Соберите 50 куе таких баксов и купите квартиру.
Население ещё не в теме.
Пока не в теме.
|
|
![]() Правильно мыслите. Сейчас устанавливается три курса Один для качественных и синих банкнот Второй для качественных зеленых 36,5 Третий для всех не идеальных купюр - 20: или "Нет гривны" или "Зависла программа" или "Кажется воздушная тревога" Курс для качественных будут называть устно шепотом постоянным клиентам. Знакомые продали квартиру в пригороде два месяца назад. 70% купюр не самого высокого качества. Хотят по просмотрам, жестко торгуются. Продавцы с нормальными документами их посылают на йюх. Думаю через квартал, они со своей дисконтной долларовой макулатурой утратят возможность купить квартиру в Киеве. Эконом сегмент, возле ценового порога квартир с нормальными документами. ![]()
тяжко в ці часи бути рилом, що тільки не придумаєш щоб загнати в бетон, уже і бакс нікомунепотрібний мотлох ![]() Официальный курсОфіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю
Починає діяти з...............09.06.2023...........12.06.2023 дата розрахунку..............08.06.2023............09.06.2023 Євро.................................39,2619.................39,4082...+0.37% Долар США......................36,5686.................36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0777 (вчера 1.0737) Индекс доллара DXY в 15-00 103.41 (вчера 103.81). Вчера после 15 падение ускорилось. К вечеру остановились, ночь простояли спокойно, утром немного подросли, а после полудня снова пошли вниз. Сейчас доллар оказался чуть выше ночных минимумов. На длинном интервале видно общее снижение всю последнюю неделю. ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСцентр України, кінець п'ятниці: 37,0 - 37,15
![]()
Вы стебетесь или это уже оператор под учеткой сидит ? Что такое не самого высокого качества ? Хождение имеют купюры с большим портретом, независимо от года. Или у вас все что не синее - значит некачественное, да ? Я не верю, что можно сознательно взять купюры большинство из которых мятые, рваные, со штампами. Да и купюр таких сильно меньше чем нормальных.
![]()
Да и в любом банке их проверят незадорого... ![]() Киев $ отдают 37.08 акционная цена. Купюры скорее всего такие, что возьмёт только ваш кредитор, которому вы на полгода просрочили платеж. Это такой лайфхак, кто непонял
![]() А вообще я в шоке сколько шума вокруг купюр. Если все так сложно, зачем вы их покупали ? Хлопці, ви що, схаменіться ![]() Востаннє редагувалось Игорь в П'ят 09 чер, 2023 18:38, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСА я задав тренд першим на цьому форумі!
Я купую банкноти номіналом 100 доларів США починаючи з 2014 року виключно в дизайні 2009 року (сині). Кожну купюру вивчаю протягом десь близько 1 хвилини не менше по такій процедурі: 1) цілісність купюри: щоб не було надривів, дірочок, інших дефектів, наприклад порваних і підклеєних стрічок на синій 3Д стрічці: 2) перевіряю, щоб не було штампиків, написів, п"ятен і тому подібного у звичайному світлі і під ультрафіолетовим світлом з допомогою карманного УФ детектора; 3) перевіряю на вілсутність грибків на банкноті у видимому світлі і в ультрафіолетовому світлі; 4) перевіряю геометричні розміри банкноти - відхилення від стандартних розмірів не повинно перевищувати 1,5 мм. Для цього в мене є шаблон, вирізаний з цупкого папіру. 5) перевіряю, щоб не було перфорацій (мікродірочок) посередині купюри поряд зі стрічкрою (це частий друкарський дефект); 6) потім перевіряю, щоб колір банкнот відповідав зразку банкноти. 7) перевіряю, щоб не було згинів купюри, загнутих кутків. 8. перевіряю на відсутність запахів від купюри (запах духів, наприклад); 9. віддаю перевагу доларам з номерами підряд, тобто з пачки;
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|