Щось Бобуа давненько не з'являвся в темі.
Цікаво було читати його розгорнуті думки.
|
|
![]() Щось Бобуа давненько не з'являвся в темі.
Цікаво було читати його розгорнуті думки.
![]() Ну ось, ви цього не знаєте. Все про США/Китай знаєте, але елементарне питання чому сьогодні лопаються банки в США не знаєте. ![]() ![]() ![]() "поясніть" - всі мої пояснення "нічого нового для мене не відкрили", "без доводів, тому нема чого обговорювати" і т.д. Тому принципово не буду цього вам пояснювати. Чекаю на вашу "версію". ![]() А чому банки Китаю мають лускатись? Які причини? І навіть в такому нереальному сценарії Китай надрукує юані і легко спасе їх без наслідків.
![]()
ви задали мені питання й вимагаєте моєї відповіді - клас. а самі не можете пояснити - хіба що знову скопіюєте російською мовою ![]() тоді відповідайте на моє питання - про Китай. теж не зможете. поки можете почитати а що буває, коли друкують багато грошей? - але в Китаї все буде добре. ![]() вони вже й так там багато надрукували... ![]() Моя відповідь Вам не сподобається, бо не вкладеться у Вашу тезу США-кердик Китай-форева... 1 В 1980 в США було приблизно 18 000 банків 2 В 2009 в США було приблизно 7200 банків 3 В 2014 в США приблизно 7000 банків 4 Станом на 2023 в США приблизно - 4700 банків. Отже згідно Вашої теорії в 1980-2010 в США був в два рази більший кердик( мінус 11000 банків за 30 р=-367рік) ніж в 2010-2023 мінус 2300 банків за 13 років=-177 в рік Чи все таки роль грає зміна технологічних досягнень і перехід банків з фізичного світу у віртуальний(інтернет) А раз зміна технологій- то спробуйте вгадати хто ці технології розробив і впровадив.
![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 тра, 2023 16:00, всього редагувалось 4 разів.
![]()
Можу пояснити і знаю причину, але не хочу. Яке питання про Китай? Статейки дуже "жовті". Відразу видно що писані "під заказ". ![]() Evergrande - це всього дефолт. Банки США не зазнали дефолту вони лопнули(збанкрутіли)! Тобто ціна акцій стала = 0 + США(FDIC) ще доплатила вкладникам. А Evergrande просто набрав забагато кредитів, з часом він вирішить свої проблеми. Крім того є принципова різниця між крахом банку і крахом якоїсь компанії. Надіюсь зрозуміло яка то різниця. Так Китай теж багато друкує, як і всі країни світу. Але є принципова різниця. Від друку юанів страждає тільки Китай, а від друку доларів страждає весь світ. Ви в упор не бачите цієї різниці. Повторюсь - внутрішній борг Китаю це не проблема, а внутрішній борг США - це проблема, тому що долар світова валюта.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Є такий контраргумент людям, які думають, що освіта в галузі фінансів - це всьо. Будь який сучасний банк, окрім капіталу та людей з освітою в галузі фінансів, вимагає ще наявності великої кількості програмного забезпечення - інтернет-банк для, бізнесу, для фізичних осіб, додатки для смартфонів, для міжбанківських платежів, якась внутрішня кухня, для звітності, для обліку персоналу та ще купу ІТ-шників та працівників безпеки в тому числі кібербезпеки. А ще просто технарів для роботи з банкоматами та терміналами, які також несуть програмне забезпечення. От і виглядає, що програмне забезпечення одного банку коштує десятки і сотні мільйонів доларів. Річна підтримка цього ПЗ теж коштує десятки мільйонів доларів. От і постає питання: чи є сенс підтримувати тисячі різних варіацій одного й того ж. ![]()
флуд й вже багато оффтопу. накажуть "можу, но не хочу" - без коментів ви їх хоч прочитали, ці статейки? - а, згадав, - не читав, бо "жовті". банкрутство - це не дефолт, це лопнув (гарний економічний термін). поясніть, яку бачите принципову різницу між крахом банку й компанії - чи знову "можу, но не хочу"? від кризи в Китаї постраждає саме Китай - я ж про це й кажу. але оскільки він надто інтегрований у світову економіку - відчують всі. кризу в США також відчують всі, згоден. підсумок - не люблю жонглювати словами, а цифри треба з іншими обговорювати, з вами нема сенсу ![]()
Якої "моєї теорії"? Важлива не кількість, важлива капіталізація банків. В 2008 в США лопнули всього 25 банків і серед них один такий собі "нікому не відомий інвестиційний банк". ![]() Відповіді чому лопнули останні, точніше крайні, банки в США я не побачив. Технології розробив і впровадив в основному США(точніше народ США) але і бариші він з цього підняв і піднімає нефігові. Колись хтось і колесо придумав. Щось я не бачу по світу пам'ятників тому, хто колесо придумав. ![]() Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 09 тра, 2023 16:34, всього редагувалось 1 раз.
|
|