Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 818819820821822 ... 2917>
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 11:48

rjkz написав: Я-бы оценил их как эквивалент 5 куе на одинокого человека и выше на хаузхолд.
Это в каком штате? Думаю, цифра завышена, так как сильно больше от тех 3 тыс зарплаты. Учитывая высокие расходы, США не славятся тем, что здесь хорошо на социале, в отличии от Европы.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 12:35

rjkz написав:.........
Дети приехали с разной степенью подготовленности, но тем не менее обоим было непросто, особенно младшему. Особенно во время ковида, на дистанционном обучении. Сейчас у них практически нет проблем с Инглишем - учатся, читают, смотрят контент. Дома пока говорят на русском. По опыту других семей, к концу школы, скорей всего начнут говорить с акцентом и только внутри семьи, с другими уже будут на Инглише. Их дети, скорей всего, на русском уже говорить не будут.

Возможно (вероятно?) это зависит от вас с женой.
Знаю примеры уехавших семей. Лично наблюдал примеры в Израиле и Германии. В Израиле видел 2 примерно одинаковые семьи - в одной дети очень прилично говорили по-русски, в другой уже через пару лет с жутким акцентом, младшего понимал с большим трудом. В Германии разговаривали свободно (младший уехал в 10 лет). На иврите и немецком, соответственно, все говорили свободно.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 12:44

nekefer написав:нет Испании, самоназвание звучит как Эспаня, но англичане всему мира рассказали что Спейн
нет Англии, самоназвание Ингланд, но злобные испанцы и латиноамериканцы называют их Инглатерра :lol:
да и Шевченко, языком литературным и вероятно наиболее грамотно писал Вкраина, а не Юкрейн
не выходит ли так, что мы называем свою страны по нарративам заграницы а не нашего самоназвания?

Тюсклянд, Аллюмань, Дойчланд, Немцы, Германия, Сакса, Вокетийя
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 15:03

Gastarbaiter написав:Тюсклянд, Аллюмань, Дойчланд, Немцы, Германия, Сакса, Вокетийя

сумасшедший мир
Зображення
Востаннє редагувалось nekefer в Сер 14 чер, 2023 15:12, всього редагувалось 1 раз.
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 15:10

Grand Touring написав:
  rjkz написав: Я-бы оценил их как эквивалент 5 куе на одинокого человека и выше на хаузхолд.
Это в каком штате? Думаю, цифра завышена, так как сильно больше от тех 3 тыс зарплаты. Учитывая высокие расходы, США не славятся тем, что здесь хорошо на социале, в отличии от Европы.

Тут большой кусок - секшн 8.
Около 2 куе.
Но получить сейчас это практически нереально в НЙ.
Тот кейс, что я знаю - люди получили в другом штате, потом при переезде в Нй, перевели.
При этом, в самом НЙ застройщиков практически обложили данью под аффордбл хауз.
То есть, в почти в каждом, даже самом лакщери билдинге, который сейчас строится, есть "доступное жилье". И в одном лифте могут ехать те, кто купил за миллион квартиру и тот кто снимает за 400 долларов.
Фудстемпы сейчас около 300 долларов на одинокого человека.
ССай около 1 куе.
Медикейд (я его даже не оценивал).
Доступный интернет, доступная сотовая связь, половинный проезд в ОТ.
ХЗ что еще мелкого до фига.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 15:13

ЛАД написав:
  rjkz написав:.........
Дети приехали с разной степенью подготовленности, но тем не менее обоим было непросто, особенно младшему. Особенно во время ковида, на дистанционном обучении. Сейчас у них практически нет проблем с Инглишем - учатся, читают, смотрят контент. Дома пока говорят на русском. По опыту других семей, к концу школы, скорей всего начнут говорить с акцентом и только внутри семьи, с другими уже будут на Инглише. Их дети, скорей всего, на русском уже говорить не будут.

Возможно (вероятно?) это зависит от вас с женой.
Знаю примеры уехавших семей. Лично наблюдал примеры в Израиле и Германии. В Израиле видел 2 примерно одинаковые семьи - в одной дети очень прилично говорили по-русски, в другой уже через пару лет с жутким акцентом, младшего понимал с большим трудом. В Германии разговаривали свободно (младший уехал в 10 лет). На иврите и немецком, соответственно, все говорили свободно.

У меня знакомые - папа, мама, мама мамы. Дома говорят по-русски.
Старший, родился в Киеве еще - с трудом. 30 лет.
Младшая - родилась в США, 17 лет. С трудом понимает и еле может связать несколько слов.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 18:45

Так-так-так... Збираємося в Америку?

Згідно з опитуванням Charles Schwab, щоб бути багатим в Америці, потрібно щонайменше 2,2 мільйона доларів.
У вівторок були опубліковані результати дослідження Modern Wealth за 2023 рік. Під час опитування респондентів попросили оцінити, скільки в середньому багатства потрібно було б, щоб приєднатися до заможного класу в Америці. Респонденти назвали середню суму 2,2 мільйона доларів.
Незважаючи на високу оцінку в 2,2 мільйона доларів, 48 відсотків респондентів заявили, що відчувають себе багатими. Середній статок тих, хто сказав, що відчуває себе багатим, був оголошений як 560 000 доларів.
Хоча результати опитування показують труднощі у визначенні того, що означає багатство, у зв’язку зі зростанням інфляції в Америці потрібно більше грошей, ніж будь-коли, щоб відчувати фінансову безпеку, особливо в містах, де вартість життя висока. (Примітка: досі один знавець фінансів і економіки, який активно пише на цій гілці, розказував 5 років поспіль, що інфляції не буває в селі за 74 км від Києва, а є тільки в тій країні світу, де він останні 1/2 сторіччя не був).
Згідно з дослідженням Шваба, коли американці визначають багатство, нефінансові активи, такі як здоров’я та сім’я, важливіші, ніж наявність великих сум грошей.
Майже дві третини американців сказали, що здорові стосунки з коханими краще визначають багатство, ніж наявність великої кількості грошей.

Джерело: https://www.businesswire.com/news/home/ ... lars-Cents
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 19:00

akurt написав:Так-так-так... Збираємося в Америку?

Згідно з опитуванням Charles Schwab, щоб бути багатим в Америці, потрібно щонайменше 2,2 мільйона доларів.
У вівторок були опубліковані результати дослідження Modern Wealth за 2023 рік. Під час опитування респондентів попросили оцінити, скільки в середньому багатства потрібно було б, щоб приєднатися до заможного класу в Америці. Респонденти назвали середню суму 2,2 мільйона доларів.
Незважаючи на високу оцінку в 2,2 мільйона доларів, 48 відсотків респондентів заявили, що відчувають себе багатими. Середній статок тих, хто сказав, що відчуває себе багатим, був оголошений як 560 000 доларів.
Хоча результати опитування показують труднощі у визначенні того, що означає багатство, у зв’язку зі зростанням інфляції в Америці потрібно більше грошей, ніж будь-коли, щоб відчувати фінансову безпеку, особливо в містах, де вартість життя висока. (Примітка: досі один знавець фінансів і економіки, який активно пише на цій гілці розказував 5 років поспіль, що інфляції не буває в селі за 74 км від ₴Києва, а є тільки в тій країні світу, де він останні 1/2 сторіччя еге був).
Згідно з дослідженням Шваба, коли американці визначають багатство, нефінансові активи, такі як здоров’я та сім’я, важливіші, ніж наявність великих сум грошей.
Майже дві третини американців сказали, що здорові стосунки з коханими краще визначають багатство, ніж наявність великої кількості грошей.

Джерело: https://fortune.com/2023/06/14/charles- ... o-be-rich/

ось ці цифри схожі на правду - 2,2 млн дол, 520 т дол. навіть не знаю, чи відчував би себе багатим в США з півмільйона. цифра дві мільйона більше подобається :D

здоров'я в Америці дуже фінансовий актив, бо відсутність здоров'я дуже швидко перетвориться на фінансовий пасив :)

цікаво, чи за американськими дослідженнями, наявність великої кількості грошей корелює зі здоровими стосунками з коханими людьми. тобто є гроші - є стосунки, немає грошей - ... :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 20:58

flyman написав:
  rjkz написав:
  ЛАД написав:Возможно (вероятно?) это зависит от вас с женой.

У меня знакомые - папа, мама, мама мамы. Дома говорят по-русски.
Старший, родился в Киеве еще - с трудом. 30 лет.
Младшая - родилась в США, 17 лет. С трудом понимает и еле может связать несколько слов.

а українською чомусь не бажаєте спілкуватися, а інших обзиваєте "руським наратівами", стидоба

Українською я при нагоді спілкуюсь за межами родини. Таким чином я намагаюся дати шану Україні, що опинилась в надважких умовах.
В моєї родині є більш необхідна для опанування мова ніж українська - Інгліш.
Хіба це може викликати здивування для родини нових емігрантів якими ми є?
Я не знаю чи спілкувались б ми Мовою якби залишились в Україні, але чого не сталося того не сталося, нема чого гадати.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2023 21:06

Shaman написав:
  akurt написав:Так-так-так... Збираємося в Америку?

Хоча результати опитування показують труднощі у визначенні того, що означає багатство, у зв’язку зі зростанням інфляції в Америці потрібно більше грошей, ніж будь-коли, щоб відчувати фінансову безпеку, особливо в містах, де вартість життя висока. (Примітка: досі один знавець фінансів і економіки, який активно пише на цій гілці розказував 5 років поспіль, що інфляції не буває в селі за 74 км від ₴Києва, а є тільки в тій країні світу, де він останні 1/2 сторіччя еге був).

Джерело: https://fortune.com/2023/06/14/charles- ... o-be-rich/

ось ці цифри схожі на правду - 2,2 млн дол, 520 т дол. навіть не знаю, чи відчував би себе багатим в США з півмільйона. цифра дві мільйона більше подобається :D

здоров'я в Америці дуже фінансовий актив, бо відсутність здоров'я дуже швидко перетвориться на фінансовий пасив :)

цікаво, чи за американськими дослідженнями, наявність великої кількості грошей корелює зі здоровими стосунками з коханими людьми. тобто є гроші - є стосунки, немає грошей - ... :lol:

Полмиллиона - это мало, если это все твое "эквити", но это немало, если это сумма на счету и есть имущество (жилье, рентная праперти).
В целом, тут оценивается не состояние, а доход.
Насчет деньги-отношения, да тут деньгам придают бОльшее значение чем в Украине.
Не знаю почему. Может в Украине "нечего делить"?
Хотя знаю много разных финансово-коханых неприятностей в Украине.
Но в целом - да.
rjkz

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 818819820821822 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему