|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:09
Hotab написав:Сьогоднішня мета примусити їх через їх падіння в злидні усвідомити, що ціна їх війни величезна , а вихлоп мінімальний
це точно програшна стратегія , бо в них ( я особисто спілкувався) логіка інша цитата - " краще я буду жити в землянці в лісі і ходитиму в лаптях ніж буду бачити як чоловіки лижуться" (с) дослівна цитата перекладена і " в Україні в основному воютью іноземці, там кого тільки нема і негри і всюди чути не українську і не російську мову" ( с) не дослівна цитата . І це цитати не бабусьок , а молодого активного успішного населення 30+ на новому range rover з квартирою в МСК. Можемо з цього зробити висновок що ... телевізор премагає холодильник
-
yama
-
-
- Подякував: 9199 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:13
andrijk777 написав: stm написав:Смотрим на отрицательное усиление бюджетных дел: По итогам 2022 г. бюджет был исполнен с дефицитом в 3,3 трлн руб. вместо изначально запланированного профицита в 1,3 трлн руб. В России дефицит федерального бюджета за январь – апрель 2023 года составил 3,4 трлн рублей, превысив запланированный на весь год показатель в 2,9 трлн рублей. Взяли 4 месяца за год, усилили в 3 раза скорость усиления.
Ця проблема вирішується ЕЛЕМЕНТАРНО! - друкується скільки потрібно рублів. Не треба мені цитувати цю фігню. Розберіться спочатку з основами економіки і як вона працює.
Хороший ответ. Сейчас уже у ЦБ нет другого выхода, будут печатать. Доходы бюджета в первом квартале 2023 составили 5,677 трлн рублей, что на 21% ниже объема поступления доходов в первом квартале 2022 года - это связано с сокращением нефтегазовых доходов, сообщил Минфин. Внимание вопрос, сколько надо по минус 21% + ещё напечатать денег (это ж элементарно не жить по доходам), что бы увидеть усиление?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:37
andrijk777 написав: stm написав:Смотрим на отрицательное усиление бюджетных дел: По итогам 2022 г. бюджет был исполнен с дефицитом в 3,3 трлн руб. вместо изначально запланированного профицита в 1,3 трлн руб. В России дефицит федерального бюджета за январь – апрель 2023 года составил 3,4 трлн рублей, превысив запланированный на весь год показатель в 2,9 трлн рублей. Взяли 4 месяца за год, усилили в 3 раза скорость усиления.
Ця проблема вирішується ЕЛЕМЕНТАРНО! - друкується скільки потрібно рублів. Не треба мені цитувати цю фігню. Розберіться спочатку з основами економіки і як вона працює.
andrijk777, ви серйозно? Чому ж в рф досі не надрукували цих рублів у потрібній кількості?  Ви точно розібралися з основами економіки? (Риторичне) stm, дякую за інформацію, на цій гілці дуже не вистачає такого контенту.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:44
в апреле 2022 я вернулся в Ирпень. Не работал ни один супермаркет Ни одна заправка. Не работала новая почта. мосты на Киев были разрушены (в т.ч. ж.д) снабжение города прекращено. К счастью в моем доме была э.энергия и вода (другая половина Ирпеня была без воды). Куча брошенных соженных авто (сотни), битое стекло лежало абсолютно везде (открытую обувь носить было небезопасно). А клеенку заделать выбитые окна или медикаменты чтобы остановить кровь купить было негде. Длинные очереди людей за гуманитаркой. В городе реально не было еды. Один ресторан кормил желающих 0,5л супа бесплатно). Не работали банки и банкоматы. Не везде была моб.связь, общественный транспорт не ездил.
Мне сейчас многие жалуются, а-ля жемчуг мелкий и т.д. Я им отвечаю, какое счастье что в магазинах есть еда, а на заправках топливо, работают аптеки, больницы и поликлиники, сто и шиномонтажи, моб.связь, общественный транспорт .
Какое счастье что наши партнеры не повторили 2014год, а нашего Президента принимают во всех высоких кабинетах мира. Я как то смотрел его обращение из тамбура поезда, смертельно уставший, красные глаза, еле на ногах стоит (от усталости) и записывает видео поддержать свой народ. Это невозможно оценить ничем. Нет таких слов. Не сильно ошибусь, если предположу, что половина всего вооружения была получена благодаря личной харизме нашего Президента. Кто сомневается, сравниваем с 2014 годом.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 30 тра, 2023 12:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:46
fler написав:andrijk777, ви серйозно? Чому ж в рф досі не надрукували цих рублів у потрібній кількості? Ви точно розібралися з основами економіки? (Риторичне) stm, дякую за інформацію, на цій гілці дуже не вистачає такого контенту.
тобто ви вважаєте що вони не будуть друкувати гроші (багато грошей) а скажуть "ок, грошей нема, закінчуємо війну" ?
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:47
yama написав: Hotab написав:Сьогоднішня мета примусити їх через їх падіння в злидні усвідомити, що ціна їх війни величезна , а вихлоп мінімальний
це точно програшна стратегія , бо в них ( я особисто спілкувався) логіка інша цитата - " краще я буду жити в землянці в лісі і ходитиму в лаптях ніж буду бачити як чоловіки лижуться" (с) дослівна цитата перекладена і " в Україні в основному воютью іноземці, там кого тільки нема і негри і всюди чути не українську і не російську мову" ( с) не дослівна цитата . І це цитати не бабусьок , а молодого активного успішного населення 30+ на новому range rover з квартирою в МСК. Можемо з цього зробити висновок що ... телевізор премагає холодильник
Триндіти вони гаразді багато, та от в реальності ніхто з тих "молодих активних успішних на рейнджах" в фуфайку і лапті не буде готовий перевдягтися і переселитися в землянки, а як тільки звичні умови життя погіршаться, розбіжуться, як таргани. Єдине кацапське ядро, що буде до останнього - ті маргінали, які вже і так живуть в напівземлянках без водогону і каналізації, і ці відброси це більше половини власне населення московії. Але вони не визначали й не визначатимуть нічого стратегічного в країні
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:47
Letusrock написав: fler написав:andrijk777, ви серйозно? Чому ж в рф досі не надрукували цих рублів у потрібній кількості? Ви точно розібралися з основами економіки? (Риторичне) stm, дякую за інформацію, на цій гілці дуже не вистачає такого контенту.
тобто ви вважаєте що вони не будуть друкувати гроші (багато грошей) а скажуть "ок, грошей нема, закінчуємо війну" ?
Они активно будут печатать не обеспеченные деньги. При этом отрицательное усиление усилится.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:50
vitaliian написав:в апреле 2022 я вернулся в Ирпень. Не работал ни один супермаркет Ни одна заправка. Не работала новая почта. мосты на Киев были разрушены (в т.ч. ж.д) снабжение города прекращено. К счастью в моем доме была э.энергия и вода (другая половина Ирпеня была без воды). Куча брошенных соженных авто (сотни), битое стекло лежало абсолютно везде (открытую обувь носить было небезопасно). А клеенку заделать выбитые окна или медикаменты чтобы остановить кровь купить было негде. Длинные очереди людей за гуманитаркой. В городе реально не было еды. Один ресторан кормил желающих 0,5л супа бесплатно). Не работали банки и банкоматы. Не везде была моб.связь, общественный транспорт не ездил.
Мне сейчас многие жалуются, а-ля жемчуг мелкий и т.д. Я им отвечаю, какое счастье что в магазинах есть еда, а на заправках топливо, работают аптеки, больницы и поликлиники, сто и шиномонтажи, моб.связь, общественный транспорт .
Какое счастье что наши партнеры не повторили 2014год, а нашего Президента принимают во всех высоких кабинетах мира. Я как то смотрел его обращение из тамбура поезда, смертельно уставший, красные глаза, еле на ногах стоит (от усталости) и записывает видео поддержать свой народ. Это невозможно оценить ничем. Нет таких слов. Не сильно ошибусь, если предположу, что половина всего вооружения была получена благодаря личной харизме нашего Президента. Кто сомневается, сравниваем с 2014 годом.
Я все ж таки б не забував, що професійний актор з командою з шоубізу вміє створити відповідну картинку. Не варто купуватися на все, що бачиш
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:55
Faceless написав:Я все ж таки б не забував, що професійний актор з командою з шоубізу вміє створити відповідну картинку. Не варто купуватися на все, що бачиш
или сыграл свою роль так, что все понимают, верят и помогают. Зрители же платят за билет в кино, хотя картинка там тоже не настоящая. Люди хотят быть "приятно обманутыми". Я тоже хочу. Поэтому верю во всё хорошее. Никто не ходит в кино, чтобы убедиться, что за экраном ничего нет. И потом никто не спрашивает были ли слезы актеров настоящими.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 30 тра, 2023 13:17, всього редагувалось 8 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 12:56
vitaliian написав: ЛАД написав:Спорить с pesikot"ом... увольте.
а зачем начинали?)
Так и не начинал. Спросил только у Shaman!а о гарантиях. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-