той час на виборах дати копняка ПАПу таким способом. Але не з якимись очікуваннями від гумориста.
Вчора було рівно 4 роки від дебатів і йде останній плановий рік президенства. І щось кивати на "папєрєдніків" ну вже всерйоз важко сприймати. Прапор в руки маючи під собою і законодавчу і виконавчу владу як ніхто раніше. Претензії і питання є, можливо їх стримують, але розклади досить напружені. І ухилитися від них буде поскладніше, ніж від повісток у свій час.
Выкачал по первой ссылке книгу, прочитал на 14 страницах всевозможные модификации т55, включая западные и самые современные обновления с заменой пушки на 105мм, и ни слова о Т55АМД.
По второй ссылке рассмотрены тоже все модификации, этого танка нет. Но внизу упомянуто название. Ну так где его описание, черт возьми? Он существует где-то кроме твоей игры?
Маючи досвід нксплуиаьпуії як радянської , так і західної авіатехніки, можу порівнювати. Єдиний плюс радянської - можливість зберігання на вулиці в мороз і туман, вітер і спеку. Бо нічого технологічного нема, відповідно нема чому там відсиріти і зробити малфанкшин.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 кві, 2023 20:20, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Артист гумористичного жанру й так стрибнув вище голови. Тобто зробив на дуже і дуже більше, ніж міг. І робить. Які до нього можуть бути претензії, питання?! Справа не у дебатах, а у тому, що не зробив дійсно державний діяч ПАП. У вікно можливостей.
Я ще згоден з тим, що претензії можуть бути до суспільства, яке вирішило в той час на виборах дати копняка ПАПу таким способом. Але не з якимись очікуваннями від гумориста.
Это вы несколько недель готовились и обдумывали свой вброс? При Порохе никто не готовился к серьезной войне - ни мы, ни Запад. Который постоянно призывал нас к миру и любви к бамбасу.
А "дали копняка" люмпены (духовные и материальные), поверившие пропаганде бородатой бабушки, рассердившейся за Приват, да и просто из зависти к "богачу, наживающемуся на войне". И "производственники" вроде ЛАДа, мечтающие о восстановлении связей с рфией.
Востаннє редагувалось Starikan в Чет 20 кві, 2023 20:41, всього редагувалось 2 разів.
mephala написав:FT: ЄС готує екстрені обмеження на імпорт зерна з України https://inforesist.org/ua/ft-es-gotue-ekstreni-obmezhennya-na-import-zerna-z-ukraini/ За даними видання, кроки, що обговорюються, заборонять імпорт зернової продукції до Польщі, Угорщини, Румунії, Словаччини, що межують з Україною, а також до Болгарії, за винятком реекспорту в інші країни-члени ЄС або інші частини світу. Заборона діятиме до червня
Война войной а табачок врозь
Иинтересно, как это прокомментируют те, кто до войны с пеной у рта убеждал, что "в Бедронке всё намного дешевле, чем в украинских маркетах".
detroytred написав:Артист гумористичного жанру й так стрибнув вище голови. Тобто зробив на дуже і дуже більше, ніж міг. І робить. Які до нього можуть бути претензії, питання?! Справа не у дебатах, а у тому, що не зробив дійсно державний діяч ПАП. У вікно можливостей.
Я ще згоден з тим, що претензії можуть бути до суспільства, яке вирішило в той час на виборах дати копняка ПАПу таким способом. Але не з якимись очікуваннями від гумориста.
Это вы несколько недель готовились и обдумывали свой вброс? При Порохе никто не готовился к серьезной войне - ни мы, ни Запад. Который постоянно призывал нас к миру и любви к бамбасу.
А "дали копняка" люмпены, поверившие пропаганде бородатой бабушки, рассердившейся за Приват, да и просто из зависти к "богачу, наживающимся на войне". И "производственники" вроде ЛАДа, мечтающие о восстановлении связей с рфией.
Ага, люмпени. Дивіться результати голосування у військових частинах.
Дивіться заяви презищента Порошенка, що армія готова! "І Україна готова дати жорстку відсіч агресору та його спробі йти в наступ." (2017 рік). ""Я хочу наголосити, що Україна вже готова дати жорстку військову відсіч агресорові в разі його спроб піти у наступ. І в боротьбі з агресором ми відчуваємо потужну підтримку наших міжнародних партнерів. І це – принципова позитивна відмінність сьогоднішньої ситуації від тієї, яка існувала 100 років тому", – заявив він. Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/news/politic ... 28070.html (2018 рік).
Ніхто (Порошенко)не готувався, точніше не очікував серйозної війни? Да що Ви кажете?)) Атопутіннападьот -- відкіля взялося.
Ви б хоча якось аргументувати свої вкиди у бік моїх тверджень. Напружуйтесь хоч трохи з аргументацією, бо смішно.
Дивіться заяви презищента Порошенка, що армія готова!
Детройт, дозвольте заперечити. Ви не праві. Все в порівнянні. З 2014 до 2017 ЗСУ стали боєздатніші на порядок. Армія кацапії посилилась теж, але не в стільки ж разів. Тобто ми дійсно дуже скоротили відставання і це було підґрунтям для таких заяв Порошенка. Потім розвиток аомії суттєво притормозився, а з 2019 фактично все було на місці. А деколи навіть даунгрейд. А от кацапія планомірно готувалась до війни, що ігнорили ми. Можна звичайно розвести полеміку, що класно, коли у тебе низька база для порівнянння. Але факт залишається фактом: при насуванні явної загрози вторгнння ми думали не про те.
detroytred написав:Дивіться заяви презищента Порошенка, що армія готова! "І Україна готова дати жорстку відсіч агресору та його спробі йти в наступ." (2017 рік). ""Я хочу наголосити, що Україна вже готова дати жорстку військову відсіч агресорові в разі його спроб піти у наступ. І в боротьбі з агресором ми відчуваємо потужну підтримку наших міжнародних партнерів. І це – принципова позитивна відмінність сьогоднішньої ситуації від тієї, яка існувала 100 років тому", – заявив він. Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/news/politic ... 28070.html (2018 рік).
Тоді були готові, через три роки розмінувань, згортання розробок попередників, любих друзів в СБУ, стали готові набагато менше. Зеленському не треба було взагалі лізти в політику, не маючи досвіда державного управління.