Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Zebra написав:Тим часом бомбер уже +3% зростання цін на КРЖН з початку місяця.
Дивно, що тільки 3%. Як переконливо доводив Віталіан, не може дешевчати нерухомість, коли ковбаса подорожчала на 50% )
Вы жарьте, рыба будет. Курс видели какой? аномальное укрепление. Кто то льет вагоны валюты (где они зимой были?). Значит кто то другой её купит. Напечатали ого-го. Станок печатает быстрее, чем восстанавливается разрушенное и строится новое. Отсюда кассовые разрывы.
Zebra написав:Тим часом бомбер уже +3% зростання цін на КРЖН з початку місяця.
Дивно, що тільки 3%. Як переконливо доводив Віталіан, не може дешевчати нерухомість, коли ковбаса подорожчала на 50% )
Ооо... який знайомий тон. "Та не може воно рости, тому що не може ніколи". Якщо б був Зрадіо - він би вже графіків ВВП Штатів набросав які все чітко б показали - ріст на КРЖН неможливий.
Zebra написав:За 40 косарей в том же 4U можно однуху было взять. Так это Киев, метро пешком 5 мин.
5хв хіба що бігом, і то не факт. Те, що квартири там пропонують настільки дешево, мало б насторожити насправді
Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2. Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.
Житло такого вигляду в регіонах би коштувало дорожче ніж в Києві. Метро завжди забезпечуватиме попит на аренду. Після війни 500-600 баксів на місяць. Це 150 аренд з ремонтом. Найкраща інвестиція як на мене. Все інше в Києві наразі з новобудов має туманні перспективи і більший поріг входу.
Zebra написав:Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2. Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.
Житло такого вигляду в регіонах би коштувало дорожче ніж в Києві. Метро завжди забезпечуватиме попит на аренду. Після війни 500-600 баксів на місяць. Це 150 аренд з ремонтом. Найкраща інвестиція як на мене. Все інше в Києві наразі з новобудов має туманні перспективи і більший поріг входу.
Якого такого вигляду? Ви що, новобудови крім Масанів ніколи не бачили?
Zebra написав:За 40 косарей в том же 4U можно однуху было взять. Так это Киев, метро пешком 5 мин.
5хв хіба що бігом, і то не факт. Те, що квартири там пропонують настільки дешево, мало б насторожити насправді
Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2. Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.
Я думав то біля мене в ЖК маленька прибудинкова, а то виявляється ще цілий стадіон... Те, що ви звете "модним" ще до 2022 стало стандартом для комфорт класу, тільки прибудинкової більше в пару разів. Почитав про будинок. Стелі 2.56 - це правда? Забудовник - ще нічого не здав за свою історію, і пов'язаний з Войцеховським - правда? Ви про УКО і її клони, мабуть, в Чернігові не чули. Вони хоч якісь дозволи на будівництво мають? Не бачу навіть натяку на паркінг. Я вже не кажу про локацію посеред траси, заправки, сто, і промки.
Zebra написав:Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2. Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.
Якого такого вигляду? Ви що, новобудови крім Масанів ніколи не бачили?
Ви просто не розумієте, що 4U будується, а не намальований на картинках. В ньому продається навіть у готовый 1-ій секції живі квартири - приходиш з грошами, їдеш до нотаріуса, отримуєш право власності, а не макулатуру з принтеру формату A4 в ролі фьючерса.
І так, житло такого вигляду в Чернігові буде коштувати від 50к за однуху (тиц), але є ньюанс - будівництва фактично заморожені, хоча готовність будинків - зведені усі поверхи. Хомякоїд купив у Вінниці за 40к фьючерс, не факт що житло буде здане у строк, а гроші вже пішли з рук, тобто відлік рентабельності почався з цього моменту.
Zebra написав:ньому продається навіть у готовый 1-ій секції живі квартири - приходиш з грошами, їдеш до нотаріуса, отримуєш право власності,
даже не переуступка? У застройщика за 8 лет стройки остались непроданные квартиры? Вас это точно не смущает? Всё что смотрел я либо котлован и фьючерс от застройщика, либо переуступка, потому что к моменту сдачи обычно все давно выкуплено инвесторами перекупами.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 19 тра, 2023 00:12, всього редагувалось 1 раз.
Zebra написав:І так, житло такого вигляду в Чернігові буде коштувати від 50к за однуху (тиц), але є ньюанс - будівництва фактично заморожені, хоча готовність будинків - зведені усі поверхи.