Якщо вони не зробили це раніше, то чому саме зараз? Ну збунтувався кухар, але нічого такого бажаного не трапилося. Апарат буде працювати й проводити виправні заходи для учасників підтримки кухаря.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо вони не зробили це раніше, то чому саме зараз? Ну збунтувався кухар, але нічого такого бажаного не трапилося. Апарат буде працювати й проводити виправні заходи для учасників підтримки кухаря. ![]() "Станом на зараз: - Знищено багато бортів авіації, в тому числі дорогоцінні 3 одиниці авіації розвідки та радіоелектронної боротьби. - Взірвані та перериті мости і дороги по глибокому тилу РФ. Нафтобаза🤣 Уявляю стан свідомості губернаторів, чиновників, цивільних та ментів. - Абсолютний шок в російських еліт. Борти з Мск на СПб шурували без перестанку. - Десятки загиблих. Лише з інцидентів які зафіксовані - це десяток вагнерівців і десяток представників «военной полиции» та прикордонників ФСБ. - Криза для «кадировців». З одного боку вони зрозуміли, що останній резерв Путіна. З іншого - зрозуміли, що РФ в любий момент посипеться і треба думати кожен за себе. На даний момент перемогли «пригожинці», які посунули без бою «кадировців». - Лукашенко - рятівник Путіна. Весь світ побачив, що для заходу в Москву треба пару тисяч швидких штурмовиків. Всі зрозуміли, що режим Кремля тримається на волосині. Інвесторів у перемогу України побільшає. - Ключове. 500-ті. Так називають «отказніків». Це вже велика проблема для ЗС РФ. Це і сам Прігожин відмічав. А як після сьогодні їм слати на убой ваньок? Кожен ванька зрозумів - завтра влада зміниться і можна петляти «так я герой но по приказу Шойгу/Суровикина/Бориса Моисеева в бой не пошел». Це дуже хороше поглиблення проблеми бойового духу напередодні українських атак. - Перекинуті війська, зруйновані плани, поглиблена недовіра. Кров пілотів, страх генералів. Все це в гарячу пору літнього наступу ЗСУ. Божественно. Просто божественно. - Візія розвал Росії це вже не фантазія, а межуюча із ЗАВТРА ситуація. Це прямо вплине на агентурні успіхи РДК і Легіон «Свобода Росії». Це був дуже славний день. Наслідки ми відчуємо вже дуже скоро. Євген Карась" ![]()
Навіщо стільки букв-то? Ти повернись назад і прочитай по буквах - "Тоді виникає питання чому наші досі не відправили такими шляхами та тактикою "РДК" чисельністю навіть і 30к+ осіб?" Вс 25 июн, 2023 09:40 Ключеве слово -- "Тоді". І подивись на контекст чому воно там. А вже потім вигадуй вчергове. Що саме я сказав (чиє було припущення). Знов, як завжди, все зводиться до заперечень твоїх вигадок. Знов тобі вказую: цитуй, а не вигадуй. І навчись бачити предмет, про який мова.
![]() Там вже вони щось заборонили в своєму ВК. В них зараз задача -- нагнути всіх працювати на війну. Тотально всіх. Щоб не було великого обурення, вони дали виїхати всім бажаючим та трохи буйним. Етап вичерпався. Є ті, хто наче підтримує, але не сильно. СВО десь... А задача -- щоб сильно. Це перебудова всього суспільства. Зараз вони подивилися на реакцію стосовно бунтаря... Зроблять висновки по посадовцях. Наведуть лад)) серед них. А потім візьмуться за маси. Інша справа чи не застопорить їх на початку... Я не знаю, як там в реалі. Тому це лише бачення їх хотілок. Для дійсно довгого протистояння, війни.
![]() Будівельник
Я тобі поясню, чому ти робиш дурню, постійно згадуючи минуле. Тим паче узагальнення. Для сьогоднішніх думок воно не має значення. Тим паче узагальнення. При розгляді конкретних питань. Бо, дивись, я міг бути хоч супер видатним всл, але потім пенсія, старче і маразм. Або навпаки був телепнем, а потім освіта і самоосвіта. І ще різні варіації. Це я до того, що не треба ні підкріплювати свої думки, ні заперечувати інших, досягненнями і "досягненнями". Користуйся аргументами і все. І буде тобі щастя. Але, звиняй, у форумних обговореннях ну пофіг усім на твої або чиї досягнення. Вони не є аргументами, якщо не стосуються саме КОНКРЕТНОГО питання. І то не як досягнення, а як факт, доведений на практиці. Де мова про факт, а не про твою (мою) особу)) Коли ж тебе нарешті попустить? Рівень у баченні принципів, як у бабці під під'їздом. Але в обмеженій картинці - величезний. Теж унікум... Як і багато форумчан.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українудля нас 10к+ буде достатньо щоб швидкісним маршем захопити Приднестровье і Біларусь 30к+ це майже чисельність ОТУ «Маріуполь» (у 2014) маю великий сумнів з приводу такого тривалого рейду, але є приклад з 2014року коли наша 95та бригада (генерал-лейтенант Михайло Забродский)пройшла по тилам ворога 400км з боями (майже без підтримки авіації) і повернулась назад з гідністю.
![]()
річ у тому що не 100% були готові стріляти по вагнерам яких ще 2 тижні тому заборонили критикувати з загрозою тюрми звісно, що по нашим бригадам працювали би з натхненням у Пригожина був шанс і на 5-10%, зайти в москву для нього не було невиконаним завданням, питання що там робити? брати Кремль, госдуру , офиси МО і ФСБ? і що це йому дає? він слідував інструкціям (центру керування пригожиним)-ніяк не мав бажання "вийти з правового поля-цивільних не чіпав, по поліціантам не стріляв, майже) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА може хтось пояснити чому по пригожинським колонам не відпрацьовувала авіація? Як на мене зовсім незрозуміло. З одного боку у москві всралися, бо почали евакуйовуватись, перекопувати трасу, взривати мости. Те що наземні сили (росгвардія, мєнти і прочі умовно цивільні силовики) реально не мали змоги дати відпір, а ось авіація мала реальну можливість якщо не спалити всі колони, то хоча б призупинити їх рух.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуце ви сами додумали про 1000км, річ була в тому, якщо колону пригожина блокують , то це не березень 2022го (коли колона чекала до 20 годин щоб знищили), вони мали великий шанс увійти у москву малими групами з різних напрямків (якщо потрібно перевдягнулись би в цивільне), терористи входили в місто колонами і з розгорнутими прапорами? Пригожин з початку відкидав цей варіант(або його керівництво) ![]()
так, авіація ( ракети Х22 та інше) мала чудові шанси але чомусь використовували старі гелікоптери (окрім к52) Шойгу, Герасімов Где Авіація?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|