Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Інвестуйте в своє майбутнє - приєднуйтеся до конференції Invest talk Summit 27 травня 2023 у місті Київ. Спікери поділяться своїм досвідом та знаннями в галузі інвестування, щоб допомогти Вам зробити розумний вибір. Реєструйтеся зараз за посиланням, щоб взяти участь в цьому захоплюючому заході! До 07.05 діє акція - купуйте 2 квитки за ціною одного, а вказавши промо-код financeITS - отримайте знижку 10%.
mihasik написав:чем покупать его за гривну с закончившихся депозитов.
я же написал - при условии что конверты будут на момент окончания гривнедепо. если будут конверты то и покупать вы будете по спец курсу за гривну с закончившегося депо. какая вам будет разница что там в обменках?
ЗЫ но все равно я бы не выходил из бакса в гривну ради 20%. и дело даже не в рисках а в том что банально не будет никакого дохода
сьогодні забирав ДРУГУ пайку з привата , все норма, знову НОВЬЕ. Касир перед видачею порилася і шухляді, не знайшла "нормальні" і видала з сейфу. передзамовлення ВЕЛИКА РІЧ, роботи на копійку - а отримаєш НОВЬЕ.
Є ще одна тенденція - чистий попит на безготівкову валюту суттєво скоротився - до 19,4 млн доларів (з 147,1 млн доларів у березні). Цю валюту українці купують у банках за курсом, близьким до офіційного (36,6 гривень плюс комісія). Оскільки у квітні на готівковому ринку курс упав до 38 гривень, ці операції майже втратили сенс. https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/popit-na-va ... i-nbu.html
Дивно, що так багато говориться про валюту в матрасах, але спроб хоч мінімально зацікавити людей і залучити її в економіку практично нема.
Дюрі-бачі написав:Якщо до вересня карусель не закрутиться - буду думати куди їх прилаштувати.
До вересня, як варіант, можна в ОВДП (не агітую). https://next.privat24.ua/bonds/list І ще варіант - витрачати на підготовку до зими. Максимальна енергоавтономізація, яка рано чи пізно себе виправдає.