Letusrock
Післяопераційний аналіз не має бути відкритою інформацією.
|
|
![]() Екіпіровані, оснащені по вищому розряду. Увага волонтерів, блогерів. Всі відібрані, мотивовані і т.д. Командири з досвідом, мають виходи на командування вище, контактують по горизонталі, здатні продавити своє рішення, забезпечення, необхідну підтримку ресурсами вищих командирів. В мене не меншу повагу заслуговують Бобуа і Ко, який в протилежній ситуації по усім пунктам, і під обстрілами на безимяному окопі відбивають ординців, які спецурою або толпою намагаються ... пробитися саме в таких місцях, а не через більш боєздатні підрозділи. Стурбований, що сам тягнув зайві пару літрів води, а хлопці ні, зате...
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються? ![]() Ну наче там все. Так що там задумувалось, і чи все досягнуто?
Дуже приємно, що брити з німцями стали допомагати вже не символічно. Насичення системами ппо це зараз одне з найважливіших питань. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 тра, 2023 14:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українумова не йде про сканкопії планів операцій чи стенограми засідань ставки, думаю що hume мав на увазі що будь-який "Вова зі Львова" автоматично стає агентом Кремля і обєктом цензури якщо висловить якісь свої сумніви чи критичні зауваження (як пересічний) з приводу тих чи інших дій керівництва та подій у державі. P.S. Вище писали - росіяне вже не настільки тупі щоб для них було одкровенням щось з написаного тут ![]() С-300 это ракета, имеющая кроме недостатков два значимых преимущества. Первое - она массовая. Второе - ее относительная дешевизна. Из этих преимуществ следуют две возможности для Украины. 1. Передача Украине запасов ракет с-300 из зарубежных стран, которые раньше их импортировали из СССР или росии. 2. Реставрация ракет, списанных либо подлежащих списанию, для последующих запусков по наземным целям на росии и на захваченных ею территории Украины как равноценный и отрезвляющий ответ за обстрелы агрессором харьковской, сумской, запорожской и днепропетровской областей такими же ракетами. Но изучать и обсуждать подобные вопросы нужно экспертам, а не раз их случайно увидевших по видео в ютубе или российском телеграмме. Я услышал о Грайвороне из источников, на 100% занимающихся дезинформацией. Поэтому доверять им не могу. Мне более актуальным и интересным кажется вопрос о том, что же произошло в белгородской области. А именно - кто сформировал дрг, появившиеся или имитирующие свое появление в этой и других областях росии? Какая цель всего этого, кроме вероятно возможного отвлекающего удара и оттягивания резервов агрессора из Украины? ![]() Подзвонив друг з Харкова, мого віку, двоє дітей. Каже, що пішов добровольцем на фронт. Пряма мова: "Я не витримав, пішов сам. Мені вже дах зносило, так кортило "віддячити" москалям за все". Раніше він волонтерив, щось возив на передову. В армії не був, зараз на місяць відправили на навчання. Питаю, чи багато добровольців бачив? Каже, що багато, від 27 до 50+, багато 30+. "Міг би розповісти багато цікавого, але не можна, тому скажу коротко: русні **зда". ![]() тут питання треба розділити щоб викласти соображенія в доступній формі для всіх любих читачиків. Ким задумувалось? Якшо командування то думаю напрямок найбільш вірогідного удару всі знають ,в кого хоть чуть логічне мислення працює. не так багато місць куди мож всунути нові корпуса. Писати не буду, бо не можна ,но думаю до кінця тижня воно вже буде очевидним. Чи вдасться досягнути? Вони нас ждуть й заплановий темп наступу врятлі вдасться втримати. Якщо план тільки вихід на кордон лютого 2022 то ще возможно. В оптимістичних варіантах до жовтня. Далі питання- чи згодяться вони на перемиря на таких умовах? Думаю ні. тепер шкурний інтерес. Я тіпа воєнний офіцер, віськова кафедра 20 р тому (само собою розуміється щоб на срочку не йти) . Ладно , призвали . Хрін з ним .45т мене вдома ще замінять. Стало 25 -це я вже собі в убиток . Чим далі мотивірують? Правильно , кримінальною відповідальністю і перспективою 100т. Тепер питання , ніхто 100т не гарантує мож провернуть фокус як з 30, умови ті самі. Друге, втратить цей організм наступальні можливості і ми знову за 25 до відновлення боєздатності й сприятливих умов на фронті? І скільки часу ? Прально , стіки скіки буде треба! ми ж мотивовані герої котрі не вмирають) ![]() В Кремле выступили против заморозки конфликта на Украине. «Россия рассматривает возможность только завершения специальной военной операции: обеспечения своих интересов, достижения стоящих перед Россией целей или посредством специальной военной операции, или иными доступными средствами» — сказал Песков.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|