1. Ще раз)) По нас, як і по сусідніх позиціях(які можуть бути як поруч нас, так і за 1-2-3-4км від нас) - орки гатять переважно з нон, які під'їзджають на відстань 9-12км(хоч, наче можуть вони і далі досягати, якщо гатять імпортними мінами/снарядами), а також гатять з САУ, які підбираються на відстань 12-15км. Ну і звичайно, ще орки гатять із "важчого"(наприклад мста), яка ще далі може стояти - за 20-25км! Тому і виходить, що після звуку "виходу", "прихід" прилітає за 1-2-3-4сек. А також, частенько "прихід" перелітає на 1-2-3-4...км(логічно, бо працюють і по інших позиціях) - тому тут теж між "виходом" і "приходом" може бути легко 3-4сек. 2. Теж ще раз повторюю, що планку 80% нашого УСПІХУ(а також свого бойового духу/настрою) на моменті, я ще/покищо НЕ понижую! Бо володію різною інфо з різних джерел (а не тільки з ютубчиків)
Інша річ, коли(?) - а головне ЯК(?)все "прокрутять"(і чи розумно все вдасться зробити?) - це вже інше питання.
"Я можу трохи поговорити про це, як американець, не від імені міжнародного співтовариства. Нам виділено певну кількість ресурсів на Україну, а F-16 дуже дорогі. У росіян понад 500 винищувачів. І щоб мати можливість забезпечити українців такою самою чи хоча б конкурентоспроможною кількістю F-16, це потребувало б більше ресурсів, ніж нам дозволив наш уряд на даний момент", — сказав військовий США Дейв Батлер.
Також він додав, що якщо б США почали постачати Україні F-16, це було б настільки дорого, що вони не змогли б дати боєприпаси для ППО, "Патріоти", артилерійські снаряди, "Абрамси" тощо.
"Ми витратили б всі наші ресурси на дуже складний технічно, дорогий в обслуговуванні, дорогий в експлуатації F-16. Насправді це зважування одного та іншого. У цьому разі, напевно, в повному обсязі не все може бути одночасно", — заявив полковник США.
"Я думаю, що всі країни були дуже зрозумілі щодо своєї підтримки України ще до війни. Очевидно, що після початку війни вона лише посилилася. Єдине, на чому ми зараз зосереджені — це підготовка та забезпечення України всім необхідним для наступу, який, за ідеєю, має відбутися найближчими тижнями або місяцями", — сказав Мартін О'Доннелло.
Denik написав:Більш нових даних не знайшов, але на станом на кінеь квітня дифицит бюджету в оркостані вже 5,8 трлн рублів при річному плані 2,9 трлн. https://www.interfax.ru/business/898341 Тобто за 2 місяця від їх ліквідних резервів нічого не лишиться.
Дефицит российского бюджета за январь — апрель 2023 года составил 3,4 трлн руб. Об этом говорится в сообщении на сайте Министерства финансов России.
«По предварительной оценке объем доходов федерального бюджета в январе — апреле 2023 года составил 7 782 млрд рублей, что на 22% ниже объема поступления доходов за аналогичный период 2022 года.
Розходи на 26.04 були вже майже 11 трлн. Так що назбирають орки в бюджет десь 23 трлн замість 26 запланованих, а витратять 32+. Розрив більший за ліквідні резерви приблизно удвічі. Вони оцінювалися в 5 трлн.
"Я можу трохи поговорити про це, як американець, не від імені міжнародного співтовариства. Нам виділено певну кількість ресурсів на Україну, а F-16 дуже дорогі. У росіян понад 500 винищувачів. І щоб мати можливість забезпечити українців такою самою чи хоча б конкурентоспроможною кількістю F-16, це потребувало б більше ресурсів, ніж нам дозволив наш уряд на даний момент", — сказав військовий США Дейв Батлер.
Також він додав, що якщо б США почали постачати Україні F-16, це було б настільки дорого, що вони не змогли б дати боєприпаси для ППО, "Патріоти", артилерійські снаряди, "Абрамси" тощо.
"Ми витратили б всі наші ресурси на дуже складний технічно, дорогий в обслуговуванні, дорогий в експлуатації F-16. Насправді це зважування одного та іншого. У цьому разі, напевно, в повному обсязі не все може бути одночасно", — заявив полковник США.
"Я думаю, що всі країни були дуже зрозумілі щодо своєї підтримки України ще до війни. Очевидно, що після початку війни вона лише посилилася. Єдине, на чому ми зараз зосереджені — це підготовка та забезпечення України всім необхідним для наступу, який, за ідеєю, має відбутися найближчими тижнями або місяцями", — сказав Мартін О'Доннелло.
Таки не влазять в рамки допомоги.
Навіть важко визначити, який варіант обрунтування в партнерів гірше виглядає: - не даємо (більше зброї), щоб не підвищити ескалацію у війні *Надання Україні винищувачів F-16 не призведе до ескалації* -- Кулеба про наявність цього варіанту https://www.unian.ua/weapons/vinishchuv ... 5629.html;
- не надаємо зброю, бо це занадто дорого для нас (практично -- швидка перемога України занадто дорога для нас). Бісов калькулятор...
Найкрасивіша версія все ж таки була про те, що перемогати рашкостан треба на всіх фронтах -- юридичному, політичному ... військовому. Тоді перемога буде остаточною. Тому не поспішають з військовою складовою.
Але ж орківські плануючі бомби поки відносно безперешкодно планують на позиції. Добре, що хоч неточні.
freeze написав:И вообще пора в наступление, с каждым днём уходит такое понятие как кураж.
*Генеральний інспектор Бундесверу Карстен Брейер після повернення з України заявив, що Україна активно готується до наступу, але умов для його початку ще немає.
При цьому генерал зазначив, що не відчуває в українцях втому від війни, а тільки нестримну волю закінчити її перемогою, пише видання Handelsblatt.
"Мені пояснили, як ведеться фронтовий бій. Земля ще брудна і сира. У деяких полях ще є великі озера. Умови для всебічного наступу в останні тижні ще не створені", - сказав Брейер.* https://www.unian.ua/war/u-nimechchini- ... 51985.html
Навіть важко визначити, який варіант обрунтування в партнерів гірше виглядає: - не даємо (більше зброї), щоб не підвищити ескалацію у війні *Надання Україні винищувачів F-16 не призведе до ескалації* -- Кулеба про наявність цього варіанту https://www.unian.ua/weapons/vinishchuv ... 5629.html;
- не надаємо зброю, бо це занадто дорого для нас (практично -- швидка перемога України занадто дорога для нас). Бісов калькулятор...
Найкрасивіша версія все ж таки була про те, що перемогати рашкостан треба на всіх фронтах -- юридичному, політичному ... військовому. Тоді перемога буде остаточною. Тому не поспішають з військовою складовою.
Але ж орківські плануючі бомби поки відносно безперешкодно планують на позиції. Добре, що хоч неточні.
Яка різниця який варіант гірший? Обидва брехливі. -ескалації(з боку РФ) вже давно ніхто не боїться. Ядерна ескалацію тупо не вигідна путіну -"занадто дорого" дуже сумнівно. США потратила на КОВІД 7 трильйонів(7000 мільярдів), на Україну 25 мільярдів. З іншого боку - чим довше триватиме війни тим більше грошей витратять США. Не простіше(вигідніше) закінчити війну по-швидше??
Відповідь - ні. Стратегічно це не вигідно США. Війна повинна продовжуватись по-довше щоб ослабити РФ по-більше.
Генерал Кривонос (і не тільки) в своїх інтервю постійно натякає, що якби наша влада просила надання зброї у рамках ленд-лізу (який Байден підписав рік тому), а не "бєзвозмєздної", але дуже лімітованої допомоги, то F16 (і не тільки) вже давно у нас були б. Тобто і тут (дуже імовірно) стопор з нашої сторони.
Schmit написав:Генерал Кривонос (і не тільки) в своїх інтервю постійно натякає, що якби наша влада просила надання зброї у рамках ленд-лізу (який Байден підписав рік тому), а не "бєзвозмєздної", але дуже лімітованої допомоги, то F16 (і не тільки) вже давно у нас були б. Тобто і тут (дуже імовірно) стопор з нашої сторони.
Це просто дитячий садочок. Ленд-ліз був підписаний рівно рік тому! І в травні-червні 2022р Зеленський був проти щоб ленд-ліз запрацював??? Хтось вірить що в травні-червні 2022 року це був (дуже імовірно) стопор з нашої сторони. Люди, ну дивіться трішки на факти, а не на слова якихось Кривоносів(хоч може він для когось і великий авторитет). *І фактично цим Кривонос прямо звинувачує Зеленського в державній зраді. Може хтось і вірить в держзраду Зеленського, я ні.
Schmit написав:Генерал Кривонос (і не тільки) в своїх інтервю постійно натякає, що якби наша влада просила надання зброї у рамках ленд-лізу (який Байден підписав рік тому), а не "бєзвозмєздної", але дуже лімітованої допомоги, то F16 (і не тільки) вже давно у нас були б. Тобто і тут (дуже імовірно) стопор з нашої сторони.
Це просто дитячий садочок. Ленд-ліз був підписаний рівно рік тому! І в травні-червні 2022р Зеленський був проти щоб ленд-ліз запрацював??? Хтось вірить що в травні-червні 2022 року це був (дуже імовірно) стопор з нашої сторони. Люди, ну дивіться трішки на факти, а не на слова якихось Кривоносів(хоч може він для когось і великий авторитет). *І фактично цим Кривонос прямо звинувачує Зеленського в державній зраді. Може хтось і вірить в держзраду Зеленського, я ні.
Чому зразу зрада? Можливо ленд-ліз - брехня (чи піар, чи символічний жест) від Байдена, а можливо щось з нашої сторони. Все - припущення, фактів нема. Колись дізнаємось правду.
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 11 тра, 2023 12:07, всього редагувалось 1 раз.