Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:mephala В цілому умови аналогічні, ставка 0,01%, але відрізняється процесс оформлення, так як подається спочатку заявка на оформлення через продавця в магазині/або на сайті, приходить смс з умовами на яку потрібно відповісти зворотнім смс і після цього вже пройде списання та оформлення розстрочки. Наявність можливості оформлення в легку розстрочку та термін вирішується самим продавцем.
Що стосується Епіцентру доступність - (в інтернет-магазині) та "Нова лінія" (в стаціонарних магазинах); Анастасія
я вірно зрозумів що "Легка розстрочка" це тільки на ті товари які конкретно визначить продавець (Епіцентр) а "Універсальна Розстрочка" на будь яку покупку в Епіку (з урахуванням обмежень)?
mephala Універсальна розстрочка доступна на будь-які товари при оплаті карткою в магазині чи в інтернет-магазині. Тому, так, ви вірно зрозуміли. Анастасія
mihasik За пакет послуг нараховується за повний місяць, тому якщо закриєте зараз, то не нарахується. Це ж ви про дебетну картку, вірно? Закрити можете в чаті, щоб розібратись чому недоступно в Сенсі треба ваші дані. Анастасія
Sense Bank написав:mihasik За пакет послуг нараховується за повний місяць, тому якщо закриєте зараз, то не нарахується. Це ж ви про дебетну картку, вірно? Закрити можете в чаті, щоб розібратись чому недоступно в Сенсі треба ваші дані. Анастасія
Так, білий пакет. Вчора ще було безкоштовно, сьогодні вже оновилось, вже 50грн малює. Хочу закрити. Може я не додивився в сенсі, там кожну карту окремо закривати дол/евро/грн, чи можна весь пакет одразу?
mihasik Можете просто виконати умови безкоштовності: 10 операцій, наприклад по 5 гривень поповнити рахунок 10 разів. Так, кожну картку окремо треба закривати Анастасія
Сєня у своєму телеграм каналі анонсував на завтра проведення нового quiz'у- назвав його "квест Реальність". На відміну від КвіЗтень - тут не перші 200 відповівші отримають по 100 горіхів, а 300 переможців буде обрано РАНДОМНО. Як на мене це гірше. Так можна було орієнтуватись по часу проходження - а рандом - така собі лотерея
Alien написав:Сєня у своєму телеграм каналі анонсував на завтра проведення нового quiz'у- назвав його "квест Реальність". На відміну від КвіЗтень - тут не перші 200 відповівші отримають по 100 горіхів, а 300 переможців буде обрано РАНДОМНО. Як на мене це гірше. Так можна було орієнтуватись по часу проходження - а рандом - така собі лотерея
Доброго ранку! Дякую за ваш зворотний зв'язок. Дійсно, вирішили цього разу трішки по-іншому шляху піти і тому буде вирішувати саме рандом. Але й переможців буде більше, бо збільшився загальний розмір залучених на вікторину кешиків /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank - оплата через термінал в магазині - МСС 780 - згідно довідника це МСС - "ландшафтные и садоводческие магазины - категория "товары для дома и сада" - хіба вона не повинна відноситесь до вашої категорії кешбеку "все для дому"?