Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41934194419541964197 ... 14447>
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:49

Letusrock написав:в кого які думки по Белгороду? сподіваюсь це не спроба самогубства одної з наших ДРГ... який сенс туда зайти і просто героїчно померти

Гадаю, що це відволікання уваги.
Тільки на відміну від озвученої рашистами цілі не від ситуації з Бахмутом, а для прийдешнього контрнаступу.
Тобто під нього й планувалася ця операція.
Навіть з можливістю основного наступу там (коли ворог відіб'є цей попередній напад й заспокоїться). Як неймовірного для ворога.

Гадання на гущі))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:який сенс туда зайти і просто героїчно померти
А почему сразу умереть? Если будет явный перевес силы, то они просто введут с области.

Была предложена идея, её рассмотрели и сделали анализ. Собрали личный состав из желающих, выделили обеспечение и поддержку. Первоначально есть успех, пусть и небольшой. Остаётся пока наблюдать за ситуацией.

Hotab написав:Ніякого рослегіону не існує. Це тролінг кацапів типу «это силы самообороны БНР».
Здесь я не спорю, мне нравится результат :D
Востаннє редагувалось Howl в Вів 23 тра, 2023 09:53, всього редагувалось 1 раз.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:51

Letusrock написав:
  Investor_K написав:Що там Бєлгород?

в кого які думки по Белгороду? сподіваюсь це не спроба самогубства одної з наших ДРГ... який сенс туда зайти і просто героїчно померти

Возможно, чтоб отвлечь от чего то другого.
Ну и украсть БТР фсб :mrgreen:

Интересен прилёт по зданию то ли МВД то ли ФСБ, на сколько сильный, или просто сброс чего то с беспилотника. В теории в такое время там должны были быть все на месте, от руководства до личного состава
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 10:54

Shaman написав:
  andrijk777 написав:Ми з Shaman вже сперечались на рахунок цього і знаєте що він сказав? Що дефіцит зовнішньої торгівлі це позитив!!! А ви тут про якесь банкротство говорите. :D
А якщо серйозно то дефіцит зовнішньої торгівлі це мінус, але точно не банкротство. Це поки що критично тільки для США. І то тільки тому що у них нереально великий борг + долар світова валюта.

наведіть, де я казав таке про дефіцит.
чи відразу визнайте, що переплутав, малося на увазі інше.

але не зробите на першого, ні другого - бо демагог, якщо не сказати гірше.

а про США - все навпаки. їх торговий дефіцит - це механізм насичувати грошима світову економіку. великий борг - великий дефіцит - саме так цей механізм й працює

viewtopic.php?p=5574187#p5574187
  Shaman написав:основні проблеми:

- таке позитивне сальдо торгівлі. ІМХО, це негативний фактор (але не всі погодяться з цим). чому негативний? бо під всю цю валюту центробанк емітує власну валюту, в цьому випадку це юані.

Якщо позитивне сальдо це проблема то негативне сальдо це позитив - по-моєму логічний висновок з цього. Чи для вас чи я комусь винен гроші чи хтось мені - пофіг, все негатив. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 11:09

Hotab написав:Shaman ,
є декілька забронзовівших форумчан, які не можуть допустити, що прийшов хтось новий й висловлює свої думки, не зважаючи на патріархів. й їх це обурює - лише тому, що вони альфи. про особисті образи вже не кажу, це взагалі треба прибрати, бо їх щось багато останнім часом.

Щоб приходити на депозитну (100к) гілку і когось повчати, .... «Думайте!» ....

я зайшов почитати про белгородську область може які хто нові посилання на цікаві аналітичні статті інтерв'ю новини закинув ... А тут далі переходять на особистості :) . Смішно людям реально нема чим зайнятися писати НЕВІДОМИМ їм людям такі довгі пости Обговорювати інших людей ... На це тупо немає часу є купа чудових хоббі , роботи близьких ніж ота фігня що хтось не правий в інтернеті. Я теж цим грішив ну скоріше проводив просвітницьку антиковідну роботу . Бачите мавпяча оспа не злетіла .... . Зараз всі перехворіли сезонно ГРЗ ( можливо там і був ковід) і нічого . Хтось самостверджується на форумі ? це сміх навіщо ? перед невідомими людьми ? Щодо себе чому я зайшов - думав новини дізнаюсь , аналітику і т.д. і т.п. але люди про свої вподобання говорять і виясняють хто правий . Міжусобиці це головне для Українців де б вони не були навіть в еміграції сваряться за свої політичні погляди :mrgreen: Може тут всі по вихідних збираються на шашлики і знають один одного особисто ? і тому їх так переймає доля один одного з бажанням характеризувати повчати.
В мене цей пост просто щоб розслабитися відволіктися від роботи на невеличкій перерві замість перекуру і кави, яку я не люблю ( крім запаху), але то вже лишнє писати бо яка кому різниця що любить якийсь умовний анонім в інтернеті , я навіть на 90% впевнений що якби люди бачили реальні фото один одного вони б навіть не говорили , у відеочаті ця вся публіка б не терпіла один одного :mrgreen:

:!: P.S. UPDATE приймаю айфони в подарунок адресу запитуйте в приваті, як мінімум 12 про не нижче :!:
P.P.S. значно естетичніше переглядати підчас перерви наприклад https://youtu.be/KpPz3M2Ch6k ніж форум з переходом на особистості
yama

Подякував: 9193 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 11:27

Yuma
Ви трохи помилились. Мета уваги і довгих повідомлень не в обговоренні інших людей, а у намаганні приведення формату спілкування на форумі до нормального рівня, цікавості.
Люди різні, потрібен консенсус.

Сповіщати форумчан на форумі, який призначений саме для спілкування, про те, що краще займатись чимось іншим, це якось, скажімо так -- нелогічно))
У віртуального спілкування є свої переваги. Він є додатком для реального.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 11:37

flyman написав:А що обговорювати з РОА і Бєлгородом. Ну так, легкий тролінг ЗСРФ.
Всі ж чудово розуміють, що ні партнери не дозволять, ні ЗСУ не зможе.

Воно так.
Але на те і форум, що може комусь в голову прийде те, що ніхто і не помітив.

В принципі, для того й заходять. Спілкуються.
Раптом щось в когось цікаве, таємне, незнайоме, сенсаційна тощо взнати.

Люди різні, людей багато. Думок, ідей купа.

Чесно: я навіть за Кудрявим сумую. Щось в його кросвордах все ж таки було, є. Якась глибина...
Може ми не доросли...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 12:37

Letusrock написав:
  Investor_K написав:Що там Бєлгород?

нікому не цікаво, тут свої розборки "отци проти Успіха"

в кого які думки по Белгороду? сподіваюсь це не спроба самогубства одної з наших ДРГ... який сенс туда зайти і просто героїчно померти

з якою метою питаєте? 8)

бо насправді, у цього наступу є якісь підстави, але той самий випадок - нехай расеяни думають що й до чого. в мене є припущення, але тримаю при собі.
Так, оприлюднювати не можна:
...
свої думки про те, яка зброя де може стояти і що прикривати;
...
Г. Маляр

як на мене це відноситься й до проведення тих чи інших операцій. бо розумна людини з досвідом може й вгадати. навіщо допомагати кацапам? там "розумний" - значить ворог, тому нехай метушаться. ніхто не очікував такого ходу? ;)
Shaman

Подякував: 768 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 12:45

Україна має право вирішувати, як вона хоче проводити свої військові операції. Агресором у цій війні є росія.

Про це заявив представник Держдепартаменту США Метью Міллер, повідомляє «Слово і діло».

«Ми не дозволяємо і не заохочуємо атаки за межами України», - наголосив він.

При цьому, Міллер додав, що важливо нагадати, що цю війну розпочала саме росія.

«Україна сама вирішує, як вести бойові дії, але агресором у цій війні була росія», - сказав представник Державного департаменту США.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 12:46

2 Шаман: що ми можемо вгадати, те давно ворогом прораховано. А те, що ми (хтось з нас) знає напевно, якісь інсайди, , цього тут не скажуть., сподіваюсь. До завершення.
Hotab

Подякував: 400 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 41934194419541964197 ... 14447>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти