Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав: Оренда новобудови з нормальним ремонтом суттєво дорожче 9к. 1к за 23куо чекати можна до другого пришестя, хіба що брати нахалбуд в дупі світу, як у Флая
открой ОЛХ позняки-осокорки новостройки.
Я констатирую факт, что инвестируя в КРЖН вы терпите де-факто убытки.
Обломки сбитой ночью 24 июня вражеской воздушной цели повредили 24-этажный дом в Соломенском районе Киева, погибли 2 человека, 8 – получили ранения, 2 из них – госпитализированы.
В династию попало. Где у меня было больше всего квартир. Ничего себе облобки. Разворотило монолит. Это сто пудов прилёт чего то Противном, конечно, что врут своим де
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 24 чер, 2023 08:19, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:Але. Нічого нового не напишу.все писав і воно виконується з неймовірною точністю: - Нового не будують - величезна внутрішня міграція - задниця з валютою
- нове будують
- міграція - це дуже спірне питання, бачу серед сусідів дуже багато заможних киян, є навіть силовики... - про валюту - тут дивіться попередній пункт, тут згоден
Феодал написав:любите потопы в Киеве после каждого дождя? Или вам нравится что в столице за последние 10 лет ни одна новая станция метро не открылась? А как там Подольский мост? Это не весь список
Спочатку вкид якогось лайна з тг без посилань, потім зістрибнув на стару платівку про станції метро... Видно рівень аналітики, приправленої брехнею (де там саме у вас повені після КОЖНОГО дощу?), видно того ваші статейки на тому вашому портальчику нікому й не потрібні, що ви їх з усіх сил рекламували
от того что вы пытаетесь нагрубить - проживание в Киеве комфортнее не станет
beee написав:В династию попало. Где у меня было больше всего квартир. Ничего себе облобки. Разворотило монолит. Это сто пудов прилёт чего то Противном, конечно, что врут своим де
"БЫЛО КВАРТИР" или и в настоящем там есть жилплощадь за вами?
beee написав:В династию попало. Где у меня было больше всего квартир. Ничего себе облобки. Разворотило монолит. Это сто пудов прилёт чего то Противном, конечно, что врут своим де
Однозначно прилёт, этаж насквозь вынесло. Осколками обычно стену выламывает, а тут почти весь этаж. Был бы панельный - сложился.
Однозначно прилёт, этаж насквозь вынесло. Осколками обычно стену выламывает, а тут почти весь этаж. Был бы панельный - сложился.
На третей минуте. Вівалило хорошо, наверно ракета туда залетела.
"БЫЛО КВАРТИР" или и в настоящем там есть жилплощадь за вами?
10 этаж в этой секции. Нужно покупателю звякнуть, узнать, жив ли