Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41274128412941304131 ... 15188>
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:00

detroytred написав:......
Я, правда, не розумію, що ЛАД заперечує. .....

Так я даже не спорил с Hotab"ом, а просто отметил, что предварительная разведка позиций, разведка боем, артподготовка не новость. И применялись и во 2 мировой.
Мне начали доказывать, что ничего подобного не было, а просто "закидывали мясом".

А такі підходи превалювали, когда не хватало вооружений. К концу войны этого было меньше
Я не знаю, как можно "малой кровью" преодолеть водную преграду или взять город.
И немцы при боях за Сталинград, и наши при взятии Берлина, и союзники при высадке в Нормандии "закидывали мясом".
Избежать этого можно только благодаря ошибкам противника (как произошло под Харьковом в прошлом году) или значительному (подавляющему) превосходству в технике (это, например, сильно уменьшило потери союзников в Нормандии благодаря абсолютному господству в воздухе союзной авиации и местами хорошей артподготовке мощной корабельной артиллерией. Там, где это не удалось - потери составляли до 40 % только в 101-й дивизии). При этом операция в Нормандии готовилась очень долго и тщательно при огромных возможностях союзников.
То же "закидывание мясом" происходит сейчас в Бахмуте со стороны росс. армии-Вагнера. И иначе Бахмут не взять, если не отказываться от такой задачи вообще.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 13 тра, 2023 14:38, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4859 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 14:36

❗️Країни G7 збільшили фінансову допомогу Україні до $44 млрд у цьому році, — заява міністрів фінансів країн G7.

В клинцах брянской области русские пво сбили русскую вертушку . Полно видео
https://t.me/lachentyt/29223?single

И еще сушку

https://t.me/ToBeOr_Official/11754?single

Су-34 разбился в Брянской области вслед за вертолётом Ми-8 в Клинцах. Кроме того, появились сообщения о крушении ещё одного вертолёта под Стародубом.

Погибли два пилота Ми-8, также из-за отлетевшего обломка пострадала 51-летняя женщина.

Второй упавший летательный аппарат оказался не вертолетом — это российский Су-34.

Судя по всему, российская ПВО в Клинцах Брянской области, что приблизительно в 45 км от украинской границы, сбила свой же вертолёт.

Официальная версия (https://t.me/bbbreaking/155272) - "упал из-за пожара двигателя". Но если посмотреть первое видео на скорости 0,5Х, то с 0:06 чётко виден подлёт и удар ракеты.

Также сообщают, что сбитых вертолёта могло вообще быть два (!). Ждём подтверждений.

Вчера в Крыму возле Джанкоя при выполнении учебного полета разбился (https://t.me/bbbreaking/155219) вертолёт Ми-28, предположительно, из-за отказа техники. Оба пилота погибли. (https://www.kommersant.ru/doc/5985011?tg)

ТАСС подтверждает оба праздничных события Хотя может это учения. Так было и задумано. Русская хитрость.

https://t.me/tass_agency/191775

И анекдот в тему. Зеленский говорит "Я уничтожу российские ВВС", а Путин отвечает "хер тебе, российские ВВС уничтожу я!"
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 13 тра, 2023 15:06, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:02

ЛАД написав:
  Shaman написав:............
от коли вирвуть ядерні ікла - ось тоді ніякої загрози не буде.
.........
Как Вы себе это представляете?
А які проблеми?
Був такий собі срср , в якому була УРСР...так от , як тільки СРСР розпався - Україна за газ/нафту і папірчик - сама віддала Ядерну зброю...
Так само буде й з педерацією..
1 Стратегічні шахти всі за Уралом, тому легкий розпад педерації на Доуралья і Зауралья - перетворить доуралья в країну без ядерної зброї..
2 А Зауралья , ми будучи в НАТО - будемо підтримувати фінансово , щоб стратегічні ракети Зауралья були спрямовані в сторону Китаю.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Мені знов спростовувати?
Не треба нічого спростовувати
Треба набратись сміливості і заявити
Від можновладців залежить ????% загального успіху
І якщо оці ???? будуть в діапазоні 5-10% - ми однодумці
Якщо 10-20% - я з цим не згоден , але не вважаю за потрібне ввязуватись в суперечку, бо тоді ясно що 80-90% - залежать від УСІХ ІНШИХ., а мені все одно 80-90% по Вашому
чи 90-95% по моєму...це концептуально однакові цифри...

А от коли Ви заявите що від можновладців залежить більше 20% кінцевого успіху - тоді потрібно сперичатись , бо таким чином Ви максимально знецінюєте мотивацію пересічних напрягатись...

А єдине чим ми концептуально відрізняємось від пізнього совка у вигляді педерації - так це тим , що у нас волонтери/підприємці/прості люди - ломають через коліно потяги до авторитаризму.
ПС
Побачите , що й сьогоднішнь ранню поросль - поломають так що аж захурчить...
Тим більше гляньте самі,які Європейські бюрократи вчать дипломатії
Роззвонили піарщики про виступ на Оскарі - не виступив
Роззвонили про виступ на Євробаченні - вже прямо відмовили...
Тобто вчать не лізти як пуйло , а домовлятись
А домовляються змасами...Диктатори -не домовляються.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:20

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:............
от коли вирвуть ядерні ікла - ось тоді ніякої загрози не буде.
.........
Как Вы себе это представляете?
А які проблеми?
Був такий собі срср , в якому була УРСР...так от , як тільки СРСР розпався - Україна за газ/нафту і папірчик - сама віддала Ядерну зброю...
Так само буде й з педерацією..
1 Стратегічні шахти всі за Уралом, тому легкий розпад педерації на Доуралья і Зауралья - перетворить доуралья в країну без ядерної зброї..
2 А Зауралья , ми будучи в НАТО - будемо підтримувати фінансово , щоб стратегічні ракети Зауралья були спрямовані в сторону Китаю.

Коли розпадеться, тоді і поговоримо.
Поки що не бачу серйозних аргументів на користь цього.
"Чёрные лебеди", конечно, бывают, но не очень часто. Распад Союза был таким "черным лебедем". Его в то время не ожидали даже на Западе. Повторение с РФ, конечно, возможно (в принципе), но рассчитывать на это сегодня не стоит. Хотя мечтать, конечно, можно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:26

Колись на початку війни я казав, що як тільки ми почнемо щось запускати в повітряний простір кацапів, у них посиплються дружні збивання своїх літаків і хелікоптерів. Хе-Хе, красиво))

ЛАД, по третьому колу не буде. Якщо не доходить , що тактика ЗСУ в наступі докорінно інша, то вже не дійде. Нещодавно бачив і огляд на цю тему від західних аналітиків (бо саме західна тактика у ЗСУ), але лінь шукати. «Мертвому *** не на*рочиш».
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:38

Shaman написав:може давайте сформулюємо, що таке катастрофа, що таке гірше, які фактори оцінюємо?
вот тут всё четко сказано (смотреть со звуком)
https://t.me/irpininlife/8700
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 13 тра, 2023 15:40, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:40

Hotab написав:....
ЛАД, по третьому колу не буде. ...

И не собирался.
Извинений, так понимаю, я не дождусь.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 15:42

budivelnik написав:Не треба нічого спростовувати
Треба набратись сміливості і заявити
Від можновладців залежить ????% загального успіху
І якщо оці ???? будуть в діапазоні 5-10% - ми однодумці
Якщо 10-20% - я з цим не згоден , але не вважаю за потрібне ввязуватись в суперечку, бо тоді ясно що 80-90% - залежать від УСІХ ІНШИХ., а мені все одно 80-90% по Вашому
чи 90-95% по моєму...це концептуально однакові цифри...

Я вже багато разів саме Вам виказав свою думку, що в таких справах (де кожний елемент є НЕОБХІДНИМ. Що управлінець, що виконавець. Що кермо, що двигун.) не вимірюється у відсотках роль, значення.
Апріорі не вимірюється.
Хочеться Вам виміряти, вимірюйте, але я Вам до чого???

Я Вам вже пояснював, що при одному і тому ж населенні різні управлінці отримують різний результат.
Півміста живе, як американці -- при американський владі.
Півміста, як мексиканці. При мексиканській владі. Управлінцях. Законах, які вони впровадили.
Півкореї ...
Тобто роль управлінців визначальна. Визначає.
Також і отот боєць з відео каже, що є різниця (визначальна), який командир. При одних і тих самих бійцях.

А домовляються змасами...Диктатори -не домовляються.

До чого Ви притуляєте порівняння з диктатурою?!
Є купа демократичних країн ... але без реформ.
І справа у тому, коли в них можновладці нарешті впровадять реформи.
Бо саме в їх обов'язках, функціях це. Створювати умови для розвитку економіки, культури, соціальних складових і т.д.
В їх руках інструменти і важелі впливу.
Це їх (посадовців) ПРЯМА робота.
Саме за це вони отримують гроші, привілеї.

А Ви зі своїм дзеркалом -- це черговий Кіосакі. Таких купа куп. Це добре. Але це інструмент та методика для окремою людини.
А не суспільства, країни.
Були свого часу такі "народники", які теж бачили зміни в суспільстві знизу...
Навіть йшли в маси, вчити, зі своїми методиками (дзеркалами).

А от бальцеровичі та Ко не чекають, поки маси стануть свідомими, а реформують країни, суспільства. Нарід невдоволений, але вимушений погодитися з ринковими та ін. реформами. Оцінить потім.
Невдоволення не є категоричною незгодою.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 16:04

СТОКГОЛЬМ, 12 мая (Рейтер) - Министры Европейского союза в пятницу поддержали снижение экономической зависимости блока от Китая, но теперь им придется выяснить, как сделать это реальностью, заявил глава внешнеполитического ведомства ЕС Жозеп Боррель.

Боррелл сказал, что министры иностранных дел поддержали план корректировки политики в отношении Китая, чтобы сделать больший акцент на его роли в качестве политического соперника, продолжая при этом рассматривать Пекин как партнера по глобальным вопросам и как экономического конкурента.
.......
«Когда зависимость слишком велика, это риск», — заявил он.

Боррелл сказал, что ЕС должен извлечь урок из «стратегической ошибки», которую он совершил за годы до войны Москвы на Украине, став слишком зависимым от российского газа.

Он сказал, что сегодня ЕС еще больше зависит от Китая в отношении ключевых технологий, таких как солнечные батареи и критически важные материалы, чем это было раньше от российской энергетики.

https://www.reuters.com/world/china/eu-plans-tweak-china-policy-keep-balanced-approach-2023-05-12/
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 41274128412941304131 ... 15188>
Форум:
+ Додати
    тему