Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 602603604605606 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:23

adeges
Я не боюсь повертатись - я не можу створювати додаткову роботу юристам. У липні вже все буде норм.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:29

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу...
Скажімо на останній роботі на 7 окладів, прийшлося 2 зліва. Звичайно слабенько, але тим не менше... Не говорячи, що я приїжджав на 10-ту(а часом і пізніше), і втикав десь до 15.00.😎Ну і головною метою було здобути пів року стажу, щоб піти на біржу.
Я коли влаштовувався, зразу, як тільки взнав прізвище дира, пробив його через youcontrol., виявилося, що він ще має ФОПа, і ТзОВ з назвою подібною до державної організації в якій він директорствував. Ну і само собою мутив лівак з з'єкономлених матеріалів. Якщо попередня директриса попалась на хабарі з орендарів приміщень, то цей, як він думав, робив хитріше. Раз випадково, принесли рахунок, щоб передати диру, але його не було(тож я випадково його сфоткав) . І там було вказано, що з його ТзОВ тій фірмі, що орендували приміщення, були продані пристосування, в тч стелаж за сорок тис грн.😳І таке робиться повсемісно. Після, цього робити за копійки, якщо знаєш, що начальство гребе лопатою я не можу.

спочатку це смішно, потім ні.

хвалитися ти, що ви пишете - навіть для тролінгу вже занадто.

чи ви не розумієте, що саме тому ми й живемо так погано, що багато вважає, що по-іншому не можна. можна, й таких прикладів теж багато.

тому краще вже зав'язувати з такими спогадами, краще розповідайте про ремонт у будинку ;)

Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:30

vitaliian писал(а):
  BIGor писал(а):В мене хороша робота, є перспективи
ждём историй как много вы всего купили в Польше или за польские деньги

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/bezkosh ... RHqaT.html

Безкоштовне житло в Польщі для родин з України.

(Есть фото)

До чого тут безкоштовне житло? Про успіхи обов'язково напишу. Чи ви думаєте тут за пару місяців можна квартиру купити? Тільки поклав перший депозит за зароблені, оце і все за пару місяців.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:36

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless писал(а):Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:45

BIGor писал(а):
  vitaliian писал(а):
  BIGor писал(а):В мене хороша робота, є перспективи
ждём историй как много вы всего купили в Польше или за польские деньги

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/bezkosh ... RHqaT.html

Безкоштовне житло в Польщі для родин з України.

(Есть фото)

До чого тут безкоштовне житло? Про успіхи обов'язково напишу. Чи ви думаєте тут за пару місяців можна квартиру купити? Тільки поклав перший депозит за зароблені, оце і все за пару місяців.
Ви про оренду квартири в Польщі написали в листопаді. Вже майже місяців 5 пройшло :)
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:46

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):я ж кажу - в наших станках, що здавали на брухт нічого, що містило дорогоцінні метали, вже не було.

якщо згадувати, як вміють п.здити робітники, які 30-40 років пропрацювали на одному заводі, - такі твори вийдуть. а як ви думали люди живуть на офіційну зп? ;)

Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу...
Скажімо на останній роботі на 7 окладів, прийшлося 2 зліва. Звичайно слабенько, але тим не менше... Не говорячи, що я приїжджав на 10-ту(а часом і пізніше), і втикав десь до 15.00.😎Ну і головною метою було здобути пів року стажу, щоб піти на біржу.
Я коли влаштовувався, зразу, як тільки взнав прізвище дира, пробив його через youcontrol., виявилося, що він ще має ФОПа, і ТзОВ з назвою подібною до державної організації в якій він директорствував. Ну і само собою мутив лівак з з'єкономлених матеріалів. Якщо попередня директриса попалась на хабарі з орендарів приміщень, то цей, як він думав, робив хитріше. Раз випадково, принесли рахунок, щоб передати диру, але його не було(тож я випадково його сфоткав) . І там було вказано, що з його ТзОВ тій фірмі, що орендували приміщення, були продані пристосування, в тч стелаж за сорок тис грн.😳І таке робиться повсемісно. Після, цього робити за копійки, якщо знаєш, що начальство гребе лопатою я не можу.

чи ви не розумієте, що саме тому ми й живемо так погано, що багато вважає, що по-іншому не можна. можна, й таких прикладів теж багато.

тому краще вже зав'язувати з такими спогадами, краще розповідайте про ремонт у будинку ;)

Десь через місяць буду ГК перегородку робити, бо коли будувався, на мансарді зробив велику кімнату 8,60х3,90, треба буде переділити. Хочу попробувати зробити з відкатними дверями, так буде зручніше з деяких міркувань. Ну і розеток додаткових наставити.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:49

Дюрі-бачі писал(а):
  Faceless писал(а):Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
Відділи різні бувають, і банки теж є дуже жлобливі. А так, в ГО і на не керівній посаді цілком можливо заробляти.
Певен що і не банками єдиними, просто по банкам в мене знайомих більше
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:50

Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):як на мене, якщо людина добрий спеціаліст в своїй справі 800-1000 дол вона отримає (цифри довоєнні). це якщо не йдеш в керівники.

800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+

Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді

Наприклад, механік, що капіталив двіжок а моєму тазіку взяв за роботу 700$, а він на протязі місяця не тільки моєю машиною займався.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:56

airmax78 писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу...

Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.

Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 21:56

Faceless писал(а):]Ви про оренду квартири в Польщі написали в листопаді. Вже майже місяців 5 пройшло :)

Добре, 5 місяців пройшло, що далі?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 602603604605606 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама