Якщо ж до серйозного, то неважливо хто там автор і тим паче який він.
Важливо чи були там твердження, моменти, які варті уваги. На мій погляд, як мінімум, одне -- *Путін не чекатиме, поки Україна матиме F16. Він увійде до спіралі*.
Тобто чого чекати рашці? Нашого подальшого зміцнення, наших подальших успіхів?
Саме таке питання я піднімав напередодні повномасштабного нападу. Чого чекати рашці було? Поки нам поставлять ще більше зброї, поки ми далі зміцнимося?!
Так і зараз. Вони будуть чекати тільки у випадках: - об'єктивно знають про майбутню малу результативність контрнаступу; - суб'єктивно помиляються в цьому.
Інша справа, що поки або наші гарно ввели їх в оману, або .... Бо в їх інформпросторі суцільна їх перемога і наші невдачі. Ніякої підготовки піпла, що треба (прийшов час) бабахнути ядеркою.
навіщо бахкати в Київ/Польщу ТЯЗ, якщо є ЗАЕС. іпсо і норатів
Puente написав:От навіть не знаю , чому народ проти диктатури . Бояться чого ? Пересічному чого боятися в принципі ? сталінських репресій , чи лукашенківських , чи піночетовських ? Бардак в країні практично на всіх місцях , де сидять якісь бюджетники . Плюс розкрадання грошей чи проста грошова корупція . Це побороти демократичним шляхом неможливо взагалі . Особливо більш-менш швидко . Судова система - це ще одна нерозв"язна проблема . І до неї дотикається вся система юридично-правова . Тільки презумпція винності , тільки страх реального покарання тут і зараз , практична неминучість втрати всього вкраденого і заниканого . Без диктатури в якійсь формі це не розв"язується взагалі . Бо демократія насправді - це спосіб юридично узаконити стан речей , який є в наявності в інтересах можновладців .
Puente написав:. Починати треба з росту кількості армії в два рази .
Для чого, щоб "після пуску зеленої ракети іти колонами на ешеловану оборону"? Щоб тримати оборону по ті й лінії яка є, достатньо того хто уже є. Зупиняємося, і чекаєм на берегу ріки життя коли пропливе труп ворога.
Так, але! Але потрібно підмінити тих, хто там є - а то може "пожовкнути і відвалитися" Тобто, хоч раз на рік потрібно "стіни перекатувати свіжою фарбою"
flyman написав:навіщо бахкати в Київ/Польщу ТЯЗ, якщо є ЗАЕС. іпсо і норатів
Варіанти реалізації можуть бути різними.
Головне в цьому інше -- чи дійсно увесь світ готовий-збирається відвернутися від рашки, якщо вона вийде за дану межу? Бо я після повномасштабного в Європі вже ніяким міфам та словам не вірю. (В цьому повністю згоден з Чаплигою).
Letusrock написав:вже знаю чий портрет буде на купюрі 2000грн
Зелений Персей тримає в руці відрізану голову путінської Гідри?
)))
Джерело: результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 26 травня − 5 червня
Дослівно КМІС: "Після широкомасштабного вторгнення українці кардинально змінили свої погляди і наразі 86% вважають, що Володимир Зеленський ефективно працює як верховний головнокомандувач". https://www.pravda.com.ua/news/2023/06/22/7407994/
Стосовно ж контрнаступу сподіваємось, що "Восени у нас були відповідні контрнаступальні дії і здавалось, що це уповільнений процес. Але в якийсь момент всі побачили, як ми стрімко почали просуватись вперед. Так само буде і тут." (ВГК) Зокрема голови ГУР.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 23 чер, 2023 16:08, всього редагувалось 1 раз.
19 июня (Рейтер) — Президент Джо Байден заявил в понедельник, что угроза применения тактического ядерного оружия со стороны президента России Владимира Путина «реальна», через несколько дней после того, как он осудил развертывание Россией такого оружия в Беларуси.
оригинал:
June 19 (Reuters) - President Joe Biden said on Monday the threat of Russian President Vladimir Putin using tactical nuclear weapons is "real", days after denouncing Russia's deployment of such weapons in Belarus.
*Багато людей кажуть, що його погрози серйозні, а потім додають: «але вони малоймовірні». Але це підриває першу частину речення. Навіщо сприймати погрозу серйозно, якщо вона малоймовірна?
Я один із тих, хто каже, що ці загрози не тільки серйозні, але й цілком ймовірні.
Це нагальна загроза. Якщо ця загроза буде визнана нагальною, то офіційні особи з нею щось будуть робити.
Якщо ми будемо казати, що вони малоймовірні, то ніхто з цим нічого робити не буде.
Я не намагаюся викликати паніку, хоча люди так кажуть, через те, що я написав. Я не хочу лякати цивільне населення. Для людей, які живуть у цьому регіоні – як українців, так і росіян – це не теоретична дискусія.* https://www.radiosvoboda.org/a/zahroza- ... 65291.html Цілком логічно. По полицях. Вся стаття