Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
novichok написав:якщо відкрию депозит 22 квітня,у суботу, то він стартує у суботу, чи вже в понеділок? П.С. а чат додатку чого роховаася в укриття, тривоги наче ннмає
Відкриття депозиту тепер є і на вихідних днях, без перенесення дати. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
mustbe написав:50к в день и 100к в месяц с каждого счёта. Я правильно понял ?
ЗЫ. Просьба: при ответе на сообщение - цитируйте исходный вопрос
У застосунку Sense SuperApp є ліміт 100,000 грн в місяць, це рахується на клієнта (ІПН). А є ліміти рахунку 50,000 грн денні, 100,000 грн на місяць по рахунку. Тобто, якщо ви робили переказ та використали ліміти застосунку, то можете зробити переказ на сторонньому ресурсі. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank написав:У застосунку Sense SuperApp є ліміт 100,000 грн в місяць, це рахується на клієнта (ІПН). А є ліміти рахунку 50,000 грн денні, 100,000 грн на місяць по рахунку. Тобто, якщо ви робили переказ та використали ліміти застосунку, то можете зробити переказ на сторонньому ресурсі. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
и плюс же еще отдельный лимит на перечесления через СЭП с карты по реквизитам на другие банки, правильно? - Этот месячный лимит не поменялся?
flysoulfly написав:и плюс же еще отдельный лимит на перечесления через СЭП с карты по реквизитам на другие банки, правильно? - Этот месячный лимит не поменялся?
Так, це переказ за реквізитами й ліміти як були: 50,000 грн - за 1 переказ, 150,000 грн - денний ліміт, 200,000 грн - місячний. Надаю посилання на статтю "Які ліміти на проведення операцій в Sense SuperApp та My Sense Bank?": https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017189360 /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
50к в день и 100к в месяц с каждого счёта. Я правильно понял ?
нет неправильно... 100к на инн лимит на месяц...
Нет, это не так. Не на ИНН. Потому и хотел получить чёткий и ясный ответ на конкретный вопрос от зоряных лордов
Ну я практик, а не теоретик как вся эта звёздная поддержка... У аллы на переводы лимит 100к/мес что для додатка, что для сторонних сервисов в расчёте на инн...
Оформив нещодавно Вигоду. Перекинув ліміт, оплатив замовлення в Епіцентрі, через кілька днів нарахували 1% кешбеку бонусами і на бонусну Епіцентру. Я правильно розумію, що оплачувати Вигодою можна будь-де, хоч в АТБ, і буде капати 1% бонусами? І найголовніше, списувати бонуси S можна тільки на покупки в Епіцентрі?