Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Це вона і є. Ви подивіться - по-перше на назву файлу 2023-05-18-Pravyla-Cash-Back.pdf , а подруге почитайте в самих правилах п.3.2 і вам стане зрозуміло до чого тут 18.05.2023. До речі саме положення не від 13 (як ви написали), а від 12 травня (якщо судити по даті його затвердження правлінням)
А как тут кешбэк работает? Вот у меня есть карта Юнекс Смарт. Просто пополнил, расплатился - тебе начислили, да? Или какие-то нюансы? Где-то что-то подключать надо?
Искатель перший раз підключити (активувати) на їх сайті (вести фінансовий телефон та останны 4 номери картки). Активація одноразова і діє на усі картки по яким надається кешбек (якщо їх декілька).
Alien написав:Искатель перший раз підключити (активувати) на їх сайті - через ОТР на фінансовий телефон. Активація одноразова і діє на усі картки по яким надається кешбек (якщо їх декілька).
А як тут йде нарахування? Десь видно? Виводити самому від 100 грн чи 1-го числа виплачують?
6.3. Організатор Програми виплачує на Рахунок, до якого випущено Платіжну картку /Платіжні картки Винагороду Учаснику Програми один раз за календарний місяць не пізніше першого робочого дня місяця, наступного за звітним з урахуванням положень пунктів 6.9, 6.10... 6.9. Мінімальна сума накопиченої Винагороди, що підлягає виплаті - складає 10,00 грн (десять гривень, 00 копійок). Якщо сума, що підлягає виплаті менша за мінімальну, в такому разі накопичена Винагорода переноситься на наступний календарний місяць. Кількість таких випадків необмежена до накопичення мінімальної суми Винагороди, що підлягає виплаті 6.10. Сума Винагороди, яка підлягає виплаті може бути збільшена, або зменшена в залежності від фінального корекційного розрахунку Банку, який здійснюється ним з міжнародною платіжною системою, в рамках якої було випущено Платіжну картку.
Востаннє редагувалось Alien в Чет 25 тра, 2023 10:18, всього редагувалось 1 раз.
Alien написав:Искатель перший раз підключити (активувати) на їх сайті - через ОТР на фінансовий телефон. Активація одноразова і діє на усі картки по яким надається кешбек (якщо їх декілька).
Самий дебільний банк з яким колись стикався. Витратив на них купу часу і все без результату. Онлайн реєстрація весь час відправляє мене спробувати через місяць. Добрався до одного з відділень, які ну дуже не зручно для мене розташовані. Сказав, що мені потрібен продукт, який дозволить відкрити онлайн банкінг, щоб дистанційно заводити гроші і відкривати депозити. І мене фактично відмовили ставати їх клієнтом. Бо дистанційно не зможу відкрити депозит, "воно не спрацьовує,інші клієнти жаліються" і всеодно прийдеться відкривати деп. у відділенні. Запитав, чи можу отримати якусь картку, щоб стати клієнтом і все ж таки зареєструватись в додатку з метою відкр. депо, бо на сайті зазначено:"відкривай онлайн". Мені знову повторили, що перший деп. точно тільки у відділенні і онлайн не вийде. З тим і пішов. Зателефонував в КЦ, там не розуміють чому так інформувало відділення, все повинно працювати Запропонували знов спробувати реєстрацію на сайті і в разі невдачі - звернутись в КЦ. Відповів, що вже двічі звертався і мені сказали, що банк не зобов'язаний надавати інф. чому реєстрація невдала. Якась суцільна дурня. UPD. Через деякий час, мабуть після доведення інф. з КЦ, зателефонували з відділення і повідомили, що онлайн-депозити вже відкриваються. Але я був вже далеко і чомусь втратив бажання ставати їх клієнтом, принаймні через відділення.