Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
а чому всі мовчать про доступний всім спосіб - троє дітей до 18 років або дитина сирота? бо може тому, що насправді це відповідальність, на яку більшість просто не готова.
а чому всі мовчать про доступний всім спосіб - троє дітей до 18 років або дитина сирота? бо може тому, що насправді це відповідальність, на яку більшість просто не готова.
Отсрочка от мобилизации, но не выезд.
й виїзд теж - чому ні?
С тремя детьми можно, усыновителям - нельзя, только отсрочка. Иначе мой младший с семьей давно бы уехал, они усыновили ребенка еще в 2021м, когда им врачи сказали окончательное "нет".
тобто для вас нормально заходить "выбирают из старичков которые еле на ногах ходят"
Нормально. Мне все равно, кто до меня это сказал. У меня свое мнение: загнали себя в тупик, за стариками нет никого, особенно у демов. Один бессменный престарелый генсек политбюро или 2 престарелых кандидата в президенты - небольшая разница. Нафиг этих мафусаилов и фриков.
Востаннє редагувалось Starikan в Суб 27 тра, 2023 19:37, всього редагувалось 1 раз.
тобто для вас нормально заходить "выбирают из старичков которые еле на ногах ходят"
Нормально. Мне все равно, кто до меня это сказал. У меня свое мнение: загнали себя в тупик, за стариками нет никого, особенно у демов. Один бессменный престарелый генсек политбюро или 2 престарелых кандидата в президенты - небольшая разница. Нафиг этих мафусаилов и фриков.
Цікаво, кого завтра Туреччина обере Ердогану - 70, його конкуренту - 74.
Starikan написав:Нормально. Мне все равно, кто до меня это сказал. У меня свое мнение: загнали себя в тупик, за стариками нет никого, особенно у демов. Один бессменный престарелый генсек политбюро или 2 престарелых кандидата в президенты - небольшая разница. Нафиг этих мафусаилов и фриков.
так кажуть лише або прихильники одного плешивого мачо з голим торсом, або прихильники ще одного бовдура з довгим волоссям, який вирішив зламати систему власної країни. у біль-якому разі нечемно - а насправді чіткий маркер. я теж не прихильник влади, але називаю її просто зеленою (як в тому анекдоті - голубі - це геї, а п.дораси наразі - зелені )
якби не Трамп, то у демократів знайшлися би ще кандидати. та якби влада перейшла до респів - не така вже проблема для США. якось справляться. а можливо це ознака, що 2 партії - це мало - бо дуже багато суперечливих викликів перед країною.
Интересный ход мысли у Shaman’a. Интересно, сможет пояснить, до чего он лично наголосовался в 2019 году и что поэтому «не пропало»? Или пророчества/выводы/прогнозы раздает только относительно ЧУЖОГО/дальнего/недоступного?
Востаннє редагувалось akurt в Суб 27 тра, 2023 21:16, всього редагувалось 1 раз.
Отсрочка от мобилизации, но не выезд.
С тремя детьми можно, усыновителям - нельзя, только отсрочка. Иначе мой младший с семьей давно бы уехал, они усыновили ребенка еще в 2021м, когда им врачи сказали окончательное "нет". ...
оце дивно. або щось змінилось, або неуважно читав.
а ще гендерна дискримінація, що батько одинак може виїхати лише коли мати померла чи позбавлена прав. а якщо просто виховує дитину один - то вже ні