|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 08 чер, 2023 18:49
Щось я не доганяю, ТАС шле смс-ки, щоб я оформив Very card, а в застосунку вилазить якась звичайна віртуалка невідомо в якому тарифі. Так би не завадило 3% на аптеки замість 2% на Пудрі.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Чет 08 чер, 2023 19:22
Striker, оформлення у відділенні банку й не факт, що дозволять залити кредитний ліміт на В5/Пудрі.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 чер, 2023 19:23
Striker написав:Щось я не доганяю, ТАС шле смс-ки, щоб я оформив Very card, а в застосунку вилазить якась звичайна віртуалка невідомо в якому тарифі. Так би не завадило 3% на аптеки замість 2% на Пудрі.
Судячи з лендінгу, то VC дає відкрити новим клієнтам при реєстрації, але ТАСі дорога слати СМСки лише тоді, коли вони безпосередньо стосуються клієнта, тому рекламні розсилає за усіма відомими номерами, особливо не економлячи. Howl написав:Striker, оформлення у відділенні банку й не факт, що дозволять залити кредитний ліміт на В5/Пудрі.
Аби можна було віддалено відкривати, то я навіть на дебетову б поки погодився.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 08 чер, 2023 20:05
Howl написав:оформлення у відділенні банку й не факт, що дозволять залити кредитний ліміт на В5/Пудрі.
Пудра і Б5 у моєї дружини, в мене взагалі зараз всі картки/рахунки закриті в ТАСі, так як немає сенсу тримати без кредитного ліміту. Зате є Ізя з нормальним лімітом. klug написав:Судячи з лендінгу, то VC дає відкрити новим клієнтам при реєстрації, але ТАСі дорога слати СМСки лише тоді, коли вони безпосередньо стосуються клієнта, тому рекламні розсилає за усіма відомими номерами, особливо не економлячи.
Зрозумів.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 12 чер, 2023 14:17
Вітаю. Може хто памятає, або "вміє користуватись пошуком", підкажіть як закрити В5 і відкрити Вері, звісно з кр.лімітом. Подякую
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 чер, 2023 14:22
valya написав:Вітаю. Може хто памятає, або "вміє користуватись пошуком", підкажіть як закрити В5 і відкрити Вері, звісно з кр.лімітом. Подякую
У відділенні. Дистанційне відкриття Вєри налаштоване на нових клієнтів. Щодо ліміту - існує ймовірність що при цьому його або не дадуть або суттєво зменшать. Відділення при переоформлені може написати щоб ліміт перенесли, але це теж на розсуд головного банку.
Востаннє редагувалось Alien в Пон 12 чер, 2023 14:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 чер, 2023 14:25
Alien Це понятно. Не закривая В5 подали на Вері - отлуп. Кажуть чекати до липня. Може таки з початку закрити В5?
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 чер, 2023 14:28
valya написав:AlienЦе понятно. Не закривая В5 подали на Вері - отлуп. Кажуть чекати до липня. Може таки з початку закрити В5?
Я там трохи відкоригував своє попереднє повідомлення. Закривати б5 однозначно. Ймовірність двох лімітів одночасно по б5 та Вєрі - ну дуже мала. Попрохайте у відділенні щоб вони дописали щось на кшталт "закриття б5 при умові виділення ліміту по Вєрі". Інколи таке спрацьовує. Хоча якщо ви просили ліміт нещодавно - менше місяця - краще почекати. Банки не полюбляють часті звернення за лімітом
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 чер, 2023 16:31
Alien написав: valya написав:AlienЦе понятно. Не закривая В5 подали на Вері - отлуп. Кажуть чекати до липня. Може таки з початку закрити В5?
Я там трохи відкоригував своє попереднє повідомлення. Закривати б5 однозначно. Ймовірність двох лімітів одночасно по б5 та Вєрі - ну дуже мала. Попрохайте у відділенні щоб вони дописали щось на кшталт "закриття б5 при умові виділення ліміту по Вєрі". Інколи таке спрацьовує. Хоча якщо ви просили ліміт нещодавно - менше місяця - краще почекати. Банки не полюбляють часті звернення за лімітом
Б5 оставить,закрыть,обнулить кредитный лимит на ней.
-
THB
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 чер, 2023 19:49
valya написав:або "вміє користуватись пошуком"
вибачте, не змiг пройти повз 😁 valya написав:підкажіть як закрити В5 і відкрити Вері, звісно з кр.лімітом.
Важко щось слушне порадити, тому що логiка банку незрозумiла. Однак ось алгоритм дiй на прикладi колеги, що призвiв до невдалого результату, тобто робити так само, мабуть, що не треба.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26