Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 690691692693694 ... 2899>
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 13:11

akurt написав:Поки панове визначають, хто, коли, де та як крав, люди вирішують питання еміграції та заробітчанства.
Допомагаю нашим родинам.
Вчора отримали дуже цікавий лист з Канади. Мені сподобалося, як чітко все розписано та які докладні інструкції.
Текст надаю із видаленням деякої приватної інформації.

Thank you for your great communication. I hope you are doing well and getting ready to flight.

Since your Arrival Date is approaching and you provided us with Flight Details, please refer to the NEXT STEPS below and connect with (видалено) as per your inquiries. Due to high volume of requests, it may take 2 -3 business days to process your request. Please follow – up with (видалено) if you are not being contacted within 2 – 3 business days. I am also attaching some of the Resources that you might find it useful as Newcomers arriving to (видалено).

NEXT STEPS:
Temporary Accommodation Requests / Finding a Hosts Family – (видалено)

Airport Reception Support / Meeting and Assistance in (видалено) upon Arrival (видалено).

Тексти далі видалено.
Надаю тільки для оцінки відношення канадців до українців.

В Анталии забыли написать температуру моря, а так всё прям по полочкам с калькулятором.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 13:13

adeges написав:Удивительно, что люди с такими теплыми воспоминаниями об сссре находятся не россии или северной корее, а в западных странах с их звериным оскалом капитализма
не наговаривайте Лад в Харькове.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 13:59

stm написав:В Анталии забыли написать температуру моря, а так всё прям по полочкам с калькулятором.

Я якось спокійно реагую на ваше нинішнє перебування в Калабріі на південному сході Італії.
Вода +19. Повітря +25. Ви просили - я відповів.
Якщо Вас дратує, що я частину конкретики видалив: так не моя інтелектуальна власність, люди листуються не один день, там для них імена, прізвища, адреси та телефони.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 тра, 2023 14:33, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:14

Grand Touring написав:
  BIGor написав:Як Ви взагалі вимірюєте цей ефімерний "успіх"?
Вы писали, что живете в двушке вместе с женой. Дом новый, двери на этаже у всех одинаковые, лифт спускается в подземный паркинг. Собираете деньги и уже давно собрали на двушку в Киеве, но теперь подняли уровень и собираете на двушку в Кракове.
Макс писал, что живет в старом доме с женой, дочерью, сестрой и племянницей. Виталиен писал, что живет под Кировоградаом, каждый день принимает горячие ванны и занимается преимущественно прокрастинацией и наблюдением за окружающим миром, иногда выходит на базар за свежими продуктами.

Ну так Ви вимірюєте все якось дивно. Важливо не де живеш, а скільки маєш капіталу.

Макс має квіточку 350 кує, два паркомісця в центрі Києва по 50 кує, і якісь в Одесі. + ще два автомобіля і хз скільки ще наскирдованого. Живе в центрі Відня, в царському як по нашому будинку.

Я живу в оренді (1 к не двушка, економ на окраїні) і не маю ні рухомого, ні нерухомого майна - жодного. Є невеличка скирда та і все.
То хто з нас успішний?
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:17

Re: Еміграція, заробітчанство

vitaliian написав:Здесь идет однобокая подача информации либо всё хорошо, либо всё плохо. Среди моих знакомых есть такие которые вернулись из Польши (до войны) как раз из-за квартирного вопроса. мой приятель встретил девушку, решили они жить вместе, а хостел на 6 человек в комнате не очень для интимной жизни подходит. Посчитали что аренду квартиры они не тянут, слишком мало им останется после всех платежей. И вернулись. По одному койку в хостеле тянули прекрасно. А для семьи уже нужна квартира и финансовая подушка на чёрный день

Прямо моя історія повернення з Києва на батьківщину. Було зекономлено біля 200 тис. грн. на оренді.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:42

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Вся Америка живет в кредит, и это общепринятый стиль жизни.

Дуже поганий стиль життя, який змушує все життя вкалувати як рабу. Але не нам лізти в чужий монстир зі своїми правилами.
І це ще слід врахувати, що раніше життя було спокійніше, а тут то коронавірус то війна. Ще й % по кредиту ростуть...
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:50

Я все думав, ну хто ж навчить громадян США гарному/правильному стилю життя? Ще щоб і не вкалувати все життя… і щоби відсотки за кредитом, як і в Україні, падали, і щоби коронавірусу не було…
Є такі люди! Навчать! Не все в житті американців пропало!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 тра, 2023 14:54, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:54

Faceless написав:
Grand Touring написав:
  BIGor написав:Як Ви взагалі вимірюєте цей ефімерний "успіх"?
Вы писали, что живете в двушке вместе с женой. Дом новый, двери на этаже у всех одинаковые, лифт спускается в подземный паркинг. Собираете деньги и уже давно собрали на двушку в Киеве, но теперь подняли уровень и собираете на двушку в Кракове.
Макс писал, что живет в старом доме с женой, дочерью, сестрой и племянницей. Виталиен писал, что живет под Кировоградаом, каждый день принимает горячие ванны и занимается преимущественно прокрастинацией и наблюдением за окружающим миром, иногда выходит на базар за свежими продуктами.

Він писав, що в 1к, на 2к в Києві збирали, але не зібрали на те, що хотілося.
Але загалом так, успішний успіх

І який успішний успіх? Давайте факти, а не домисли.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:57

BIGor написав:Прямо моя історія повернення з Києва на батьківщину. Було зекономлено біля 200 тис. грн. на оренді.
за месяц?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:57

vitaliian написав:
  BIGor написав:Прямо моя історія повернення з Києва на батьківщину. Було зекономлено біля 200 тис. грн. на оренді.
за месяц?

За строк перебування на батьківщині.
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 690691692693694 ... 2899>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти