Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42014202420342044205 ... 14458>
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:23

Banderlog написав:?
Якшо командування
то думаю напрямок найбільш вірогідного удару всі знають ,в кого хоть чуть логічне мислення працює. не так багато місць куди мож всунути нові корпуса. Писати не буду, бо не можна ,но думаю до кінця тижня воно вже буде очевидним.

Логіка каже, що удар може бути по будь-якому з можливих для нього напрямків, а не по найбільш вірогідному.
Навіть якщо місць, куди можна всунути нові бригади, хоч два, то по будь-якому з двох. Нехай хоч один з них найбільш вірогідний.

Тобто ну ніяк наявність хоч трохи логічного мислення не підказує куди буде нанесено контрудар.

Чекають вони нас на всіх можливих напрямках. Але тримають резерви ("на колесах"), щоб перекидати їх на напрямок удару, коли наші почнуть зосередження.

Тут більше питання на що розраховують рашисти? Тобто чи мають вони вдосталь своїх резервів для стримання наших нових бригад?

Вся війна звелася за великим рахунком до того -- в кого вистачить ресурсів (резервів).
Навіть якщо орки дурні-тупі-голі-босі, а в нас краще техніка-підготовка-мотивація, то чи є в них умовно 5 бійців-танків проти наших 1.

Бо маневрувати резервами вони вже хоч трохи навчились, да й розвідку хоч трохи підтягли.

Орки свій зимовий наступ зробили у формі не одного удару (напрямку), а по п'ятьом.
Чому так? Бо інакше й не могли.
І про результат, гадаю, здогадувались.

Імхо. В нас повинні бути козирі в рукаві. В текі Буданова...
Орки теж щось мають. Інакше вони супертупі.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:30

ЛАД написав:...
цей брєд що садять лише за діяльність проти Раші/СРСР ви вже писали, дивно що ніхто не відповів. у нас зараз війна, а до війни ви дійсно не бачите різниці між нами та Рашою. людям дають 10-15 років за те, що вони мусульмане - й що такого??? діяльність проти країни - це тероризм, а не думки, що що країною правлять не ті люди. до війни у нас поливали брудом країну, й за слова щось нікого не посадили.

Факты в студию - кого посадили "за те, що вони мусульмане"? В рашке миллионы мусульман. Что они все сидят? Да ещё по 10-15 лет?
Ну нельзя же так дёшево врать.
тоді лише для вас Лад - всі люди, які сиділи в концтаборах Німеччини в 33-45 роках - сиділи за діяльність проти фашистської Німеччини - й за вашої логікою це правильно. я вже мовчу за ГУЛАГ.

Я не обсуждал и не затрагивал вопрос - правильно-неправильно.Говорил только о реальностях нашего мира. С точки зрения государства борьба с противниками правильна и необходима.
Борьба с нацизмом в сегодняшней Германии - правильно? Или не надо обращать внимание. пусть себе?
Борьба с рашизмом в сегодняшней Украине - правильно? Полагаю, да. И уверен, что Вы с этим спорить не будете.
...

є деякі речі, де не можна казати - це як подивитись

У Росії кримськотатарського активіста Ернеса Сейтосманова засудили до 18 років колонії суворого режиму

й це не поодинокий випадок - можете самі знайти в гугл. таких випадків десятки. формально садять за участь у Хізб ут-Тахрір. з точки зори Раші - все як ви кажете - захист інтересів Раші. але людина нічого не скоїла, не збиралась, зброї в неї не було. й коли країна за таке садить на такі строки - адекватна людина має визнати - країна авторитарна, права людей порушують. враховуючи кількість таких випадків - це проти кримських татар - саме вони винні, інші мусульмани їх не хвилюють.

Сенцова визнали терористом на 20 років - й якесь українське мудило ще щось вякало про терориста.

й доки Крим буде расейським будь-який кримський татарин під цим ризиком. а люди сидять реальні строки в реальних тюрмах. а деякі вже померли.

ви визнаєте, що це кричащі порушення прав людини чи ні? чи знову почнете - не все так однозначно.

немає права у держави на такі речі - а якщо таке робить, то відношення має бути, як до фашистської Німеччини - зі всіма наслідками.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:38

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Ми з Shaman вже сперечались на рахунок цього і знаєте що він сказав? Що дефіцит зовнішньої торгівлі це позитив!!! А ви тут про якесь банкротство говорите. :D
А якщо серйозно то дефіцит зовнішньої торгівлі це мінус, але точно не банкротство. Це поки що критично тільки для США. І то тільки тому що у них нереально великий борг + долар світова валюта.

наведіть, де я казав таке про дефіцит.
чи відразу визнайте, що переплутав, малося на увазі інше.

але не зробите на першого, ні другого - бо демагог, якщо не сказати гірше.

а про США - все навпаки. їх торговий дефіцит - це механізм насичувати грошима світову економіку. великий борг - великий дефіцит - саме так цей механізм й працює

viewtopic.php?p=5574187#p5574187
  Shaman написав:основні проблеми:

- таке позитивне сальдо торгівлі. ІМХО, це негативний фактор (але не всі погодяться з цим). чому негативний? бо під всю цю валюту центробанк емітує власну валюту, в цьому випадку це юані.

Якщо позитивне сальдо це проблема то негативне сальдо це позитив - по-моєму логічний висновок з цього. Чи для вас чи я комусь винен гроші чи хтось мені - пофіг, все негатив. :D :D

таки варіант заплутався, але визнавати не хоче.

ваш висновок хибний - вчить логіку. якщо дуже жарко - це погано, це не означає що дуже холодно - це добре.

й не приписуйте іншим свої думки - тоді кажіть, мені здалося, що малося на увазі.

ще раз -
велике негативне сальдо - погано, найгірший варіант
велике позитивне сальдо - теж негативно, але причини зовсім інші. єдине, що це компенсує - це величезні інвестиції, що зараз Китай й намагається робити - хоча тут треті ризики.
оптимально профіцит - але не надто великий.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:56

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
а от моє бачення - це ви використовуєте демагогію та брехню ;) детально зараз вичитувати часу немає, може потім відповім.
........

Если с такой аргументацией, как в прошлый раз, то лучше не тратьте время.

вимушений - бо ви починаєте вживати "не все однозначно" коли однозначно, хоч про СРСР, хоч про поточну війну.

почитайте "Трудно быть богом" - там багато цікавих питань автори підняли з наших дискусій.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:58

Прохожий написав:
  Denik написав:Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?

с ракетами под бук вопрос закрыли адаптировав западные ракеты
а вот с ракетами под с300 вопрос тупиковый...

Якщо війна на роки, то щоб країна не перетворилось на руїну - потрібно дуже суттєво і швидко насичувати ППО. Сучасні дари "Заходу" - Насамси, Іріси і Петріоти, то звичайно круто, але здобути їх у достатній кількості не реально.
Тому потрібно просити, а якщо не дають - закуповувати різні старі НАТОвські системи, до яких є ракети на складах - Hawk і тому подібне, а також різноманітні ствольні системи.
От наприклад Швейцарія має ЗРК Rapier та майже 2 тисячі ракет до них, але просто утилізовує їх, замість віддати Україні.
Можливо, якби у Швейцарію відправили компетентного дипломата, а не ще одну "сексологиню" з хорошим знанням швейцарсокої мови - все було б інакше.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 24 тра, 2023 18:59, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 19:08

А зрозуміти це можуть лише ті, в кого є мізки ;)

Banderlog написав:Я тіпа воєнний офіцер, віськова кафедра 20 р тому (само собою розуміється щоб на срочку не йти) .
Ладно , призвали . Хрін з ним .45т мене вдома ще замінять.
Стало 25 -це я вже собі в убиток . Чим далі мотивірують? Правильно , кримінальною відповідальністю і перспективою 100т.
Тепер питання , ніхто 100т не гарантує мож провернуть фокус як з 30, умови ті самі.
Друге, втратить цей організм наступальні можливості і ми знову за 25 до відновлення боєздатності й сприятливих умов на фронті? І скільки часу ?
Прально , стіки скіки буде треба!
ми ж мотивовані герої котрі не вмирають)

Як правильно все написано👍 а останнє речення - то тут всім крикунам "ви що - за гроші пішли воювати???!" - втирати в шкіру голови!!!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 19:17

Shaman написав:
  ЛАД написав:...
цей брєд що садять лише за діяльність проти Раші/СРСР ви вже писали, дивно що ніхто не відповів. у нас зараз війна, а до війни ви дійсно не бачите різниці між нами та Рашою. людям дають 10-15 років за те, що вони мусульмане - й що такого??? діяльність проти країни - це тероризм, а не думки, що що країною правлять не ті люди. до війни у нас поливали брудом країну, й за слова щось нікого не посадили.

Факты в студию - кого посадили "за те, що вони мусульмане"? В рашке миллионы мусульман. Что они все сидят? Да ещё по 10-15 лет?
Ну нельзя же так дёшево врать.
тоді лише для вас Лад - всі люди, які сиділи в концтаборах Німеччини в 33-45 роках - сиділи за діяльність проти фашистської Німеччини - й за вашої логікою це правильно. я вже мовчу за ГУЛАГ.

Я не обсуждал и не затрагивал вопрос - правильно-неправильно.Говорил только о реальностях нашего мира. С точки зрения государства борьба с противниками правильна и необходима.
Борьба с нацизмом в сегодняшней Германии - правильно? Или не надо обращать внимание. пусть себе?
Борьба с рашизмом в сегодняшней Украине - правильно? Полагаю, да. И уверен, что Вы с этим спорить не будете.
...

є деякі речі, де не можна казати - це як подивитись

У Росії кримськотатарського активіста Ернеса Сейтосманова засудили до 18 років колонії суворого режиму

й це не поодинокий випадок - можете самі знайти в гугл. таких випадків десятки. формально садять за участь у Хізб ут-Тахрір. з точки зори Раші - все як ви кажете - захист інтересів Раші. але людина нічого не скоїла, не збиралась, зброї в неї не було. й коли країна за таке садить на такі строки - адекватна людина має визнати - країна авторитарна, права людей порушують.

Я где-то спорил с утверждениями, что РФ "країна авторитарна, права людей порушують"? :shock:
Приведите, пожалуйста, хоть какую-нибудь цитату.

враховуючи кількість таких випадків - це проти кримських татар - саме вони винні, інші мусульмани їх не хвилюють.

у жовтні 2008 року Національний антитерористичний комітет повідомив, що за рік було притягнуто до відповідальності 31 члена угрупування в Татарстані, Башкортостані, Курганській та Челябінській областях.

22 листопада 2019 року ФСБ РФ у взаємодії з підрозділами поліції та нацгвардії затримала сімох учасників та двох ватажків організації на території Москви, Татарстану і Тюменської області.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%96%D0%B7%D0%B1_%D1%83%D1%82-%D0%A2%D0%B0%D1%85%D1%80%D1%96%D1%80
Это крымские татары???

З 14 лютого 2003 року Верховний суд РФ визнав організацію терористичною та заборонив її діяльність на території РФ

Там же.
Не буду обсуждать правильно-неправильно, но партия в стране запрещена. В Казахстане тоже. Лень проверять инфу по странам, где она ещё запрещена, приведенную здесь - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%B7%D0%B1_%D1%83%D1%82-%D0%A2%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%80_%D0%B0%D0%BB%D1%8C-%D0%98%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8, а нарываться на обвинения в "росс. нарративах" по такому мелкому поводу не хочу. Хотите, проверьте сами.
Всё. На этом разговор окончен. Если партия запрещена, то суды над её членами законны и "держава має права на такі речі". Другой вопрос, по какой статье. Но это уже юридические тонкости.
И ещё раз - да, режим авторитарный.

Я Вас просил не отвечать ложными аргументами.
ви починаєте вживати "не все однозначно" коли однозначно, хоч про СРСР, хоч про поточну війну.

Ваши "однозначные" аргументы на поверку оказываются липой.

почитайте "Трудно быть богом"

Спасибо за совет. Но... читал. Подозреваю, ещё до Вашего рождения.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 19:36

Schmit написав:
  Прохожий написав:
  Denik написав:Хто там казав, що в нас ракети Буків закінчуються?

с ракетами под бук вопрос закрыли адаптировав западные ракеты
а вот с ракетами под с300 вопрос тупиковый...

Якщо війна на роки, то щоб країна не перетворилось на руїну - потрібно дуже суттєво і швидко насичувати ППО. Сучасні дари "Заходу" - Насамси, Іріси і Петріоти, то звичайно круто, але здобути їх у достатній кількості не реально.
Тому потрібно просити, а якщо не дають - закуповувати різні старі НАТОвські системи, до яких є ракети на складах - Hawk і тому подібне, а також різноманітні ствольні системи.
От наприклад Швейцарія має ЗРК Rapier та майже 2 тисячі ракет до них, але просто утилізовує їх, замість віддати Україні.
Можливо, якби у Швейцарію відправили компетентного дипломата, а не ще одну "сексологиню" з хорошим знанням швейцарсокої мови - все було б інакше.

Я не помню в кот. раз задаю вопрос - Вам не надело шукати зраду?
Венедиктова - "сексологиня"?
Вивчіть "швейцарську мову" та поїдьте домовтеся. :)
Правда, спочатку треба зробити для себе таке складне відкриття, що "швейцарської мови" взагалі не існує. :)
Та до того ж Швейцарія на основі нейтралітету не давала дозвіл іншим країнам навіть на постачання в Україну зброї де є швейцарські комплектуючі.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 19:42

ЛАД написав:Всё. На этом разговор окончен. Если партия запрещена, то суды над её членами законны и "держава має права на такі речі". Другой вопрос, по какой статье. Но это уже юридические тонкости.
И ещё раз - да, режим авторитарный.

Я Вас просил не отвечать ложными аргументами.
ви починаєте вживати "не все однозначно" коли однозначно, хоч про СРСР, хоч про поточну війну.

Ваши "однозначные" аргументы на поверку оказываются липой.

почитайте "Трудно быть богом"

Спасибо за совет. Но... читал. Подозреваю, ещё до Вашего рождения.

а зараз в Раші українці заборонені - українець - то екстремист. а якщо в зоні бойових дій - то можна вбити. трохи утрую, але за суттю так.

тому тут таке відношення до Раші, й іншого не буде, доки ця ідеологія наявна в Раші. все просто.

можливо - але висновків з книги на жаль не зробили.

вас колись назвали парторгом - так все більше здається - за світоглядом й вмінням жонглювати словами, що хтось або знав, або вгадав. по партійній лінії працювали в СРСР? ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 19:50

На підставі оцього виникла думка, а чому ж так (після *Київ за 3 дні*).
"За його словами, у Росії є один воєначальник, якого він постійно читає — це генерал Герасимов.

«Мені цікава його думка як військового. Його не можна недооцінювати. Він сильний, підступний і непередбачуваний. Одним словом, це сильний ворог, якого ми військові повинні поважати», — сказав Залужний.
https://varta1.com.ua/news/valeriy-zalu ... 64962.html
- партнери вже почали нам постачання зброї;
- є козир в рукаві: зрадники і розмінований Чонгар.

І як їм реалізувати козир та виконати задачу (коридор до Криму)?
Зосередити сили на південному напрямку -- так розвідка все покаже.
Навіть захопити південні території, так з усієї країни туди рушать наші сили, а закріпитися не встигнуть.
Да й Маріуполь з ходу не взяти.

Задачу вирішили...
Запевнивши своїх, нас і партнерів планом і реалізацією "Київ за три дні". Поперли за планом по всім напрямкам. З втратами не рахуючись.

Чимось іншим пояснити думку ГК, я не бачу.
Адже до вторгнення отими угрупованнями (200 тисячами), які давно тусувались біля кордонів, Україна була готова давно. І до козира (розмінування) герасимов наврядчи має відношення. То справа фсб-ників.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 42014202420342044205 ... 14458>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор