⚡️Оккупационная администрация РФ почти в полном составе покинула Скадовск, — Генштаб на фейсбуці. "В ночь с 6 на 7 мая оккупанты загрузили в автомобильный транспорт документацию, оргтехнику и другое имущество государственных учреждений, а уже к утру 7 мая вместе с семьями город оставила значительную часть российской оккупационной администрации". Сообщается, что подобная ситуация наблюдается в таких населенных пунктах Херсонщины, как Михайловка, Петровка, Шевченко, Широкое, Ульяновка и Красное.
О! Дякую! Цікава виходить справа --- тобто Орбан, виявляється, молодець! На словах в дечому підтримував рашистів, а на ділі - через Угорщину летіли гвинтокрили і т.д.
Хоча може звичайна реалполітік. Робить для всіх сторін все, що вигідно йому. Тоді з вступом до НАТО проблем в нас з його боку не повинно бути. Виклянчить собі щось, да й дасть згоду.
О! Дякую! Цікава виходить справа --- тобто Орбан, виявляється, молодець! На словах в дечому підтримував рашистів, а на ділі - через Угорщину летіли гвинтокрили і т.д.
Хоча може звичайна реалполітік. Робить для всіх сторін все, що вигідно йому. Тоді з вступом до НАТО проблем в нас з його боку не повинно бути. Виклянчить собі щось, да й дасть згоду.
а вы серьезно считали что "великая и ужасная угорщына" может реально что-то заблокировать(хоть в ЕС хоть в НАТО) если старшие партнеры думают по другому? смешной
mephala написав:vitaliian и на что так многозначительно намекаете?
ни на что
да я так и поверил. две новости просто так совсем случайно разместили. 80 лвл пропагандонства у вас.
Якщо не шукати складнощів, то: 1. В нас (у Львові) ще є цапи, які гучно (тобто демонстративно) слухають Лепса. 2. В окупантів гебня арештовує за українські пісні.
Імхо. Пропаганда не може бути складною. Бо об'єкт її не зрозуміє. Якщо ж в об'єкта достатньо розуму сприйняти складну пропаганду, то значить і вистачить розуму розібратися в ній та в усьому іншому. Тобто такому суб'єкту пропаганда до лампочки.
А в данному випадку, максимум, що можна побачити, це -- ножем (покаранням за пісні) можна хліб різати, а можна вбивати. В нас засудженням "лепсів" (окупантської попси від прихильника пуйла) -- ріжуть хліб. В них -- вбивають.
а вы серьезно считали что "великая и ужасная угорщына" может реально что-то заблокировать(хоть в ЕС хоть в НАТО) если старшие партнеры думают по другому? смешной
Я вважав, що Угорщина може зробити проблеми (що сильно затягнуть час). Після цієї інфо зрозумів, що лише по дрібницям повпирається. Про рівень цих проблем -- до аж заблокувати в мене ні слова. Якщо у вас з'явилося бажання з'ясувати це питання, то б запитали не риторично. Якщо було бажання виказати свою думку, то додали б.
Якщо головне було наголосити на своїй оцінці мене (смішний), то ви смішнішій в такій спробі.