Успіх написав:Невже всесь світ не може прибрати/отруїти якогось пуйла, чи навіть ту купку
считают это локальным конфликтом. В такие обычно не вмешиваются. Израиль тоже с арабами конфликтует. Интересно другое, чем нам помогут саудиты. Люди они не бедные. Может кредитов нальют?
Євідновлення? Будуть давати бабки на відновлення Маріуполя/Бахмута і т.п.
Я от щось не можу зрозуміти того "відновлення "? Ну ще як трохи пошкоджено - то так. Але як вщент знищено, як от я бачив такі села на власні очі... - то нах це відновлювати/купи сміття ще розгрібати, як простіше в новому місці/біля головної траси побудувати "з нуля" місто/село!
п.с. Краще дайте потерпілим бабла і вони самі де треба відбудуються, чи виїдуть нах
andrijk777 написав:Не зовсім розумію що таке технологічна сингулярність? Взагалі-то вона настала як мінімум в березні 1997 року коли комп обіграв найкращу людину в шахмати. Якщо треба щоб комп повністю замінив людину то я думаю такого не буде і через 100 років.
Технологічна сингулярність - це коли ШІ зможе робити нові відкриття, або самовдосконалювати власний рівень.
Що таке "нові відкриття"? ШІ вже давно робить нові відкриття, наприклад малює картини. Та й той самий хід в шаховій партії - це хіба не "нове відкриття"? І ШІ вже досить давно "самовдосконалює власний рівень", ті самі штучні нейронні мережі це система яка самовдосконалюється.
Євідновлення? Будуть давати бабки на відновлення Маріуполя/Бахмута і т.п.
Я от щось не можу зрозуміти того "відновлення "? Ну ще як трохи пошкоджено - то так. Але як вщент знищено, як от я бачив такі села на власні очі... - то нах це відновлювати/купи сміття ще розгрібати, як простіше в новому місці/біля головної траси побудувати "з нуля" місто/село!
п.с. Краще дайте потерпілим бабла і вони самі де треба відбудуються, чи виїдуть нах
Там де було поселення, буди якісь причини: вода, дороги, ресурси ... Хіба розширяти існуючі інші села, селища, смт, міста ...
Успіх, Отвечу немного размыто. В Херсонской области мы были на разных участках. В том числе и привет родственникам Prodigy были и в Станиславе, хорошее село проукраинское, запомнилось тем, что местные жители от души пытались нас накормить, даже пиццу несли со словами благодарности, яйца, молоко, очень хорошие воспоминания от Станислава. Сейчас мы ушли далеко на северо-восток, не буду конкретизировать, но как говорится на абсолютном ноле, орки примерно в двух километрах, спим немного дальше оттягиваясь в тыл. Поскольку есть огневой контакт, выполняем боевые задачи, выплатили хотя и с небольшой задержкой боевую сотку за все время с начала года. Что будет дальше, я не имею понятия, пока только артиллерийские дуэли и война дронов.
Востаннє редагувалось freeze в П'ят 19 тра, 2023 23:38, всього редагувалось 1 раз.
Російська агресія спрямована на знищення всього українського, ми захищаємо не лише свої кордони, а й національну ідентичність. Видавнича продукція агресора – теж зброя в цій війні. Російським книжкам не місце в Україні!
✍️Звертаємося до вас з проханням підписати важливу петицію для українського книговидання – «Захистити український культурний простір від "русского міра" – невідкладно підписати Закон 2309-ІХ про заборону ввезення і розповсюдження видавничої продукції держави-агресора». Це дасть значний імпульс для розвитку усієї галузі й назавжди звільнять її від російського впливу. Культура завжди повинна бути на часі в Україні, а її високу опірність важливо підтримати на державному рівні.
🇺🇦 За власну свободу та ідентичність завжди варто боротися