Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Олежан написав:кстати, из свеженького: сдал 1к на ПОХ время сдачи 1 день (спрос большой) история по ценам: 22г -25% г/г, 23г +15% г/г цена в грн естественно
риелтор говорит что цены растут каждый день. сезон в разгаре
в групі інвесторів нахалбуда в ПС в пішій доступності до ШРТ недавно теж писали, що шуають хто би здав
flyman написав:в групі інвесторів нахалбуда в ПС в пішій доступності до ШРТ недавно теж писали, що шуають хто би здав
ты как вчера родился, рылы так ищут телефоны хозяев. Мне недавно один звонил, не хочу ли я сдать свою ирпенскую квартиру. Да блд хочу, сижу и жду твоего звонка.
То что я там не проживаю знают соседи и комун.службы, кто то слил рылу мой номер.
по коммерции 80% звонков это рылы. я их сразу узнаю по поставленной речи и проф.вопросам. они конечно говорят что для себя, такая профессия убеждать, что сказка существует, если им заплатить.
наглострой 5эт на осенней (10 минут до академа) в 2018 продавали по $850/м2 с документами. +$650/м2 надо было бы вложить в ремонт и технику. итого $1500/m2 Я даже постил сюда то обьявление. То что кинули вы хотят $1920/м2 за конуру. ей цена $1500 или дешевле.
У Києві "втюхують" дешеві квартири з ремонтом і проблемами
У Києві можна купити однокімнатну квартиру за 20 тис. доларів, а в передмісті столиці великі двоповерхові апартаменти – за 40 тис. доларів. Але разом із житлом можна придбати цілу купу проблем: не здані в експлуатацію будинки, тому проблеми з оформленням права власності, не підключені комунікації, порушення під час будівництва тощо. У Києві та передмісті столиці забудовники звели десятки незаконних багатоповерхівок. Ввести такі будинки в експлуатацію законно майже неможливо. Будували на землі, яка виділялась для сільськогосподарської діяльності, зводили зайві поверхи, порушували будівельні норми та містобудівні обмеження.
Тепер сотні квартир у подібних будинках продаються за ціною, яка в рази нижча за ринкову. Наприклад, усього за 17,9 тис. доларів продають смарт-квартиру з ремонтом на вулиці Ракетній, 24. Будівлю побудовано кілька років тому, проте в оголошенні зазначається: "будинок поки що не введено в експлуатацію". Фактично легально отримати право власності на таку квартиру неможливо. За процедурою забудовник має ввести будинок в експлуатацію, отримати поштову адресу, а вже потім оформлювати право власності на інвесторів.
reus написав:У Києві "втюхують" дешеві квартири з ремонтом і проблемами
Тепер сотні квартир у подібних будинках продаються за ціною, яка в рази нижча за ринкову. Наприклад, усього за 17,9 тис. доларів продають смарт-квартиру з ремонтом на вулиці Ракетній, 24. Будівлю побудовано кілька років тому, проте в оголошенні зазначається: "будинок поки що не введено в експлуатацію". Фактично легально отримати право власності на таку квартиру неможливо. За процедурою забудовник має ввести будинок в експлуатацію, отримати поштову адресу, а вже потім оформлювати право власності на інвесторів.
Тепер сотні квартир у подібних будинках продаються за ціною, яка в рази нижча за ринкову.
? Є на цій гілці експерт, який може пояснити цей кейс? Взагалі, ми знаємо, що причин є багато різних, але зараз мене цікавить логічно ув'язана конкретика.
fler Друг продавав таку квартиру незданій будові в одному із сіл біля Києва. Основна проблема - неможливість зареєструвати дочки до садочка і потім до школи. Ну і ще восени в них вигорів електротрансформатор - доводилось скидуватись на ремонт самим, адже електрики на виклик не їхали.
vitaliian написав:наглострой 5эт на осенней (10 минут до академа) в 2018 продавали по $850/м2 с документами. +$650/м2 надо было бы вложить в ремонт и технику. итого $1500/m2 Я даже постил сюда то обьявление. То что кинули вы хотят $1920/м2 за конуру. ей цена $1500 или дешевле.
а можно плиз поподробнее об этом наглострое на осенней ?
baraka написав:а можно плиз поподробнее об этом наглострое на осенней ?
про наглострои на Осенней не знаю, а вот по Обуховской немного в теме начинала строить СГ в начале 00х, потом продала этот кейс и там нарезали мелких "смартов" из изначально запроектированных полноразмерных квартир занимался в 16м покупкой там смарта для ветерана АТО, взяли за 13куе такого плана ессно без ремонта) приведенный выше ремонт оцениваю макс в 6-7куе по нынешним ценам при условии что все скрытые работы сделаны нормально и еще, су можно было скомпоновать гораздо лучше)