|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українущо нацизм, що комунізм, що рашизм - це тоталітарні антигуманні ідеології. Їх потрібно нищити.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯк я вчасно прийшов на форум. В мене 3 прадіда воювали. Всі троє - по різні сторони фронту. Тому так, 9 травня для мене не свято. З того покоління застав тільки прабабцю, яка багато цікавого нарозказувала про "визволителів". Як корів забрали в колгосп, про голод 47, про те, яким прадід повернувся після таборів. Яма лим був, погано все це памятаю, але нічого хорошого про "визволителів" не чув. Ще в другій половині 90-их році приїжджав її брат, громадянин США, який воював в УПА, але зумів втекти на захід в кінці 40-их. В покійної бабусі(39 року народження) - єдиний воєнний спогад, дуже яскравий - як радянські солдати застрелили в них в дворі собаку і забрали свиню. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ Бахмуті замінять Вагнера Ахматом? Сподіваюсь всі ці істерики допоможуть хоч трохи нашим воїнам.
![]()
не треба спрощувати. так, Європа вже звикла жити в світі, де для добробуту не потрібно грабувати сусіда, а більш доречно з цим співпрацювати. тому майже 80 років у Європі воєн не було. ніхто не міг подумати, що в 21 сторіччі хтось так занапастить свою країну, що вирішить, що гарним рішенням проблеми буде напасти на сусідів. й головне, що населення це підтримає, бо живе десь сто років тому по ментальності. але "білі" люди не настільки наївні, вони розуміють чого чекати від папуасів. тому профі за потреби зможуть покласти папуасів в промислових масштабах. тому опиратися на професійні війська - нормальна стратегія. й до речі, ваші зауваження більше стосуються Європи - в США ситуація трохи інша. як з армією, так й з населенням. може вирішення проблеми - це легалізація зброї? ![]() Загальна проблема в тому що порушити міжнародні правила вирішили країни, які володіють ядерною зброєю, ще й хизуються цим. тому Лад єдиний вихід для розвинених країн - це Верхню Вольту з ракетами привести до стану без ракет. а там вже гадаю виявиться, що вся їх культура нікому не потрібна - культура це для розвинених людей. ![]() Востаннє редагувалось Shaman в Суб 06 тра, 2023 14:34, всього редагувалось 2 разів.
![]() Не так. Уважение включает в себя, в т.ч., уважение к привычкам и обычаям, порой даже неоправданным. У нас отмечают Рождество 7 января (православные, которых в стане большинство), хотя мы уже 100 лет как перешли на григориа́нский календарь и надо было бы отмечать 25 декабря, как почти весь мир и, в т.ч., наши греко-католики.
Вы слегка (или не очень?) перегибаете. В Германии не считают ГСВГ оккупантами. Хотя в первые годы после 1945 советские войска, безусловно, были оккупационными. В Чехословакии тоже не рассматривали 1945 как "оккупацию". В 1968 советскую армию встречали лозунгами "Отцы – освободители, сыновья – поработители".
Как подходят к этому в РФ, наплевать. Не стоило им отдавать этот день. Гарань писал:
Кстати, против георгиевских ленточек я возражал ещё в самом начале, когда они появились, хотя тогда в Украине отношение к ним было достаточно толерантное. И не стоит выстраивать такие логические цепочки, а то напоминает старый анекдот: -Дорогая, ты не права. -Ах, я не права, значит, я вру. Если я вру, значит, я брешу. Если я брешу, значит, я — собака… Мама, он меня сукой обозвал! Кстати, посмотрите И да, аккуратнее надо быть всегда. ![]() sashaqbl
Против цифр, приведенных чуть выше в моей ссылке "В мене 3 прадіда воювали. Всі троє - по різні сторони фронту." - це як? Які три сторони? P.s. Как Ваши дела? Призвали или нет? Если призвали, где Вы сейчас (не в географическом смысле, а на подготовке или в действующей армии)? Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 06 тра, 2023 15:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() а в чём праздник. после победы над нацизмом наступил рай на земле? Нацизм это трагедия. Победа не воскресила погибших и не наказала всех виновных. Праздник придумали победители ради своего самопиара. Повода для праздника нет. Погибло миллионы людей, еще испытали лишения. 8.05 это день памяти. Люди же не празднуют дату смерти своих близких, как победу. А день окончания войны празднуют. День окончания эпидемий чумы/ковида тоже надо сделать праздником? Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 06 тра, 2023 14:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() "привести до стану без ракет" - задача непростая. Тем более, что "Верхняя Вольта" не единственная. Не буду говорить о всяких КНДР и Иранах, но есть ещё и Китай. Неизвестно, не станет ли он "Верхней Вольтой". Вообще, конечно, хорошо бы всему человечеству прийти к "стану без ракет", но... малореально. А Европа, конечно, после 2 мировых войн стала мирной, но не известно, не придётся ли ей ещё вспомнить о старых временах и оживить старые идеологические посылы времён постоянных войн, в т.ч. даже крестовых походов.
Зараз переглядають цей форум: Water і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|