Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1100711008110091101011011 ... 12434>
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 10:04

BIGor написав:
  Феодал написав:
  striped написав:Интересно как это копийчужки проникли в НБУ и выпустили от его имени отчет, в котором и про стагнацию и про отрыв хотелок от реалий и про невиданный разрыв между арендой и стоимостью и про средний дисконт реальных сделок в 25% от хотелок.
Наши то местные знают, что это совсем не так, да?

зачем вы смуту с самого утра начинаете, тут все уже заграничных инвесторов (лохов) ждут

Так а куди дівались знамениті "ізраільтяні" які скупали до війни стояками під "буитотокадорожать"? Будуть по другому колу наступати на граблі?

Не знаю де дівались чиїсь ізраільтяні, а мої поскидали об*екти під час ковіду, і назад не поспішають
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 10:30

Это другое!))

У знакомой муж делал ремонт иранцам, своя бригада и инструмент, внутрянка и все такое
Скупали этажами и стоками, как тут принято

Так те иранцы разбежались как тараканы в первые дни и стоят те стояки с восточной лепниной, пытаются продать

Иностранец с чемоданом , это пока что точно редкий зверь, слишком пуганные

Придумайте что то другое
Freza

Подякував: 457 раз.
Подякували: 339 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 14:28

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 10:28

Faceless написав:https://news.finance.ua/ua/shist-faktoriv-cherez-yaki-ozhyv-rynok-neruhomosti-v-ukraini

хотелось бы кроме ссылки еще и Ваши комментарии получить :)
striped

Подякував: 3623 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 14:29

striped написав:
  Faceless написав:https://news.finance.ua/ua/shist-faktoriv-cherez-yaki-ozhyv-rynok-neruhomosti-v-ukraini

хотелось бы кроме ссылки еще и Ваши комментарии получить :)
Мої? Щодо єОселі - як на мене дурниця, якщо ця програма й працює (я не цікавився, бо мені все одно не світить) - то це одиничні угоди (і попасти не так просто, і коштів під програму небагато, і банки не дурні в то лізти).
Щодо військових і виплат за загиблих воїнів - думаю, кількість таких покупців справді виросла, але які реальні масштаби оцінити важко. Все ж треба розуміти, що далеко не всі військовослужбовці заробляють максимальні виплати (десята частина, а може й менше), з тих далеко не всі відкладають на житло, то ж певна кількість таких покупців точно є, але щоб вони прямо в топ вийшли - не думаю. Про покупців за виплати за загиблих - якось не хочу й коментувати, якось смердить цинізмом.

Про закордонних інвесторів - більше схоже на забаганки, ніж реальність
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 14:52

Faceless написав:Мої? Щодо єОселі - як на мене дурниця, якщо ця програма й працює (я не цікавився, бо мені все одно не світить) - то це одиничні угоди (і попасти не так просто, і коштів під програму небагато, і банки не дурні в то лізти).
Щодо військових і виплат за загиблих воїнів - думаю, кількість таких покупців справді виросла, але які реальні масштаби оцінити важко. Все ж треба розуміти, що далеко не всі військовослужбовці заробляють максимальні виплати (десята частина, а може й менше), з тих далеко не всі відкладають на житло, то ж певна кількість таких покупців точно є, але щоб вони прямо в топ вийшли - не думаю. Про покупців за виплати за загиблих - якось не хочу й коментувати, якось смердить цинізмом.

Про закордонних інвесторів - більше схоже на забаганки, ніж реальність

потому наверное эти рекламные памфлеты от очередного "эксперта" недвижимости можно отправить на очередной инвестфорум в Лугано/Лондон, а самим почитать таки что же пишет и на что ссылается НБУ.
striped

Подякував: 3623 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:12

striped

А одна из причин: стохатченки
1) скупка бетона жадными и недалекими стохатченками - коррупционерами/схемщиками/распильщиками всех мастейй за последние 30 лет
До сих пор без ремонта только в Киеве стоят десятки тысяч бетонных коробок постройки 2000-2022, в каждом доме тех годов постройки таких десятки квартир
2) этот контингент стохатченков настолько жаден что будет продавать только когда у них совсем не на что станет платить за виллы и вино по 1000е
3) а пока есть - они из каждого утюга и форума будут кричать про свой кровавый бетон и искать недалеких кто будет его у них выкупать
Но за 20 лет до войны большой процент бетона в готовых домах так и не используется и не перепродался. И судьба этих "вложений тяжких кровавых спижженых" - это гниение и приход в негодность после окончания гнусных дней этих упырей стохатченкив.
Goibhniu

Подякував: 8 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:20

Goibhniu написав:striped

А одна из причин: стохатченки
1) скупка бетона жадными и недалекими стохатченками - коррупционерами/схемщиками/распильщиками всех мастейй за последние 30 лет
До сих пор без ремонта только в Киеве стоят десятки тысяч бетонных коробок постройки 2000-2022, в каждом доме тех годов постройки таких десятки квартир
2) этот контингент стохатченков настолько жаден что будет продавать только когда у них совсем не на что станет платить за виллы и вино по 1000е
3) а пока есть - они из каждого утюга и форума будут кричать про свой кровавый бетон и искать недалеких кто будет его у них выкупать
Но за 20 лет до войны большой процент бетона в готовых домах так и не используется и не перепродался. И судьба этих "вложений тяжких кровавых спижженых" - это гниение и приход в негодность после окончания гнусных дней этих упырей стохатченкив.

Повна дурня. Достатньо просто пожити чи відвідати здані ЖК. Цей міф про "навєс" тягнеться вже більше 10 років, а по факту якась помітна кількість незаселених довгий час квартир - тільки в домах бізнес-класу, всілякі економ і комфорт швидко заселяються, і ніяких десятків тисяч порожніх роками квартир в Києві немає. З року в рік цей міф тримається суто на кількості квартир, що будуються, які чогось записують в "стоять роками без ремонту".
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:40

Faceless

достатньо помонiторити LUN за кожним окремим будинком
щоб побачити скiльки такого "добра" намагаються напарити
Goibhniu

Подякував: 8 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 16:17

Goibhniu написав:Faceless

достатньо помонiторити LUN за кожним окремим будинком
щоб побачити скiльки такого "добра" намагаються напарити
Ну-ну. Навіть об'яв стільки немає, скільки ви навєса малюєте, і ті треба ділити в кілька разів на дублі й фейки.
П.С. Моніторю свій сегмент вже кілька років
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1100711008110091101011011 ... 12434>
Форум:
+ Додати