|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 07 тра, 2023 18:44
maza5 написав:Зря вы упрекаете Николая. То Макс у нас "Патриот". ... Ну а Николай правду пишет...
Макс не робить заяви проти України, не закликає залишатися за кордоном та заманювати в Україну мігрантів із Сомалі. Яку правду пише Микола? Його правда буде така, що якщо в нього щось піде не так в США, то він з родиною повернеться саме в Україну, тому що в інших країнах він нікому не потрібний у такому віці. maza5 написав:Так почему по вашему желанию родители которые заплатили за роды, заплатили за садик, заплатили за учебу, не должны сами принимать решения, что им делать и как им поступать за будущее своих детей и свою старость)??
Я нікого не обмежую у прийнятті таких рішень. "Вий" піднявся через те, що дітям, які знаходяться за кордоном, можуть відмовити в наданні освітніх послуг в школах України. То які можуть бути претензії до України у тих, хто обрали майбутнє закордоном? Нехай живуть собі, навчаються там, працюють тощо. Україна їм нічого не винна, адже податки з отриманих доходів вони не сплачують.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:10
fler написав: maza5 написав:Зря вы упрекаете Николая. То Макс у нас "Патриот". ... Ну а Николай правду пишет...
Макс не робить заяви проти України, не закликає залишатися за кордоном та заманювати в Україну мігрантів із Сомалі. Яку правду пише Микола? Його правда буде така, що якщо в нього щось піде не так в США, то він з родиною повернеться саме в Україну, тому що в інших країнах він нікому не потрібний у такому віці. maza5 написав:Так почему по вашему желанию родители которые заплатили за роды, заплатили за садик, заплатили за учебу, не должны сами принимать решения, что им делать и как им поступать за будущее своих детей и свою старость)??
Я нікого не обмежую у прийнятті таких рішень. "Вий" піднявся через те, що дітям, які знаходяться за кордоном, можуть відмовити в наданні освітніх послуг в школах України. То які можуть бути претензії до України у тих, хто обрали майбутнє закордоном? Нехай живуть собі, навчаються там, працюють тощо. Україна їм нічого не винна, адже податки з отриманих доходів вони не сплачують.
Пані, почитайте в кінці кінців Конституцію, і що там про освіту!!!! Які податки з дітей????
Востаннє редагувалось flyman в Нед 07 тра, 2023 19:11, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:11
fler написав: Как у вас только язык поворачивается делать такие заявления, как выделено цветом?! Патриот хренов  С Бурунди и прочим перебор и ересь конечно, оттуда равноценной замены украинским детям не прибудет. А по поводу отбытия молодежи на ПМЖ - это активно происходит с 2015 года и сейчас тенденция только усиливается. Какие еще меры и методы это могут остановить ? Не вижу таких.
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:30
Пані, почитайте в кінці кінців Конституцію, і що там про освіту!!!! Які податки з дітей????
Розкажіть хто-небудь великому платнику податків (у розмірі 2т грн на місяць) флуману, що його вихововував не приватний садок, виростили не в приватній школі, обстежували не в приватній лікарні, і навчали не в приватному університеті. Як і його аліментних дітей. Тому трохи він цій державі винен. Навіть , пан Мазда5, якщо доплатив за роди своїх дітей.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:33
Hotab написав: Вы одобряете уже, чтобы я прислушался к вашим советам и свалил?)
Я не занимаюсь пропагандой и никого не призываю валить. Валить или не валить (из села/города/завода/страны) это дело личное. Если юридически нет никаких препятствий! «Кожна людина – коваль свого щастя». І кує вона його винятково певним чином, дотримуючись певних принципів, якими керуються багато щасливих людей, навіть не усвідомлюючи цього. ПС. моя фраза "Почему некоторым можно а другим нельзя??" это не призыв к бегству. Просто некоторым форумчанам "забугорным Патриотам" не следует учить других как им поступать и как им жить.
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:37
maza5 , у. Просто некоторым форумчанам "забугорным Патриотам" не следует учить другим как им жить.
Так я ж саме тому у вас і спитав, бо нещодавно ви мене переконували, що мені не потрібно розглядати заробітки за кордоном, держава достатньо про мене піклується, а я просто не вмію як муха економити)))
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:54
flyman написав: fler написав: "Вий" піднявся через те, що дітям, які знаходяться за кордоном, можуть відмовити в наданні освітніх послуг в школах України. То які можуть бути претензії до України у тих, хто обрали майбутнє закордоном? Нехай живуть собі, навчаються там, працюють тощо. Україна їм нічого не винна, адже податки з отриманих доходів вони не сплачують.
Пан flyman, ваш метод "косити під дурня" тут не спрацює. Всі розуміють, що податки мають платити батьки дітей. Хитродупі громадяни, які отримують доходи за кордоном, сплачують там же податки, не допомагають нічим своїй країні, яка веде війну, але вважають що бюджетники мають захищати тут їх майно та надавати їм безкоштовно державні послуги - освітні, медичні тощо. Вибачайте, але військові, вчителі, медики та інші бюджетники нічого не винні тим, хто не сплачує до бюджету податки.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 19:54
Hotab написав:maza5 , у. Просто некоторым форумчанам "забугорным Патриотам" не следует учить другим как им жить.
Так я ж саме тому у вас і спитав, бо нещодавно ви мене переконували, що мені не потрібно розглядати заробітки за кордоном, держава достатньо про мене піклується, а я просто не вмію як муха економити)))
Устроился мужик на работу в пожарную часть. Через месяц встречает друга, тот спрашивает: — Ну, как в пожарке работается? — Ты знаешь, неплохо. Зарплата приличная, платят вовремя, паек, обмундирование... Опять же, ребята хорошие подобрались, в шашки играем, в домино... НО, БЛ%ДЬ, КАК ПОЖАР, ХОТЬ УВОЛЬНЯЙСЯ!!! PS. Не треба мішати до купи коней та людей ) Ви військова особа,яка скоріше всього навчалась на державні гроші, проходила приктику за рахунок держави , можливо мали доступ до певних таємних справ. Але потім різко у вас виникло бажання мати закордонну нерухомість та заробітки закордоном.Просто так під час війни. Якщо юридично все ок, то робіть що ви бажаєте.
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 20:06
maza5 , Ви військова особа,яка скоріше всього навчалась на державні гроші, проходила приктику за рахунок держави , можливо мали доступ до певних таємних справ. Але потім різко у вас виникло бажання мати закордонну нерухомість та заробітки закордоном.Просто так під час війни. Якщо юридично все ок, то робіть що ви бажаєте.
Справа в тому, що жоден закон не розрізняє вас і мене в контексті необхідності захищати свою державу у разі зовнішньої агресії. Навпаки, всі закони написані так, що є ЗСУ мирного часу, які є основою для великої армії на випадок мобілізації, ця основа підтримує техніку і зброю, , а умовний Флуман з вами і долярчиком має прийти до війська коли загуде сирена для розгортання , умовний Хотаб має навчити вас, як тримати в руках зброю і як організувати наступ і оборону. Так от вас з флуманам умовні хотаби чекають, а ви все шукаєте шляхи покинути країну. І так, навіть ваш гарний приклад з пожежником не працює, коли пожежник вже на пенсії. Коли йому платили, тоді він і тушив. Спробуйте вмовити пожежника на пенсії прийти вам тушити хату, зі словами «ну давай, ти ж вмієш»)), розкажете, що він вам відповість.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 07 тра, 2023 20:28
fler написав:Макс не робить заяви проти України, не закликає залишатися за кордоном та заманювати в Україну мігрантів із Сомалі.
Заяви Макса, враховуючи з якого "логова" вони лунають, несуть ще більш деструктивний(подразнюючий) зміст, ніж Миколая
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
|