Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42004201420242034204 ... 14415>
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 12:02

Letusrock
Післяопераційний аналіз не має бути відкритою інформацією.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 13:02

freeze написав:Третья штурмовая бригада сейчас северный фланг Бахмута, уровень оплаты такой же. Люди добровольно попросились

Екіпіровані, оснащені по вищому розряду. Увага волонтерів, блогерів. Всі відібрані, мотивовані і т.д. Командири з досвідом, мають виходи на командування вище, контактують по горизонталі, здатні продавити своє рішення, забезпечення, необхідну підтримку ресурсами вищих командирів.

В мене не меншу повагу заслуговують Бобуа і Ко, який в протилежній ситуації по усім пунктам, і під обстрілами на безимяному окопі відбивають ординців, які спецурою або толпою намагаються ... пробитися саме в
таких місцях, а не через більш боєздатні підрозділи. Стурбований, що сам тягнув зайві пару літрів води, а хлопці ні, зате...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 13:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 11686.html
Уряд Німеччини оновив перелік військової допомоги Україні після анонсу масштабного пакета на 2,7 млрд євро. В цілому перелік цього озброєння вже був відомий й мова йде про те, що буде закуплено та передано до ЗСУ:

110 танків Leopard 1 (разом із Данією)
20 БМП Marder
4 ЗРК IRIS-T SLM
12 ЗРК IRIS-T SLS
5 радарів TRML-4D
15 самохідних зенітних установок Gepard
84 розвідувальних БПЛА, з яких 71 Vector
40 наземних оглядових РЛС
спеціальна інженерна та автомобільна техніка, стрілецьке озброєння, боєприпаси тощо

Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:03

Banderlog написав:
  Hotab написав:2 Шаман: що ми можемо вгадати, те давно ворогом прораховано. А те, що ми (хтось з нас) знає напевно, якісь інсайди, , цього тут не скажуть., сподіваюсь. До завершення.
і не сподівайтесь .ловіть інсайд-все буде так як пораховано) ну мож чуть пізніше. На день чи два. Думаю тижня 3 буде весело... тільки шо далі? Війна на виснаження?

Ну наче там все.
Так що там задумувалось, і чи все досягнуто?

Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?

Дуже приємно, що брити з німцями стали допомагати вже не символічно. Насичення системами ппо це зараз одне з найважливіших питань.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 тра, 2023 14:05, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:13

Denik написав:Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?

с ракетами под бук вопрос закрыли адаптировав западные ракеты
а вот с ракетами под с300 вопрос тупиковый...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 15:36

Denik написав:Letusrock
Післяопераційний аналіз не має бути відкритою інформацією.

мова не йде про сканкопії планів операцій чи стенограми засідань ставки, думаю що hume мав на увазі що будь-який "Вова зі Львова" автоматично стає агентом Кремля і обєктом цензури якщо висловить якісь свої сумніви чи критичні зауваження (як пересічний) з приводу тих чи інших дій керівництва та подій у державі.
P.S. Вище писали - росіяне вже не настільки тупі щоб для них було одкровенням щось з написаного тут
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 15:55

Прохожий написав:
  Denik написав:Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?

с ракетами под бук вопрос закрыли адаптировав западные ракеты
а вот с ракетами под с300 вопрос тупиковый...

С-300 это ракета, имеющая кроме недостатков два значимых преимущества. Первое - она массовая. Второе - ее относительная дешевизна. Из этих преимуществ следуют две возможности для Украины.

1. Передача Украине запасов ракет с-300 из зарубежных стран, которые раньше их импортировали из СССР или росии.

2. Реставрация ракет, списанных либо подлежащих списанию, для последующих запусков по наземным целям на росии и на захваченных ею территории Украины как равноценный и отрезвляющий ответ за обстрелы агрессором харьковской, сумской, запорожской и днепропетровской областей такими же ракетами.

Но изучать и обсуждать подобные вопросы нужно экспертам, а не раз их случайно увидевших по видео в ютубе или российском телеграмме.

Я услышал о Грайвороне из источников, на 100% занимающихся дезинформацией. Поэтому доверять им не могу.

Мне более актуальным и интересным кажется вопрос о том, что же произошло в белгородской области. А именно - кто сформировал дрг, появившиеся или имитирующие свое появление в этой и других областях росии? Какая цель всего этого, кроме вероятно возможного отвлекающего удара и оттягивания резервов агрессора из Украины?
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 16:57

freeze написав:Третья штурмовая бригада сейчас северный фланг Бахмута, уровень оплаты такой же. Люди добровольно попросились

Подзвонив друг з Харкова, мого віку, двоє дітей. Каже, що пішов добровольцем на фронт. Пряма мова: "Я не витримав, пішов сам. Мені вже дах зносило, так кортило "віддячити" москалям за все". Раніше він волонтерив, щось возив на передову. В армії не був, зараз на місяць відправили на навчання.
Питаю, чи багато добровольців бачив? Каже, що багато, від 27 до 50+, багато 30+. "Міг би розповісти багато цікавого, але не можна, тому скажу коротко: русні **зда".
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 17:37

Hotab написав:Ну наче там все.
Так що там задумувалось, і чи все досягнуто?

тут питання треба розділити щоб викласти соображенія в доступній формі для всіх любих читачиків.
Ким задумувалось?
Якшо командування
то думаю напрямок найбільш вірогідного удару всі знають ,в кого хоть чуть логічне мислення працює. не так багато місць куди мож всунути нові корпуса. Писати не буду, бо не можна ,но думаю до кінця тижня воно вже буде очевидним.
Чи вдасться досягнути?
Вони нас ждуть
й заплановий темп наступу врятлі вдасться втримати. Якщо план тільки вихід на кордон лютого 2022 то ще возможно. В оптимістичних варіантах до жовтня.
Далі питання- чи згодяться вони на перемиря на таких умовах?
Думаю ні.
тепер шкурний інтерес.
Я тіпа воєнний офіцер, віськова кафедра 20 р тому (само собою розуміється щоб на срочку не йти) .
Ладно , призвали . Хрін з ним .45т мене вдома ще замінять.
Стало 25 -це я вже собі в убиток . Чим далі мотивірують? Правильно , кримінальною відповідальністю і перспективою 100т.
Тепер питання , ніхто 100т не гарантує мож провернуть фокус як з 30, умови ті самі.
Друге, втратить цей організм наступальні можливості і ми знову за 25 до відновлення боєздатності й сприятливих умов на фронті? І скільки часу ?
Прально , стіки скіки буде треба!
ми ж мотивовані герої котрі не вмирають)
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 17:58

Banderlog написав:Чи вдасться досягнути?
Вони нас ждуть
й заплановий темп наступу врятлі вдасться втримати. Якщо план тільки вихід на кордон лютого 2022 то ще возможно. В оптимістичних варіантах до жовтня.
Далі питання- чи згодяться вони на перемиря на таких умовах?
Думаю ні.

В Кремле выступили против заморозки конфликта на Украине.

«Россия рассматривает возможность только завершения специальной военной операции: обеспечения своих интересов, достижения стоящих перед Россией целей или посредством специальной военной операции, или иными доступными средствами» — сказал Песков.
https://t.me/Ateobreaking/88771
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 42004201420242034204 ... 14415>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти