Про спина до спини я вже чув. Тепер ще б почути, як обирати будеш чим займатися. В загальному випадку реала, а не а-ля Тарас Тополя чи кіно. Або на виключення сподіватися.
Більш нових даних не знайшов, але на станом на кінеь квітня дифицит бюджету в оркостані вже 5,8 трлн рублів при річному плані 2,9 трлн. https://www.interfax.ru/business/898341 Тобто за 2 місяця від їх ліквідних резервів нічого не лишиться.
Про спина до спини я вже чув. Тепер ще б почути, як обирати будеш чим займатися. В загальному випадку реала, а не а-ля Тарас Тополя чи кіно. Або на виключення сподіватися.
Я зрозумів про що мова - хтось не хоче вбивати взагалі нікого Ну ок, можно не вбивати
Але можна вивозити своїх
А оце ти і не зрозумів
І в реалі Тарас вивозив поранених, але для тебе це кіно Ось що тобі и про тебе треба знати
Признайся вже, що ти не хочешь приймати участь в військових діях взагалі А от отримувати пенсію, як військовий - так хочешь
Признай це на весь форум
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 08 тра, 2023 16:59, всього редагувалось 1 раз.
Denik написав:Більш нових даних не знайшов, але на станом на кінеь квітня дифицит бюджету в оркостані вже 5,8 трлн рублів при річному плані 2,9 трлн. https://www.interfax.ru/business/898341 Тобто за 2 місяця від їх ліквідних резервів нічого не лишиться.
вы ничего не перепутали?
Поточний рік складається для Москви ще гірше із самого початку. За січень-березень загальні доходи федерального бюджету склали близько 5,6 трлн рублів, тоді як видатки перевищили 8 трлн рублів.
Таким чином, лише за останні два місяці в російському бюджеті утворилася "дірка", розміром у 2,4 трлн рублів, а 30% видаткової частини державної скарбниці залишились не покритими бюджетними надходженнями.
У Кремлі очікують, що цього року дефіцит федерального бюджету не перевищить 2,9 трлн рублів. Однак очевидно, що такі очікування є занадто оптимістичними.
Не важко порахувати, що дефіцит бюджету тільки за перший квартал склав близько 82% від запланованого російським урядом на весь поточний рік.
Враховуючи дію нафтового ембарго та цінових обмежень на російську нафту та нафтопродукти, за оцінками KSE Institute, за підсумками 2023 року дефіцит бюджету РФ буде у 3-4 рази більшим, ніж торік.
В частности, 8 мая в Одессе уничтожено складское помещение Одесской областной организации Красного Креста Украины - пожар полностью уничтожил гуманитарную помощь, которая там размещалась.